خاتمی، استراتژی اصلاح طلبان را اعلام کرد؛ زیر پای حسن روحانی را کشید و نظام جمهوری اسلامی را تهدید کرد!

22 ارديبهشت 1399 ساعت 11:15

سید محمد خاتمی در تاریخ تنش ها و فتنه های انقلاب اسلامی نام آشنایی است که از تمام رانت های قانونی و رافت اسلامی علیرغم قعالیت های براندازی و فتنه گری سالهای گذشته، از آن بهره می برد.


به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز سید محمد خاتمی در تاریخ تنش ها و فتنه های انقلاب اسلامی نام آشنایی است که از تمام رانت های قانونی و رافت اسلامی علیرغم قعالیت های براندازی و فتنه گری سالهای گذشته، از آن بهره می برد.

وی که پدرمرحومش هم نگران از غرب گرایی افراطی در او بود، در چند روز گذشته با انتشار ویدیویی که توسط سایت های وابسته داخلی و رسانه های غربی نیز پوشش داده شد عملا حسن روحانی را از قطار اصلاحات و استراتژی رحم اجاره ای دو دوره گذشته ریاست جمهوری پیاده کرد و با ظاهری در قد و قواره اپوزیسیون دولت روحانی، و با نوعی فراموشی خود خواسته از حمایت های بی چون و چرایی که از دولت اعتدال حسن روحانی نموده و تمامی مراکز قدرت سیاسی و اقتصادی را به همفکران خود سپرده بود دست کشید و در این سخنان:

تمامی سوء مدیریت ها، رانت خواریها، اختلاسها و بی تحرکی و کوچک شدن سفره معیشت مردم، افزایش طبقه ضعیف و فقیر جامعه، مهاجرت اجباری طبقاتی از طبقه متوسط به طبقه فقیر (وی در اینجا از لفظ دهه ها استفاده می کند و این به این معناست که این انتقال و فقر طبقانی ناشی از دولتها نیست و انقلاب باید پاسخگو باشد غافل از اینکه سی و اندی سال از 40 سال انقلاب اسلامی را دولت وی و دولت های همفکر او در اختیار داشته اند)، کاهش منابع و افزایش هزینه ها (شاید منظور سوء مدیریت ها و تعطیلی کارخانجات و مراکز تولیدی و خیل بیکاران جامعه و... باشد!)، و.. را به مجموعه نظام اسلامی نسبت داد!؟

وی در این سخنان باز هم تلاش می کند تا به سنت همیشگی براندازان، تمام تقصیرها را متوجه نظام اسلامی کند و جریان متبوعش را مبری از این همه فساد و خیانت و البته برای اثر گذاری بیشتر، توجیهات خود را با چاشنی تهدید نیز همراه می کند و می گوید: این مشکلات وجود دارند و مردم ما از وضعیت کنونی ناراضی هستند. این نارضایتی به بی‌اعتمادی منجر می‌شود و بی اعتمادی به ناامیدی می‌انجامد. در ادامه این ناامیدی خدایی نکرده به تدریج ممکن است حرکات خشونت آمیز از سوی ناراضیان مشاهده شود و در مقابل هم احتمالا ممکن است حکومت با خشونت پاسخ این اقدامات را بدهد و ما در یک سیکل خشونتی قرار گیریم که بازگشت آن به شدیدتر شدن این سیکل خشونت آمیز در جامعه می‌انجامد.

در مجموع زمزمه های جدایی در میان اصلاح طلبان در چند هفته گذشته نشان داد که محمد خاتمی دیگر شاخص های یک شخص کاریزمایی در میان اصلاح طلبان را ندارد و او که روزی می توانست همه قبایل اپوزیسیون داخلی و بعضا خارجی را در زیر یک پرچم جمع کند خطر را بسیار نزدیک احساس کرده و همه را به وحدت و همبستگی فرا می خواند و آنچنان مستاصل نشان می دهد که دیگر نه همزبانی در فکر و عقیده و نه در اجرا و عمل امکان حرکت اصلاحات با نام خود و شورای نیم بند و نیمه معتبر اصلاحات را موثر نمی بیند در نتیجه "ویروس منحوس کرونا" بدادش می رسد و عامل همبستگی دراین روزها را کرونا قلمداد می کند! (امروز هم می‌گویم باید از فضای ایجاد شده بعد از کرونا برای ایجاد و گسترش همبستگی ملی در کشور استفاده کرد.) و اگر لازم هم باشد فتنه گری خیابانی را هم از نظر دور نمی کند  وآنرا در هر حالتی سیکلی می داند که اول و وسط و  پایان آن نظام جمهوری اسلامی آماج حملات قرار می گیرد .

نارضایتی مردم از مشکلات بوجود آمده *استفاده از خشونت برای رفع مشکلات و برخورد متقابل نظام با خشونت ها سه مرحله ای است که نظام مقصر اصلی معرفی می گردد.

لذا با در نظر گرفتن فروپاشی درونی اصلاح طلبان و سونامی پیش رو که شکست در انتخابات مجلس یازدهم طلیعه این فروپاشی می تواند باشد، بروز تنش های میدانی و حرکت های براندازانه خیابانی از این جماعت سابقه دار دور از انتظار نخواهد بود زیرا اینان نشان داده و اعتراف کرده اند که اصلاح طلبیشان مرده است و خشونت طلبیشان زنده و آماده رها شدن و خواستن خون مردم برای احیای خود هستند

رضا احمد زاده


کد مطلب: 281999

آدرس مطلب: http://asremrooz.ir/vdcf1yd01w6dc1a.igiw.html

عصر امروز
  http://asremrooz.ir