اخراجی ها؛ به چند نکته توجه بفرمائید

19 آبان 1399 ساعت 10:01

تجربه ۳۱ سال گذشته نشان داده که این چهار رئیس جمهور وجه اشتراکهایی داشته اند که نتوانستند انتظارات بحق مردم را برآورده کنند و سخت ترین شرایط اقتصادی انباشته شده طی چندین سال؛ بویژه ۷ سال گذشته بر مردم تحمیل شده است.


به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز اخراجی ها؛ به چند نکته توجه بفرمائید

۱- اکثر مردم شریف ایران نشان داده اند که با حداقلهای زندگی آبرومندانه و عزت مدارانه راضی هستند و علاقه ای به صدقه کرونائی و معیشتی دولت اشرافی و نجومی بگیر ندارند که این حق مردم و وظیفه دولتمردان است (البته کمک  مومنانه که از سوی مردم ونهادهای انقلابی انجام میشود بسیار ارزشمند وطبق اموزه های دینی است وفرق دارد)

۲- مردم چه گناهی کرده اند که هردفعه می گویند این رئیس جمهور جدید بیاید مشکل آنها حل می شود و با هزاران امید دل می بندند و بپای صندوقهای رای می روند اما در عمل شاهد بی توجهی و بی کفایتی رئیس جمهورها و دولتمردان و مدیران غیر متعهد مواجه می شوند و نتیجه اش می شود حضور حداقلی مردم درپای صندوقهای رای و سرقت باور آنها به انقلاب و نظام اسلامی.

۳- چه ایرادی در کار است که رئیس جمهورهای بعد از امام؛ برای نامزد شدن مجدد؛ رد صلاحیت می شوند؟ آیا مردم در انتخاب شان اشتباه می کنند یا رئیس جمهورها ناتوان و غیر متعهد هستند؟ مشکل و نقص در کجاست؟ و لذا غیر منصفانه است که شورای نگهبان را بطور کامل مقصر دانسته و یا مشکلات کشور را متوجه رهبری کنیم؟ پس انتخاب اصلح؛ تعهد و حساسیت در انتخاب چه می شود؟ نقش و سهم مردم در این امورچقدر است؟

۴- دولتها؛ ریزشها و رویشهائی داشته اند اما اگر هر کدام تکمیل کننده طرحهای خوب دولت قبلی بوده و یا هر کدام فقط هر سال یک مشکل اساسی مردم را حل می کردند، امروز ۳۲ مشکل اساسی مردم برطرف شده بود و اینهمه گرفتار نبودند. متاسفانه تراکم و ترافیک مشکلات بویژه در این دولت رکورد شکسته است اگر چه بخشی از آنها مربوط به دولتهای قبل می باشد.

بنابراین تجربه ۳۱ سال گذشته نشان داده که این چهار رئیس جمهور وجه اشتراکهایی داشته اند که نتوانستند انتظارات بحق مردم را برآورده کنند و سخت ترین شرایط اقتصادی انباشته شده طی چندین سال؛ بویژه ۷ سال گذشته بر مردم تحمیل شده است.

پس عقل سلیم حکم می کند که برای سال ۱۴۰۰ این چهار جریان فکری و مدیریتی اخراج، و به فرموده مقام معظم رهبری برویم برای انتخاب یک رئیس جمهور و دولت جوانِ انقلابی و حزب اللهی. آیا از این واضح تر بگویند؟ پس فهمِ صحیح از رهنمودهای رهبری و نجات کشور در لجاجت و علاقمندی به افراد سیاسی و حزبی نیست بلکه تجربه گذشته باید چراغ راه آینده مردم باشد.

و لذا هر کاندیدائی که ردِپا و تائیدی از این چهار جریان و اصلاح طلبان داشته باشد باید بعنوان اخراجی با او برخورد کرد. البته اینگونه افراد می توانند و حق دارند بعنوان یک شهروند معمولی در کشور زندگی و فعالیت کنند اما نه بعنوان مدیر عالی و اثر گذار و تصمیم گیرنده برای مردم. 

بفرموده قرآن کریم: سرنوشت هیچ قومی تغییر نمی کند مگر اینکه خودشان بخواهند و برای آن تلاش کنند.

۱۸ آبانماه  ۹۹ فرهادنیا


کد مطلب: 289907

آدرس مطلب: http://asremrooz.ir/vdccxoqim2bq4o8.ala2.html

عصر امروز
  http://asremrooz.ir