نظامی هراسی؛ توطئه دشمنان است

9 فروردين 1400 ساعت 11:25

یکی از ترفندهای اصلاح طلبان و معاندین و دشمنان انقلاب بابهره گیری از افراد جاهل و غافل اینست که مردم را از افراد نظامی بویژه برادران سپاهی بترسانند و با بهره گیری از عبارات جعلی و نسبت دادن به فرمایشات امام ورهبری؛ به مردم القاء نمایند که نظامی ها حق ندارند وارد سیاست بشوند در حالیکه منصب ریاست جمهوری و نمایندگی مجلس یک موضوع ملی و فراتر از یک دسته و گروه و حزب سیاسی است.


به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز یکی از ترفندهای اصلاح طلبان و معاندین و دشمنان انقلاب بابهره گیری از افراد جاهل و غافل اینست که مردم را از افراد نظامی بویژه برادران سپاهی بترسانند و با بهره گیری از عبارات جعلی و نسبت دادن به فرمایشات امام ورهبری؛ به مردم القاء نمایند که نظامی ها حق ندارند وارد سیاست بشوند در حالیکه منصب ریاست جمهوری و نمایندگی مجلس یک موضوع ملی و فراتر از یک دسته و گروه و حزب سیاسی است.

موضوع از این قرار است؛ طبق فتوای امام و رهبری؛ نیروهای نظامی حق ندارند در زمان اشتغال؛ وارد دسته بندیهای سیاسی و جناحی شده و یا از گروهها و احزاب سیاسی دفاع و یا با آنان همکاری نمایند.

دلیل منطقی وعقلی و تجربه تاریخی آن اینست که اگر نیروهای نظامی وارد اینگونه مسائل بشوند شیرازه نظامی گری و حکومت؛ ازهم می پاشد و گاهی هم منجربه کودتا و یا جنگ داخلی می شود. اما طبق قانون اساسی؛ سپاه پاسداران مجاز و وظیفه دارد برای دفاع از ارزشها و امنیت کشور و دستاورد های انقلاب اسلامی بطور کلی وارد شده و حفاظت نماید. اگر چه ظاهر سیاسی هم داشته باشد در حالیکه کاملا با قانون اساسی و فرمایشات امام ورهبری همخوانی دارد. مثل ورود دربرخورد با احزاب معاند کومله؛ دمکرات؛ خلق مسلمان؛ منافقین؛ چریکهای فدائی خلق؛ جنگ تحمیلی، مدافعین حرم و بویژه فتنه سال ۸۸ که گردانندگان آن گروههای سیاسی و مسئولین عالیرتبه وآلوده به احزاب بودند.

سپاه پاسداران فراملی وجهانی است و حتی دربیرون مرزها هم می تواند ورود کرده و نقش ایفا نماید.

بهر صورت امروز نظامیان هم مثل سایر مردم حق دارند که از حقوق شهروندی خود استفاده کرده و در انتخابات شوراها و مجلس و ریاست جمهوری شرکت نمایند. بشرطی که با استعفا و یا باز نشستگی و خروج از نظامی گری و طی مراحل قانونی وارد این عرصه ملی بشوند.

برادران پاسدار طی ۴۲ سال گذشته نشان داده اند که از دلسوز ترین و پرتلاش ترین و مردمی ترین نهادهای کشور هستند و عملکزد آنها در دفاع مقدس؛ مبارزه با داعش؛ کمک به سیل و زلزله زدگان؛ کمک مومنانه؛ ایجاد امنیت در کشور و بکار گیری ازگروههای جهادی جوان برای خدمت رسانی به مناطق محروم و نهضت خانه سازی و حتی وضعیت کرونایی کشور بر هر انسان منصف و آزاده ای پوشیده نیست. سپاه پاسدارن ضمن دستیابی به موشک و قدرت نظامی در  منطقه و ایجاد امنیت داخلی حتی در علوم پزشکی و سلولهای بنیادی و ساخت واکسن و رتبه علمی بین المللی و سازندگی کشور هم موفق بوده است.

حال یک سئوال؟ چرا با اینهمه ظرفیت و خدمات؛ رئیس جمهور آینده کشور نباید یک سپاهی باشد و چرا اینقدر مورد هجمه دشمنان قرار می گیرد. آیا بخاطر این نیست که اگر یک پاسدار بیاید بساط دزدی و فساد و حزب بازی از کشور جمع و تبدیل به یک صدای واحد و وحدت و خدمت صادقانه و رفاه حال ملت می شود.

این چه قانون نانوشته ای است که سختیها؛ مشکلات؛ آوارگی؛ تلاش؛ جهاد و شهادت برعهده یک عده افراد انقلابی و ولائی باشد و حتی برای ایجاد امنیت داخلی کشور و مردم به آنطرف مرزها حضور پیدا کرده و مظلومانه همانند حاج قاسم عزیز بشهادت برسند.

اما از سوئی دیگر؛ مناصب سیاسی و ملی؛ وزارت، سفارت، دلار؛ یورو؛ پوند، ثروت اندوزی و منافع مادی و ملی، نصیب عده ای دیگر بشود که اکثراً تحصیل کرده خارج و دارای گرین کارت و دوتابعیتی بوده و فرزندان و بستگان درجه یک آنها مشغول تحصیل در خارج و یا اسکان دارند این تقسیم بندی نه منشور انقلاب و امام و نه مطابق با قانون اساسی است. بلکه یک جریان لیبرال اشرافی و نفوذی منفعت طلبِ متصل به مراکز قدرت و ثروت این تئوری را در جامعه ترسیم و به مردم القاء نموده اند که تخصص و تدبیر و علم کشور داری فقط در اختیار انان است و افرادی که در خطرات و بحرانها و نجات ملی و خدمت به مردم تلاش می کنند (به قول اینها حزب اللهی) افراد بیسواد؛ ناتوان؛ عقب مانده و بی شناسنامه هستند.

۳۶ سال کشور دست جریان لیبرالی و تکنوکرات و اکثراً خارج تحصیل و سفر کرده بوده و بعد از ۴۲ سال وضعیت کشور به این نقطه رسیده است.

به نظر می رسد که ملت ایران از نظر عقیده و باور و معنویت باید به سالهای دهه ۶۰ برگردد و مدیران عالی خود را ازمیان افراد جوان حزب اللهی و انقلابی انتخاب نموده و فریب نظامی هراسی را نخورد.

امروز همان نظامی مهربان که در سیل و زلزله و کرونا در کنار مردم قرار گرفته و دلسوزانه به کمک آسیب دیدگان می شتابد ؛ درخلیج فارس باچنان اقتداری سربازان آمریکائی وانگلیسی متجاوز را به ذلت می کشاند که تاریخ نشانه آنرا ندارد.

به نظر؛ با انتخاب رئیس جمهور رزمنده و شجاع و جهادی می توانیم ضلع سوم مثلث سران قوا را تکمیل کرده و یک تحول چشمگیر و قابل قبولی در سال جاری به نفع کشور و مردم شاهد باشیم.

  ۷ فروردین  ۱۴۰۰   فرهادنیا


کد مطلب: 295744

آدرس مطلب: http://asremrooz.ir/vdci5war5t1a3y2.cbct.html

عصر امروز
  http://asremrooz.ir