توصيه به ديگران
۰
پنجشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۳۰
شهروندان آمریکا گرفتار نقض گسترده و سیستماتیک حقوق بشر
وجود این سلاح‌ها مسئله‌ای به عنوان تروریسم را در ایالات متحده و علیه شهروندان آمریکایی ایجاد کرده که با بی‌عملی دولت‌ها در این کشور شکلی سیستماتیک نیز به خود گرفته است.
Share/Save/Bookmark
به گزارش عصرامروز به نقل از گزارشگر آنلاین: ایالات متحده آمریکا که خود را سردمدار حقوق بشر یا بهتر بگوییم احقاق حقوق بشر در سراسر دنیا می‌داند و از این بهانه برای ورود سیاسی و نظامی به همه کشورهای دنیا استفاده می‌کند، خود هیچ‌گاه در معرض بررسی حقوق بشر نبوده است. البته این بدان معنا نیست که هیچ گزارشی در مورد آمریکا وجود نداشته باشد، اما آمریکا هیچ‌گاه به عنوان ناقض حقوق بشر مطرح نبوده و با وجود فهرست انبوه جنایاتش برای این حوزه موضوعیت نداشته است.
اگر از اقدامات ایالات متحده آمریکا در سراسر دنیا بگذریم، نگاهی به وضعیت مردم ایالات متحده نشن می‌دهد که نه تنها نقض حقوق بشر در این کشور موضوعی جدی است، بلکه در بسیاری از موارد مصادیق سیستماتیک و دولتی دارد.
یکی از این موارد به موضوع قانون حمل سلاح در ایالات متحده آمریکا مربوط است که سال‌های سال به عنوان مسئله گره خورده با فرهنگ این کشور مطرح بوده و به لطف قدرت لابی‌های قدرتمند و ثروتمند حامی آن هیچ حریفی برای نقض و تغییر آن وجود نداشته است.
در واقع وجود این سلاح‌ها مسئله‌ای به عنوان تروریسم را در ایالات متحده و علیه شهروندان آمریکایی ایجاد کرده که با بی‌عملی دولت‌ها در این کشور شکلی سیستماتیک نیز به خود گرفته است. امروزه با وجود بیش از ۲۷۰ میلیون اسلحه در ایالات متحده شاهد ترورهای متعددی هستیم که غالباً عده‌ای بیگناه هنگام حضور در کلاس درس با فرد دیوانه‌ای روبه‌رو می‌شوند که ناگهان بر رویشان آتش گشوده و همه را به کام مرگ می‌کشاند؛ یا گروهی که در حال انجام اعمال عبادی خود هستند، یا خانواده‌ای که هنگام ظهر در حال صرف ناهارند و یا حتی بیگناهانی که در یک مرکز خرید در حال خرید می‌باشند.
آمارها نشان می‌دهد که فقط از سال ۲۰۱۲ تا به امروز ۹۴۴ تیراندازی جمعی دیگر در این کشور رخ داده که رقمی نگران‌کننده برای مردمان آن سرزمین می‌باشد.
بعد از مسئله سلاح و تروریسم، موضوع آزادی بیان نیز در آمریکا قابل نقد و بررسی است. ایالات متحده آمریکا در حالی مدعی پیگیری آزادی بیان در دنیا است که شهروندان خودش به شکلی گسترده از این حق طبیعی محرومند!
بطور مثال پیرامون مسأله هولوکاست دیده شد اندیشمندانی که این واقعه را بر اساس اسناد تاریخی غیرواقعی می‌دانستند محکوم به زندان و یا متحمل اذیت و آزار شدند و البته باید گفت که مخالفان حمل سلاح به شیوه رایج در آمریکا نیز از این قاعده مستثنی نبوده و مورد آزار و اذیت قرار گرفته‌اند.
غیر از مسئله سانسور که امروزه در کشورهای غربی و مشخصاً آمریکا شکل نوینی به خود گرفته است و از طریق بلند کردن صدای رسانه‌های غول همراه با دولت آمریکا برای شنیده نشدن صدای معترضین مورد استفاده قرار می‌گیرد، اعتراض‌های به برخی قوانین در آمریکا با برخوردهایی همچون از دست دادن کار و حتی ایراداتی در ارائه خدمات اجتماعی و حتی برخوردهای پلیسی و امنیتی روبه‌رو می شود.
به عبارت دقیق تر این اوج یک برخورد سیستماتیک علیه حقوق بشر است که ادارات و شرکت‌های بزرگ به طور خودکار با آزادی بیان برخورد می‌کنند و بدین ترتیب هزینه‌ةای امنیتی و پلیسی را کاهش می‌دهند.
موارد گفته شده فقط نمونه‌ای از اقدامات ایالات متحده علیه حقوق بشر بوده است که به لطف هژمون این کشور بر ساختارهای ساطمان ملل و مجامع حقوقی دنیا، هیچ اعتراضی را به دنبال ندارد.
کد مطلب : 161385