ملک زاده در سنگر مبارزه با کرونا در حساسترین لحظات جا خالی داد!

1 آذر 1399 ساعت 10:13

این استعفاء مانند آن است که در شب حمله به دشمن قدرتمندی یکی از فرمانده های موثر جبهه خودی با اطلاع از این امر عامدا تلاش می کند تا عملیات را ابتر و به شکست بکشاند که کشاندن وزارت بهداشت به حاشیه و وارد کردن آن در این امر برداشتی غیر از این ندارد.


به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز در خبرها داشتیم که دکتر ملک زاده که افتخار پزشک مخصوص روحانی را هم با خود یدک می کشید استعفای خود را در متنی بلند به وزیر اعلام کرد.

تذکر چند نکته کوتاه بنظر آمد که بشرح  ذیل تقدیم می نمایم:

۱- اصولا استعفای مسئولان و مدیران از ارشدترین تا پایین ترین مناصب امری طبیعی است که سالها شاهد آن بوده و خواهیم بود.

۲- پروسه استعفاء اصولا در مواقعی از چرخه مدیریتی رخ می دهد که فرد مستعفی تفکرات و راه خود را از مدیران سیاستگذار و ارشد خود در تناقض می بیند که معمولا استعفاء آخرین راه حل حل بوده و خواهد بود نه اولین آن.

۳- نام دکتر ملک زاده که در دنیای سیاست هم ناآشنا نیست در زمانی استعفای خود را  رسانه ای می کند که ستاد ملی کرونا از اول آذرماه قصد دارد تا نوعی قرنطینه فراگیر را در کل کشور به اجرا در آورد در نتیجه این وزارتخانه در نوک پیشانی اجرای موافق این طرح قرار دارد و این استعفاء مانند آن است که در شب حمله به دشمن قدرتمندی یکی از فرمانده های موثر جبهه خودی با اطلاع از این امر عامدا تلاش می کند تا عملیات را ابتر و به شکست بکشاند که کشاندن وزارت بهداشت به حاشیه و وارد کردن آن در این امر برداشتی غیر از این ندارد.

۴- دکتر ملک زاده همانگونه که اشاره شد دکتر امین حسن روحانی است و این استعفاء می تواند مدیریت روحانی در جلوگیری از چالش هایی از این دست را که مستقیما وی را هم نشانه رفته است را تحت الشعاع قرار دهد. مدیر شایسته مدیری است که قبل از آغاز عملیات میدانی با هر سطح و عمقی فرماندهان خود را بخوبی جایگزین نماید تا در موقع عملیات خدشه ای به اصل عملیات وارد نیاید. اما حرکت دکتر ملک زاده نشان داد که این چالش های علمی – مدیریتی قبلا نیز وجود داشته است و امروز و در شب اجرای قرنطینه فراگیر دولت و مردم از عمق به سطح آمده و اگر باور کنیم که در پشت این استعفاء اهداف سیاسی خاصی نیز مد نظر است شاید پر بیراه نرفته باشیم.

۵- آنجایی که اشاره می کنیم که ابعاد این حرکت تنها وزیر تلاشگر را درگیر حاشیه نخواهد کرد و روحانی نیز خواه ناخواه وارد این موضوع است اشاره به این است که دولت در ماههای پایانی خود که کارنامه خوبی هم در معیشت و رفاه مردم ندارد این حرکات آنهم در درون جریان اصلاح طلب منتسب به دولت می تواند بار منفی زیادی را در نزد افکار عمومی برای اصلاح طلبان ببار آورد.

۶- بکار بردن واژه هایی چون: اظهارات غیر علمی/ شتابزدگی/ ادعاهای بی اساس/ عدم درک درست از تحقیق و پژوهش ... نشان از عمق نظرات ناپخته و بعضا بی ادبانه ایشان با مقام وزارتی وزارت بهداشت دارد. آقای دکتر ملک زاده، امروز حتی کارگزان و پیمانکاران ساختمانی هم در برخورد با موضوعات تخصصی خود سعی می کنند تا از همفکران و همشغلان خود حمایت و حداقل سکوت کنند اما شما گویی با کینه ایی فروخفته مقام وزارت خود را فردی ناشی و بدون اطلاع قلمداد کرده اید که بعضا شاید غاضبانه جایگاهی را که متعلق به شما بوده است را اشغال کرده اند؟!

۷- آقای دکتر ملک زاده شما که از مدیران دولت اصلاحات در زمان دکتر فاضل و از سال ۶۹ تا ۷۲ در مقام وزارت فعال بودید و امروز هم شاید بکارگیری شما به برکت همان سوابق بوده که در این جایگاه تکیه زده اید در این شرایط نباید این برداشت را بکنیم که استراتژی جدا شدن از دولت روحانی و فرار از هزینه های شکست این دولت آنگونه که اصلاح طلبان اینروزها آنرا سرلوحه مواضع خود قرار داده اند توسط شما نیز در حال اجرا شدن است.

در تایید این مدعا تمام سوء تدبیرها و سوء مدیریت ها و .... را متوجه دکتر نمکی می کنید و می گویید: نادیده گرفتن تمام فعالیت های علمی – پژوهشی ۷ سال گذشته یا مسولیت عدم تشکیل شورای معاونین و عدم اختصاص وقت برای بحث و.... را به گردن دکتر نمکی می اندازید گویی اصلا دکتر قاضی زاده ای نبوده که دوران گرمابه و گلستان مالی و پولی و استراتژی مالش و مالیدن را ایشان اجرایی کرده بودند.

در نتیجه گیری باید افزود که مدیران ارشد وظایف خود را بوسیله معاونان خود انجام می دهند پس شما هم کم تقصیر در این چشم اندازی که نشان می دهید ندارید. آن قدر که کتر نمکی و دکتر حریرچی در میدان حضور دارند شما در کجا قرار دارید تلاش برای کشف واکسن کرونا در حوزه مسئولیت شماست و شما باید علاوه بر اجرای استراتژی کلی وزارتخانه درباره تمام احتمالات موجود برای مبارزه با کرونا وارد می شدید اما فقط بسنده کردید به پزشکی مدرنی که هنوز در کشف واکسن در سکوت کامل است و طب سنتی با شیوایی و وضوح تمام راه کار ارائه می دهد. شما که اینقدر به اصول علمی و تحقیقات و پژوهش مقیدید طب سنتی را بهانه شکست های طب مدرن قرار نمی دادید. خالی کردن سنگر در این برهه جز فرار از مسئولیت و فرافکنی در افکار عمومی تفسیر دیگری ندارد.

رضا احمدزاده


کد مطلب: 290410

آدرس مطلب: http://asremrooz.ir/vdcdfz0xzyt0no6.2a2y.html

عصر امروز
  http://asremrooz.ir