توصيه به ديگران
۰
جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۲۰:۳۵
سن بیماری‌های خطرناک زیر 30 سال/ سیگار و قلیان مشکل کشور
رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمان از پایین آمدن سن بیماری‌های خطرناک در کشور ابراز نگرانی کرد و گفت: امروزه در کشور سن سکته‌های قلبی به زیر 30 رسیده که اغلب بدون علامت هستند و این تنها به تغذیه نامناسب بر می‌گردد.
Share/Save/Bookmark
به گزارش عصر امروز، ارسلان اسکندری ظهر امروز در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه کرمان به اهمیت تغذیه کودک با شیر مادر پرداخت و اظهار داشت: همه ما به برتری شیر مادر نسبت به شیر مصنوعی آگاه هستیم، اما برای آن آموزش ندیده‌ایم و شیر مادر برای تغذیه سه کودک کافیست.

 
رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمان به طرح نظام سلامت اشاره کرد و گفت: در طرح نظام سلامت، تعداد درمانگاه‌های استان از 10 درمانگاه به 50 درمانگاه افزایش یافته و خدمات متفاوتی را برای همشهریان ارائه کرده‌ایم.

 
اسکندری به طرحی برای سلامتی آقایان پرداخت و اظهار کرد: در درمانگاه‌های سطح استان، طرح خطرسنجی آقایان اجرا می‌شود که سلامتی آقایان را کنترل می‌کند.

 
وی افزود: در این طرح بیماری آقایان در سال‌های آینده را برای آنان بازگو کرده تا پیشگیری کنند، این طرح، طرح بسیار خوبیست و می‌تواند مرگ‌های ناگهانی را کاهش دهد اما درباره آن به خوبی اطلاع‌رسانی نشده است.

 
رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمان از پایین آمدن سن مریضی‌های خطرناک در کشور ابراز نگرانی کرد و ابراز داشت: امروزه در کشور سن سکته‌های قلبی به زیر 30 رسیده که اغلب بدون علامت هستند و این تنها و تنها به تغذیه نامناسب بر می‌گردد و باید به آن توجه کرده و به سوی تغذیه سنتی برگردیم.

 
اسکندری درباره خطر بالا رفتن سن ازدواج گفت: بالا رفتن سن ازدواج خطر بسیار بزرگی‌ است چراکه سن بالا داشتن فرزندان سالم را از والدین می‌گیرد.

 
وی از مصرف سیگار و قلیان به عنوان اساسی‌ترین مشکل کشور نام برد و ابراز داشت: امروز اساسی‌ترین مشکل کشور ما مصرف بیش از حد سیگار و قلیان است.

 
اسکندری افزود: باید بدانیم که همه توتون‌های موجود در بازار سرطان‌زا هستند، ما همه آن‌ها را مورد آزمایش قرار داده‌ایم اما ناشناخته آن را مصرف می‌کنیم، هر وعده مصرف قلیان با 80 نخ سیگار برابری می‌کند که بسیار خطرناک است، دود قلیان به دلیل مرطوب بودن در ریه‌ها ته‌نشین شده و مشکلات زیادی از جمله سرطان ریه را در پی داشته و روی تنفس اثر مستقیم دارد.

 
رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمان گفت: اکثر کسانی که قلیان مصرف می‌کنند اعتقاد دارند که از تفریحات بی‌بهره‌اند، اما واقعیت این است که ما برای تفریحات خود برنامه نداریم که به سمت سیگار و قلیان می‌رویم.

 
اسکندری از آموزش در مدارس خبر داد و گفت: آموزش در زمینه خطرات مصرف سیگار و قلیان را در مدارس آغاز کرده‌ایم اما خانواده‌ها هم بدانند که هم باید آموزش ببینند و هم فرزندانشان را آموزش دهند تا بتوانیم ناجی نسل آینده باشیم.

 
وی جمع‌آوری و تفکیک زباله‌ها را در کاهش بیماری مهم ارزیابی کرد و ابراز داشت: زباله‌ها اگر در خیابان رها شوند موجب هاری و سالک می‌شوند، پس برای سلامتی خود و فرزندان باید به این نکته مهم توجه کرده و به‌موقع زباله را از خانه بیرون ببریم، تا تجمع حیوانات را فراهم نکنیم، در طبیعت هم زباله‌ها را رها نکرده و آنها را دفن کنیم.

 
اسکندری از تغییر ذائقه به شدت ابراز نگرانی کرد و گفت: مشکلات قلبی - عروقی، دیابت و فشارخون در کشور ما به صورت فزاینده‌ای بالا رفته و نسل‌های بعدی ما را به شدت تهدید می‌کند باید مراقب این موضوع باشیم و به سمت غذای سنتی و در صورت بیماری به پزشک سنتی برگردیم.
کد مطلب : 213801