توصيه به ديگران
۰
پنجشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۲۰:۱۳
صبر از روى تو خجل است یا زینب(س)
اینجاست که آقا و سرورش حضرت ابی عبدالله علیه السلام در وصفش چنین گفت: « لقد عجبت من صبرك ملائكه السماء؛ ملائكه آسمان از صبر تو به شگفت آمدند.» لذا حضرت زینب سلام الله علیها در دوران عمر با بركت ‏خویش، مشكلات و رنج‏هاى زیادى را متحمل شد، از شهادت پدر و مادر گرفته تا شهادت برادران و فرزندان، مخصوصا در ماجراى پر درد كربلا آن چنان صبر و رضا و تسلیم از خود نشان داد، كه صبر از روى او خجل است.
صبر از روى تو خجل است یا زینب(س)
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس تاریخ و حماسه عصر امروز در روز پنجم جمادى الاولى سال پنجم یا ششم هجرت قمری زینب کبری علیهاالسلام دختر امیرالمومنین و فاطمه زهرا سلام الله علیهما در مدینه منوره دیده به جهان گشود.

حضرتش در پنج ‏سالگى دو داغ و مصیبت بزرگ دید. ایشان ابتدا در غم فراق رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سپس مادر گرامی خود نشست و از همان دوران طفولیت ‏با غم و مصیبت آشنا گردید.

لذا اینجاست که آقا و سرورش حضرت ابی عبدالله علیه السلام در وصفش چنین گفت: « لقد عجبت من صبرك ملائكه السماء؛ ملائكه آسمان از صبر تو به شگفت آمدند.» لذا حضرت زینب سلام الله علیها در دوران عمر با بركت ‏خویش، مشكلات و رنج‏هاى زیادى را متحمل شد، از شهادت پدر و مادر گرفته تا شهادت برادران و فرزندان، مخصوصا در ماجراى پر درد كربلا آن چنان صبر و رضا و تسلیم از خود نشان داد، كه صبر از روى او خجل است.

اما تنها صبر و ایثار حضرتش زبانزد نیست بلکه عفت و پاكدامنى، که برازنده‏ ترین زینت زنان، و گران قیمت‏ ترین گوهر زنان است در جلوی حضرتش زانو زده است زیرا حضرت زینب علیهاالسلام درس عفت را به خوبى از مكتب پدر آموخته بود.

و چه گواهی بهتر برای عفت و پاکدامنی این بانوی گرامی که جدش خاتم پیامبران صلى الله علیه و آله است که زینب از خمیره ذات او آفریده شده است. زیرا رسول خدا صلى الله علیه و آله فرمود: «وُلْدُ فاطِمَةَ فَانَا وَ لِیُّهُم وَ عُصبَتُهُم، و هُم خُلِقُوا مِن طِینَتِى...»؛ «فرزندان فاطمه (حسن، حسین، زینب، و امّ کلثوم) که من ولى و سرپرست نَسَبى آن ها هستم، از طینت و خمیره ذات من آفریده شده اند...»
 
بنابراین زینب علیهاالسلام ژِن رسول خدا را در خود دارد و او وارث خاتم پیامبران مى باشد و شخصیت و پاکدامنی و عفت او از خمیر مایه وجود رسول اللّه صلى الله علیه و آله ریشه گرفته است.

و اینجاست که محمد غالب شافعى، یكى از نویسندگان مصرى در شان و پاکدامنی حضرتش چنین گفته است:
"یكى از بزرگترین زنان اهل بیت از نظر حسب و نسب و از بهترین بانوان طاهر، كه داراى روحى بزرگ و مقام تقوا و آیینه تمام نماى مقام رسالت و ولایت بوده، حضرت سیده زینب، دختر على بن ابى طالب - كرم الله وجهه - است كه به نحو كامل او را تربیت كرده بودند و از پستان علم و دانش خاندان نبوت سیراب گشته بود، به حدى كه در فصاحت و بلاغت یكى از آیات بزرگ الهى گردید و در حلم و كرم و بینایى و بصیرت در تدبیر كارها در میان خاندان بنى هاشم و بلكه عرب مشهور شد و میان جمال و جلال و سیرت و صورت و اخلاق و فضیلت جمع كرده بود."
کد مطلب : 188764