توصيه به ديگران
۰
پنجشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۲۰:۲۰
رسانه ملی با سعه‌صدر انتقاد هر دو طرف در انتخابات را به جان خرید
رییس رسانه ملی در سومین نشست مدیران این رسانه بر راهبردها و اهداف تاکید کرد و خواستار ساخته شدن برنامه هایی در این خصوص شد.
رسانه ملی با سعه‌صدر انتقاد هر دو طرف در انتخابات را به جان خرید
Share/Save/Bookmark
به گزارش عصر امروز، سومین نشست سراسری مدیران رسانه ملی به منظور تشریح سیاست‌های اجرایی رسانه ملی برای تحقق شعار سال و تبیین نقش رسانه ملی در افزایش وحدت ملی و خلق حماسه باشکوه انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد.

 
عبدالعلی علی عسکری رییس سازمان صداوسیما در این نشست ضمن تبیین نقش رسانه ملی در تحقق شعار اقتصاد مقاومتی، تولید - اشتغال گفت: رسانه ملی برای عمل به وظایفش در این زمینه باید شناخت صحیح و علمی از اقتصاد ملی بیابد تا با کمک همه دستگاه‌ها نقش‌ خود را در این زمینه به‌خوبی ایفا و فرهنگ لازم را برای تحقق این امر ایجاد کند.

 
جدیت رسانه ملی در تبلیغ کالای ایرانی

 
رییس رسانه ملی با بیان اینکه اگر ملتی مولّد نباشد، نمی‌تواند ارزشی را خلق کند، گفت: اگر جامعه، بازار را تحویل اجانب دهد، بزرگ‌ترین عامل حیاتی‌اش را به بیگانه تحویل داده است و افول خواهد کرد. اگر درآمدهای ارزی کشور صرف واردات شود، بازار اشباع و تولید متوقف می‌شود و دولت برای پیشگیری از چنین وضعیتی و برای چرخه تبدیل ارز به ریال باید راه درستی را انتخاب کند. ما ابتدا باید اصلاح این چرخه را به‌طور باورپذیر به مطالبه مردمی بدل کنیم  و این کار اصلی‌ترین رسالت رسانه ملی در این زمینه است.

 
وی جدیّت در تبلیغ کالا و خدمات ایرانی را راهبرد دیگری برای تحقق شعار سال دانست که باید با ایجاد فضایی تحسین‌برانگیز برای کالای ایرانی و ترویج فرهنگ استنکاف و امتناع از مصرف کالاهای خارجی محقق شود.

 
بررسی معضلات تولید و اشتغال، راهبرد دیگری بود که علی عسکری بر آن تأکید کرد و یادآور شد: رسانه ملی باید با کاری عالمانه و تخصصی، زمینه طرح دیدگاه‌ها، خواسته‌ها و معضلات کارآفرینان،  صنعتگران  و حرفه‌های مختلف را فراهم کند تا اگر روال نادرستی در کشور در پیش گرفته شد، اصلاح شود و چرخه اقتصاد کشور به راه افتد.

 
وی افزود: ما باید به دور از سیاه‌نمایی و با برجسته کردن الگوهای کارآفرینی، اشتیاق کار و اشتغال را در جوانان ایجاد کنیم و با زمینه‌سازی  برای برخورد با  قاچاق کالا و ارز و واردات بی‌رویه، الگوهای برتر در تولید داخلی و توفیقات دولت در زمینه رونق تولید را به مردم معرفی کنیم.

 
رییس سازمان صداوسیما تأکید کرد: برای دستیابی به این اهداف و اهداف دیگر باید از تمام ظرفیت‌های رسانه ملی نظیر تولید فیلم، سریال، مستند، نماهنگ، موسیقی، برنامه‌های گفتگو محور و به‌ ویژه ظرفیت فضای مجازی و تبلیغات بازرگانی بهره ‌برد.

 
وی رسیدن به این اهداف را بدون نقش‌آفرینی هنرمندانه و عمیق رسانه ملی غیرممکن دانست و تأکید کرد: رسانه ملی باید رسانه‌ای توسعه‌محور و پیشرفت‌مدار باشد تا به چنین اهدافی دست یابد.

 
علی عسکری مهم‌ترین وظیفه صداوسیما را حفظ آرامش جامعه و امنیت کشور در میان رقابت‎های انتخاباتی نامزدها دانست و افزود: رسانه ملی به‌خوبی توانست از عهده آن برآید و با سعه صدر انتقادهای هر دوطرف را به جان خرید.

 
رییس رسانه ملی عزت و سرافرازی را از آن همکاران رسانه ملی  دانست که با وجود اتهام‌های بی‌اساس جانبداری، توانست رضایت مردم را که درک بالایی از سیاست دارند، جلب کند.

