منابع و ثروت کشور را نباید به سمت آبادانی مناطقی خاص هدایت کنیم!

24 مهر 1399 ساعت 10:13

نماینده مجلس گفت: قرارمان این نبود که سال های سال با بودجه‌بندی ظالمانه و بخشی نگر، مناطقی از کشور را فراموش کنیم و منابع و ثروت کشور را با لابی‌گری های غیر اخلاقی، به سمت آبادانی مناطقی خاص هدایت کنیم!


به گزارش عصر امروز به نقل از سراج24، یحیی ابراهیمی، نماینده لرستان در مجلس شورای اسلامی از جمله مدافعانی است که درسیزده سالگی بیش از سه سال سینه‌اش را در برابر دشمن بعثی سپرکرد و جانباز وطن شد. انتظار می‌رود صدایش، مثل صدای همرزمان شهیدش، به وسعت و گستردگی ایران بزرگ باشد.

دکتر یحیی ابراهیمی از حوزه انتخابیه دلفان و سلسله از استان لرستان در نطق ملی و منطقه‌ای خود اظهار داشت: «...قرارمان این بود که کشوری داشته باشیم مستقل، آزاد و پیرو عدالت علوی که منافع ملی آن، بین ملت به عدالت، برابری و برادری تقسیم شود.

قرارمان این نبود که با این همه منابع امروز یک سوم از جمعیت مان زیرخط فقر باشند و فلاکت‌زده باشیم و جوانانمان بیکار و بی‌انگیزه، ناامید از آینده، مأیوس و سرخورده باشند و پدران در برابر خانواده‌ های خود، شرمنده باشند.

ما به همان اندازه که دلمان برای کومه‌های مردم سیستان و بلوچستان می‌سوزد، دلمان برای بچه‌های بدون مدرسه و کپرنشین دلفان و سلسله و سایر مناطق محروم لرستان که هنوز هم از امکانات اولیه زندگی برخوردار نیستند هم می‌سوزد!!

کجای این قصه عدالت است که استان لرستان سومین استان پرباران کشور با 13میلیارد مترمکعب خروجی آب، و دارا بودن یازده درصد از کل منابع آب‌های سطحی کشور، بیش از 77 درصد اراضی کشاورزی آن دیم باشد. درحالی‌که متوسط اراضی آبی کشور 46 درصد است....»

این نماینده مجلس اظهار داشت: «همه جای ایران سرای من است. ما بخشی نگر نیستیم و ایران را برای همه‌ی ایرانیان می خواهیم. اما قرارمان این نبود که سال های سال با بودجه‌بندی ظالمانه و بخشی نگر، مناطقی از کشور را فراموش کنیم و منابع و ثروت کشور را با لابی‌گری های غیر اخلاقی، به سمت آبادانی مناطقی خاص هدایت کنیم!»

فصل مشترک نطق نمایندگان لرستان درمجلس یازدهم که تاکنون موفق به ایراد نطق شده‌اند می‌تواند نقطه‌ی قوت این دوره از نمایندگان مجلس باشد.

تاکید بر «حقابه‌ لرستان» که به نظر می رسد همه ی نمایندگان روی آن دست گذاشته اند و دکتر ابراهیمی نیز برآن تاکید داشتند می تواند مردم را در پیگیری یکی از اصلی ترین مطالبات خود مصمم کند.

آب، امروز نه تنها مایه حیات عادی مردم بلکه برای لرستان حیات اقتصادی و عمرانی و اجتماعی را در پی دارد.

چطور مردم لرستان که استانشان دارای یازده درصد از منابع آب های سطحی و‌ روان کشور است و سالانه ۱۲ تا ۱۳ میلیارد مترمکعب آب از استانشان خارج می شود باید ۷۷درصد از بهترین زمین هایشان دیم باشد؟

نمایندگان محترم مجلس یازدهم اگر همین فصل مشترک را پیگیری بفرمایند و حقابه‌ی لرستان را تثبیت کنند به نظرم به بخش بزرگی از مطالبات مردم لرستان محقق خواهد شد و در پی آبی شدن زمین‌ها(از دیم به آبی ) و رونق بخش کشاورزی و‌صنعت مشکلات بسیاری از مردم مرتفع شده و شاهد آبادانی و رشد و توسعه لرستان خواهیم بود.


کد مطلب: 288800

آدرس مطلب: http://asremrooz.ir/vdcdzj0xzyt0jj6.2a2y.html

عصر امروز
  http://asremrooz.ir