توصيه به ديگران
۰
يکشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۱۷:۰۰
۱۳ چهره اخوان‌ در دولت «اوباما»
روزنامه عربستانی الوطن گزارش داد ۱۳ چهره شناخته‌شده اخوان‌المسلمین، مسئولیت‌های حساس و جایگاه‌های مهمی در دولت رئیس‌جمهور آمریکا دارند.
Share/Save/Bookmark
به گزارش عصرامروز،روزنامه عربستانی«الوطن» ، گزارش داد که ۱۳ عضو سازمان جهانی اخوان المسلمین در میان مسئولان و چهره‌های شناخته شده دولت فعلی «باراک اوباما» رئیس جمهور آمریکا حضور دارند.
این گزارش روزنامه الوطن عربستان به معرفی ۶ چهره عمده این گروه اکتفا کرده است.

«عارف علی خان» وکیل هندی عضو کانون وکلای کالیفرنیا، یکی از مدیران ارشد سازمان امنیت داخلی آمریکاست که سالها حضور در وزارت دادگستری آمریکا را در کارنامه خود دارد.

وی یکی از بنیانگذاران شناخته شده سازمان جهانی اخوان المسلمین است که بعد از یازده سپتامبر معاونت شهردار لس آنجلس را برعهده داشت تا به این ترتیب به راحتی افراد اسلامگرای تندرو را در مساجد این شهر شناسایی کند.

او در جریان انقلاب‌های کشورهای عربی نیز مسئول برگزاری دیدارهای مشترک رهبران اخوان با مقامات آمریکایی بوده و مشاور اوباما در امور جنبش اسلام سیاسی بوده و در دوره اول ریاست جمهوری وی یکی از تئوریسین های ایده پیشرفت روابط آمریکایی اسلامی بوده است.

«محمد الابیاری» متولد اسکندریه مصر و عضو شورای مشاوران امنیت ملی آمریکاست، وی جز ۲۶ نفری است که در سال ۲۰۱۱ به دلیل اشتغال در وزارت امنیت داخلی آمریکا به اسناد محرمانه این سازمان دسترسی داشته است.

همکاری او با اخوان المسلمین مصر از طریق حمایت مالی حزب آزادی و عدالت شاخه سیاسی اخوان در این کشور صورت می‌گرفته و به شدت تحت تأثیر ایدئولوژی «سید قطب» قرار دارد.

الابیاری همه سخنرانی‌های اوباما خطاب به جهان اسلام و جهان عرب را تنظیم کرده است که یکی از آنها سخنرانی معروف رئیس جمهور آمریکا خطاب به «حسنی مبارک» دیکتاتور پیشین مصر در جریان انقلاب ۲۵ ژانویه بود که از وی خواسته بود از قدرت کناره گیری کند.

«رشاد حسین» وکیل و فرستاده ویژه دولت آمریکا در سازمان جهانی کنفرانس اسلامی است و از سال ۲۰۰۶ به عنوان مشاور حقوقی کاخ سفید انتخاب شده است.

حسین مسئولیت تنظیم تعدادی از سخنرانی‌های مربوط به سیاست خارجه آمریکا را بر عهده داشته از این میان می‌توان سخنرانی اوباما در دانشگاه قاهره را نام برد.

«سلام المریاتی» یکی از شخصیت‌های سیاسی عراق و موسس سازمان «MPAC» که از سال ۲۰۰۲ نیز فعالیت در سازمان امنیت ملی آمریکا را آغاز کرده است. وی با توجه به ارتباطات گسترده‌اش معمولا مسئولیت حل مشکلات شهروندان عرب آمریکا را بر عهده دارد.

«محمد ماجد» سودانی الاصل و رئیس مجمع اسلامی شمال آمریکاست که یکی از سازمان‌های وابسته به اخوان المسلمین است.وی تا سال ۲۰۱۱ عضو اف بی آی بوده و اوباما او را به عنوان مشاور خود در وزارت امنیت داخلی آمریکا برای مبارزه با تندرویی و تروریسم منصوب کرده است.

«ابو البطل» یک هندی آمریکایی است و عضو کمیته مشاوران مذهبی در شورای روابط خارجه آمریکاست و عضویت شورای مشاوران اوباما در امور نزدیکی ادیان را نیز در کارنامه خود دارد.وی رابطه نزدیکی با خانواده حسن البنا موسس گروه اخوان المسلمین نیز دارد.
کد مطلب : 78927