 
ظرفیت برنامه‌های اندیشه‌ورز را بالا بریم تا مجری در چنین برنامه‌هایی  منفعل نباشد

 
رییس رسانه ملی با بیان اینکه باید بکوشیم تا ظرفیت گفتگو، مناظره و نقد در کشور ایجاد شود، اظهار کرد: باید ظرفیت برنامه‌های اندیشه‌ورز را بالا برد تا مجری در چنین برنامه‌هایی  منفعل نباشد و ضمن گفتگو با نامزدها، برنامه‌هایشان را در زمینه‌های مختلف مطالبه کند تا قول و وعده بی‌جایی به مردم ندهند.

 
علی عسکری سپس از بخش‌ها و معاونت‌های مختلف سازمان و تلاش شبانه‌روزی آن‌ها برای ایجاد زمینه برگزاری انتخابات قدردانی کرد و گفت: معاونت سیاسی و ستاد انتخابات شبانه‌روز زحمت کشیدند و با برنامه‌ریزی منسجم از تمام قوای خود در این زمینه بهره گرفتند.

 
رییس رسانه ملی در پایان با تأکید بر اینکه رسانه ملی باید مطابق تحولات روز جهان پیش رود، گفت: اگر رسانه ملی نتواند خود را با تغییرات جهانی  منطبق کند، دچار افول می شود. پس باید برای پیشگیری از آن راه تغییر را در پیش گیرد. اقتدار رسانه ملی و اعتمادی که امروز مخاطبان به آن دارند اگر با تغییرات منطبق نشود، از میان می‌رود. پس همه باید به ریشه تغییر که خلاقیت است توجه کنیم و با نوآوری در جلب رضایت مخاطب، تراز رسانه ملی را بالا ببریم.

 
معاونان سیاسی، سیما و پژوهش، برنامه‌ریزی و نظارت نیز در این نشست گزارشی از عملکرد واحدهای متبوع خود به‌طور اجمال ارائه کردند.

 
عدالت‌ رسانه‌ای را دقیقاً رعایت کردیم

 
آخوندی معاون سیاسی سازمان نیز در این نشست با بیان گزارش عملکرد ستاد انتخابات رسانه ملی گفت: ستاد انتخابات کشور و سازمان از شهریور سال گذشته کارشان را آغاز کردند و واحدهای مختلف سازمان طرح‌هایشان را ارائه دادند و در ستاد انتخابات سازمان بررسی شد. بر این اساس در سیما، ۱۲۹۷ برنامه و در صدا نیز ۳۶۲۲ برنامه انتخاباتی پخش شد که نیمی از آن در معاونت سیاسی تولید شد.

 
وی با اشاره به استقبال مردم از برنامه‌های انتخاباتی گفت: مناظره‌ها بر اساس نظرسنجی، حدود ۵۰ میلیون مخاطب داشته‌اند و ما عدالت رسانه‌ای را برای تمام نامزدها به طور کامل و دقیق رعایت کردیم.

 
آخوندی با بیان اینکه برای طراحی سوالات نامزدها از تمام ظرفیت‌های سازمان بهره برده‌ایم گفت: نظرسنجی از مخاطبان، مبنای اصلی طرح سوالات و استفاده از نتایج پزوهشی بخش‌های مختلف سازمان، مبنای دیگری برای طرح سوالات بود که بیش‌تر حول محور موضوعات اقتصادی بود.

 
مرتضی میرباقری معاون سیما نیز در این نشست از تلاش همکاران سیما برای تدارک برنامه‌های انتخاباتی و تدابیر و نوآوری‌هایی که برای جذابیت برنامه‌ها در دکور، نور، صدا و... ایجاد شده بود، سخن گفت و یادآور شد: نقطه اوج این تلاش در طراحی و تدارک استودیو مناظره‌ها بود که به کمک مجرب‌ترین نیروها به انجام رسید. طراحی سوالات نامزدها بر اساس مهم‌ترین و دقیق‌ترین مسائل کشور طراحی شده بود. گزارشی که از مسائل مختلف بر اساس سیاستگذاری نظام از سه سال گذشته در کشور تهیه شده بود، در اختیار سازمان قرار گرفت و سوالات با این پشتوانه قوی و به مدد اطلاعات بخش‌های مختلف سازمان طراحی شد.

 
حسین رضی معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و نظارت نیز در این نشست برخی انتقادات جناحی از رسانه ملی را نشانه عملکرد بی‌طرفانه صداوسیما دانست و گفت: شعار عدالت رسانه‌ای به‌درستی محقق شده است و این هجمه که از گروه‌های مختلف به رسانه ملی می‌شود، نشان‌دهنده رعایت این اصل است.
کد مطلب : 202325