وزیر دشمنان شاد کن، موشک ملت خوشحال کن!

11 مهر 1397 ساعت 9:45

هاشمی: چرا می‌گویید تکفیری؟ تکفیری شمایید. شما ما را تکفیر می‌کنید. ما کجا آدم‌های واداده‌ای هستیم؟ ما سابقه مان مشخص است. دست بردارید. کشور را نابود می‌کنید. اگر ایران تجزیه شود، ننگش به نام شما ثبت خواهد شد.


به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز در روزهای گذشته دو حادثه مهم  در کشور رخ داد که در کنار چالش های ارزی شدید در اقتصاد توجه همگان را بخود جلیب کرده است:
1- موشک باران مواضع گروهک های تروریستی در ابوکمال سوریه به تلافی حملات تروریستی در اهواز 
2- سخنان شاذ و عجیب و البته سریالی وزیر بهداشت دکتر قاضی زاده هاشمی درباره منتقدان 

کشور هزار فصل و هزار رنگی در ایران در حال رنگ افشانی است به این معنی که از سوی دولتی ها برای فرافکنی وضعیت اقتصادی و انحراف افکار عمومی از سوء مدیریت اقتصادی – معیشتی هر از گاهی با بیان سخنان و مواضعی عجیب و غریب چالش های کلامی – سیاسی را در میان مردم منفجر می کنند و تا مدتی بر این اساس مانور می دهند و جالبی قضیه اینجاست که تلاش هم دارند تا این بمب رسانه ای را در میان اقشار متقکر و مطالبه گر جامعه که بیشتر اقشار نخبه و مشخصا دانشگاهیان را شامل می گردد منفجر نمایند.

معتقدان به بند 1 امنیت را به درستی برای همه مردم و مجموع کشور در اتخاذ استراتژی "گسترش مرزها به دورترین نقطه از مرزهای جغرافیایی بازخوانی می کنند و تا به امروز نشان داده اند که برداشتی درستی از امنیت در مفاهیم امروزی آن دارند. کشوری که مرزهایش را در مرزهای جغرافیایی تعریف کند باید در خیابانهای خودش به قیمت تخریب زیر ساخت های کشور و تلفات انسانی زیاد دفاع کند. تجربه ای که در کشورهایی مانند :عراق و سوریه و افغانستان و نقاط دیگر جهان مسبوق به سابقه هم می باشد. به عبارت کاملتر ایشان که شامل نظامیان و نیروهای امنیتی و معتقدان به اصل دفاع همه جانبه و برخورد با دشمنان انقلاب اسلامی امنیت را در نوعی سیاست خارجی فعال در سرکوب معاندان و دشمنان یا همان استراتژی صدر الاشاره جستجو می کنند.

اما معتقدان به بند 2 افراد و جریانات نزدیک به دولت و درون دولتی ها را شامل می گردد آنان در امنیت حاصل از تلاش های مدافعان حرم و مرزهای امنیتی کشور در فراسوی مرزهای جغرافیایی، با اسایش خاطر در حال زندگی، تجارت، و نقل و انتقال سرمایه ها و فرزندان خود در داخل و خارج کشور هستند و اگر هم مانعی در مسیر شغلی و یا نقد های منتقدانه را بشنوند و یا ببینند از سنگر تربیون های دولتی – رسانه ای که در اختیار دارند به سخنانی روی می آورند که حداقل دور از شان شغلی و جایگاهی ایشان است . حسن قاضی زاده هاشمی از جمله چند وزیر و مسئول کابینه حسن روحانی است که سریال سخنان عجیب و غریب وی با همین رویکرد تمامی ندارد .

وی اخیرا در دیدار با دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه اهواز گفت: من قبلا هم گفتم که فرقانیسم هنوز زنده است و یکی از خطرات انقلاب همین فرقانیسم است. فرقانیسم هنوز وجود دارند و هیچ تفاوتی میان این‌ها و گروه رجوی و کاخ سفید نمی‌بینم. مشکل ما این جماعت بودند و ادامه پیدا کردند/ هفته گذشته این بچه‌هایی که مثل فردا روزی اسلحه دست گرفتن و به اسم دین برای رفتن به بهشت، مزدور اسرائیل و عربستان شدند و به روی هم استانی‌های خود اسلحه گرفتند، خودشان را ذلیل کردند، چقدر شما در این مسئله سهم داشتید؟! چقدر کار کردید در این سالها، چقدر تهمت زدید و سیاه نمایی کردید؟ ما را تخریب کردید. این انصاف و اسلام است؟/ چرا می‌گویید تکفیری؟ تکفیری شمایید. شما ما را تکفیر می‌کنید. ما کجا آدم‌های واداده‌ای هستیم؟ ما سابقه مان مشخص است. دست بردارید. کشور را نابود می‌کنید. اگر ایران تجزیه شود، ننگش به نام شما ثبت خواهد شد.

سخنان یاد شده تنها گوشه ای از سریال مواضع و رفتارهای چالش برانگیز این وزیر کابینه است. در حالی که کشور مورد حملات تروریستی در اهواز قرار گرفت و در حالی که اقتصاد و معیشت مردم بواسطه سیاست های غلط دولت متبوع وی در بدترین شرایط اقتصادی بی نظیر در طول دوران انقلاب اسلامی قرار دارد و در حالی که برجام بی سرانجام در وادادگی کامل در کمای مرگ و زندگی قرار دارد و از آغوش آمریکا به اروپا پاس داده می شود و تیم مذاکره کننده ما نیز تشنه تر از همیشه بین نیویورک و پایتخت های اروپایی از این سو به آن سو می دوند و ...  این وزیر کابینه نیروهای نخبه دانشگاهی و انقلابیون حاضر در صحنه را به " فرقانیسم، تکفیر گرایی، سیاه نمایی، متهم کردن به انحراف جوانان و وادار کردن ایشان به اسلحه کشیدن روی هم استانی های خود کردن، همسویی و تشابه با منافقین و گروه رجوی و کاخ سفید شدن می کند و درحالی متهم به تروریسم پروری و حمایت از تروریست ها می شویم انصاف حکم می کند که ببینیم که آیا سبک زندگی ما و ایشان و همفکرانشان در چه جایگاه اجتماعی قرارمان داده است ، وضعیت معیشت انقلابیون و ثروت ایشان بیشتر است یا جناب وزیر و یاران و همفکرانشان ؟

کدام قشر امنیت را تامین می کنند و بیشترین شهدا در دفاع از کیان دین و کشور، مال اصلاح طلبان و اعدالیون است یا انقلابیون؟ وادادگی در برابر چرب و شیرین دنیا و فخر فروشی به ملت شریف ایران در کارنامه جماعت اشرافی و اشراف مسلک بیشتر ظهور و بروز داشته یا انقلابیون ؟ و...

در مجموع بنظر راقم مردم ما خیالشان به برکت وجود نیروهای توانمند مسلح کشور از بابت مسائل امنیتی راحت و آسوده است لاکن سیاسیون همچنان راه را گم کرده اند و رفتارهایی از خود بروز می دهند که جز از عناصر اپوزیسیونی نمی توان انتظار داشت و این هم در دولت حسن روحانی بارها و بارها از سوی مسئولان دولتی از وزرا تا وکلا بسیار دیده و شنیده شده است و ادامه آن هم دور از انتظار نیست.

 رضا احمد زاده


کد مطلب: 243931

آدرس مطلب: http://asremrooz.ir/vdcjtte8vuqexhz.fsfu.html

عصر امروز
  http://asremrooz.ir