قندیانمک،کدامیک شمارازود‌ترگرفتاربیماری می‌کند؟

سايت خبری باشگاه خبرنگاران جوان , 27 آذر 1393 ساعت 16:29

قند اضافه شده در غذاهای فرآوری شده بیشتر احتمال دارد به نسبت نمک سبب بروز بیماری فشار خون بالا، سکته مغزی و قلبی در افراد شود.


به گزارش عصرامروز،بر اساس جدید‌ترین تحقیقات صورت گرفته شکر افزوده شده به غذاهای فرآوری شده و نوشیدنی‌های گازدار تهدیدی بزرگ‌تر از نمک اضافه شده به این دسته از خوراکی‌ها است.

گفتنی است، نمک در بسیاری از رژیم‌های غذایی وجود دارد و به طور مثال در نان، گوشت فرآوری شده، غذاهای شور و در طول آماده سازی مواد غذایی به این مواد اضافه شده است.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، شکر اضافه شده در خوراکی‌های مختلف به شدت می‌تواند بر روی هورمون‌های خونی اثر منفی گذاشته و باعث ابتلای افراد به انواع بیماری‌های غیر واگیر شود.

کار‌شناسان استفاده بیش متعادل از این دو ماده را به افراد برای حفظ سلامت توصیه اکید می‌کنند.


کد مطلب: 100385

آدرس مطلب: http://asremrooz.ir/vdcev78znjh87xi.b9bj.html

عصر امروز
  http://asremrooz.ir