در کدام تیم بازی می کنید!؟

17 تير 1399 ساعت 22:48

سیاستمداران آمریکایی و یاران ترامپ، هم زمان با خروج از برجام، سیاست دشمنی و مقابله و تضعیف روسیه، چین، ایران، کره شمالی و ونزوئلا را علنی تر به اجرا گذاشتند که در همه این حوزه ها نیز شکست خوردند.


به گزارش عصر امروز اردیبهشت ۹۷ بود که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به طمع امتیاز گیری بیشتر و رسیدن به توافق بهتر با در برگیری گسترده تر از طریق وادار کردن ایران به پذیرش برجام موشکی و برجام منطقه‌ای ، از برجام خارج شد .
ناگفته نماند که تغییر حکومت ( سرنگونی ) نظام اسلامی از طریق حمله نظامی محدود و وادار کردن ایران به تسلیم، هدف اصلی ترامپ از این اقدام بود.

بدیهی است اگر آمریکا در رسیدن به هدف اول که به تعبیر سران آمریکایی، به تغییر رفتار جمهوری اسلامی منجر می شد، موفقیت لازم را به دست می آورد، دستیابی به هدف دوم، یعنی سرنگونی نظام نیز، سهل و آسان می نمود.

اما آنچه که در صحنه عمل و در سایه تدابیر هوشمندانه رهبر معظم انقلاب اتفاق افتاد، نه تنها آمریکا به اهدافش نرسید بلکه نشانه هایی از قدرتمند تر شدن ایران نیز به نمایش گذاشته شد که موشک باران و تخریب پایگاه هوایی عین الاسد به عنوان گام اول انتقام ترور و به شهادت رساندن شهید سلیمانی و اعزام نفتکش‌های ایرانی به ونزوئلا، علی رغم تهدیدهای آمریکا انجام شد، از جمله این نمونه ها می باشند.

سیاستمداران آمریکایی و یاران ترامپ، هم زمان با خروج از برجام، سیاست دشمنی، مقابله و تضعیف روسیه، چین، ایران، کره شمالی و ونزوئلا را نیز علنی تر به اجرا گذاشتند که در همه این حوزه ها نیز شکست خوردند.

👇آمریکا در انتظار دو رخ داد:
طی کمتر از چهار ماه آینده دو اتفاق مهم پایان تحریم تسلیحاتی ایران در تاریخ ۲۸ مهرماه و انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در تاریخ ۱۳ آبان ماه رخ خواهد داد
بدیهی است عملیاتی و رسمی شدن پایان تحریم تسلیحاتی ایران در کنار شکست آمریکا در رسیدن به اهداف قبلی ، منجر به خالی ماندن دستان ترامپ در انتخابات آبان ماه شده و خواهدشد.

دونالد ترامپ و اطاق فکر همراه وی، برای فرار از شکست‌های فاحش در آینده، تاکتیک‌ تداوم فشار حداکثری، اصرار به تن دادن ایران به شروط ۱۲گانه مک پمپئو، وزیر امورخارجه آمریکا و ناامید کردن مقامات ایرانی از نتایج اتفاقات آینده آمریکا می باشد که نمونه عینی آن نیز، این سخن و پیام ترامپ به مسئولان ایرانی می باشد که می گوید: " منتظر دموکرات‌ها نباشید، با من مذاکره کنید که زودتر توافق می کنیم. "

بدیهی است که آمریکا با تاکتیک‌های گفته شده نیز، رسیدن به هدف صرفاً مذاکره برای کنترل و مدیریت بر افکار عمومی داخلی آمریکا، بدون هیچگونه امتیاز دهی به ایران را دنبال می کند.

👇رفتار های مشکوک داخلی:
آنچه که مایه تأسف است ، مشاهده برخی رفتارهااز طرف برخی مدعیان سیاست ورزی در داخل کشور است که دقیقاً در راستای عملیاتی کردن تاکتیک‌های آمریکایی انجام می شود. به این نمونه ها. توجه کنید:
↙ محمود احمدی نژاد ( ۹۹/۳/۲۶):
"دولتهای آمریکا و ایران به دنبال ضربه زدن به هم نباشند ، ایران و آمریکا می توانند محور وحدت باشند و..."
↙ مصطفی تاج‌زاده خطاب به رهبر معظم انقلاب ( ۹۹/۴/۶):
"با این همه فشار اقتصادی ، دلار چند هزار تومان بشود مذاکره با آمریکا مجاز می باشد."
↙ حسام الدین آشنا خطاب به ترامپ (۹۹/۴/۱۶) :
"تو در انتخابات شکست خواهی خورد و ما این را می دانیم ، بنا بر این تو باید امتیاز بیشتری نسبت به اوباما بدهی."
↙ موسوی خوئینی‌ها در نامه سرگشاده به رهبر معظم انقلاب (۹۹/۴/۷):
"کم نیستند کسانی که اصلاح وضع نامطلوب کنونی را از عالی ترین جایگاه مدیریتی کشور انتظار می کشند و از نگاه مردم شیوه مدیریت در بالا ترین سطح و قدرت نافذ آن ، نقش آفرین اصلی در تمام مهام امور کشور است."

👆 بدیهی است که این رفتارها و بر زبان راندن اینگونه سخنان ، نتیجه ای جز امیدوار کردن مجدد دشمن به اعمال و تداوم فشار بیشتر به ملت ایران و ایجاد مشکل در زندگی روزانه مردم و به خطر انداختن امنیت و منافع ملی را به دنبال نخواهد داشت. بررسی و مطالعه رفتار گذشته و عدم پایبندی سران دنیای غرب  به ویژه آمریکا به تعهدات بین المللی ، مخصوصاً در مواجهه با انقلاب اسلامی و مردم شریف ایران ، باید همگان ، به ویژه مدعیان سیاست ورزی را به این نتیجه رسانده باشد که دشمن را بشناسند ، عضو تیم دشمن نشوند و در زمین دشمن بازی نکنند که:«فَاعْتَبِرُوا يَا أُولِي الْأَبْصَارِ»

#تلنگرسیاسی - نورالدین قدیمی


کد مطلب: 284732

آدرس مطلب: http://asremrooz.ir/vdcdso0xxyt0j56.2a2y.html

عصر امروز
  http://asremrooz.ir