توصيه به ديگران
۰
دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۳۷
اعتماد به آمریکا، تقابل با رئیس امت اسلامی
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: اینکه وقتی رهبر انقلاب می فرمایند ما امیدی به مذاکره با آمریکا نداریم و آمریکا هیچوقت قابل اعتماد نیست و جریاناتی یا اشخاصی بگویند می شود به آمریکا اعتماد کرد آنگاه این دقیقا تقابل با رئیس امت اسلامی محسوب می شود، لذا شرعا و به مقتضای قانون و عرفا به حکم تجربه، چنین تقابلی پسندیده نیست و همه باید بگوییم آن کسی که رای او متاع نظرش حاکم است، رهبر معظم انقلاب است.
Share/Save/Bookmark
به گزارش عصر امروز عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: اینکه وقتی رهبر انقلاب می فرمایند ما امیدی به مذاکره با آمریکا نداریم و آمریکا هیچوقت قابل اعتماد نیست و جریاناتی یا اشخاصی بگویند می شود به آمریکا اعتماد کرد آنگاه این دقیقا تقابل با رئیس امت اسلامی محسوب می شود، لذا شرعا و به مقتضای قانون و عرفا به حکم تجربه، چنین تقابلی پسندیده نیست و همه باید بگوییم آن کسی که رای او متاع نظرش حاکم است، رهبر معظم انقلاب است.

آیت‌الله حسینی خراسانی در گفت و گو با ثامن پرس: جریانات و اشخاصی که به آمریکا اعتماد دارند در تقابل با رئیس امت اسلامی هستند

 
آیت‌ الله سید احمد حسینی خراسانی در گفت وگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی ثامن پرس در پاسخ به این سوال که چرا عده ای از جریان های سیاسی در داخل کشور علیرغم دور جدید تحریم ها علیه کشورمان از سوی آمریکا خواهان مذاکره مجدد با این کشورهستند؟ اظهار کرد: در خصوص مذاکره یا رابطه با آمریکا و یا هر کشور دیگری بارها صحبت شده است لذا هم قانون و هم شرع به این اشاره کرده است که مسئله ای کلان و مهم در حد مذاکره با آمریکا فقط در صلاحدید رهبری است.

 
وی افزود: به مانند بحث های کلان کشور، تنها کسی که صلاحیت تصمیم گیری داشته و در حوزه صلاحیت او این مباحث قرار دارد، رهبری نظام است، البته رهبری افزون بر اطلاعات و اشراف اطلاعاتی که دارند از کارشناسان و مشاوران فهیم و دلسوز استفاده می کنند.

 
عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: به طور مثال اگر رابطه ای سیاسی، فرهنگی و اقتصادی با یک کشور برقرار و قانونی است آنگاه رهبری یکباره اعلام قطع رابطه می کند، لذا امور کلانی به شکل این مسائل در حوزه اختیارات رهبری قرار دارد، بنابر این اینکه بعضی ها به این مسائل دامن بزنند و حاشیه سازی کنند هیچ نتیجه ای نخواهد داشت.

 
حسینی خراسانی در پاسخ به این سوال که آیا طرح سازش با آمریکا با تعابیری همچون تعامل به نوعی عدم توجه به ظرفیت های درونی و سیاست های درون زا به ویژه اقتصاد مقاومتی نیست؟ بیان کرد: اینکه می گوییم سیاست های نظام را رهبر معظم انقلاب ترسیم می کنند بدین منظور است که حکم و تصمیم رهبری است و لذا تصمیم ایشان بر اساس مطالعات و کارشناسی ها است.

 
وی تصریح کرد: زمانی که بحث مهم و تعیین کننده حمایت از کالای ایرانی مطرح می شود خود یک سیاست مهم برای استقلال کشور، استقلال اقتصادی نظام جمهوری اسلامی و ملت است، لذا وقتی رهبری طرح کلان اقتصاد مقاومتی را ارائه می دهند و یا شعار سال را حمایت از کالای ایرانی قرار می دهد؛ باید رویکردمان این باشد که به امکانات، خلاقیت ها و توانمندی ها و سرمایه های انسانی داخل کشور توجه کنیم تا با یک مدیریت درست از یک سری وابستگی های نامعقول و نامتعارف خود را نجات دهیم و در حوزه صنعت و اقتصاد به استقلال دست یابیم.

 
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه مسئله ولایت فقیه رأس نظام و انقلاب اسلامی است، عنوان کرد: در سابق هم اینگونه بوده است که بزرگان تشخیص می دادند ارتباط با بیگانگان و برخی دولت ها نتیجه اش تضعیف ملت اسلامی است، لذا بزرگان تذکر می دادند که از کالاها و تولیدات خارجی استفاده نشود و مردم با اتکا به سرمایه داخلی،نیروی خلاق و صنعت گران، خود همتی کنند تا به یک استقلالی برسند؛ بنابراین وقتی بحث حمایت از کالای ایرانی از سوی رهبر انقلاب مطرح می شود به این دلیل است که باید رویکردمان بیشتر به سمت داخل باشد و امیدمان را از دولت های باجگیر زیاده خواه زورگو قطع کنیم.

 
حسینی خراسانی با بیان اینکه نباید اینطور برداشت کرد که باید با دنیا قطع رابطه کرد، افزود: مسئله رابطه مدیریت شده و محاسبه شده است، لذا اینکه زمزمه های مذاکره با آمریکا از سوی برخی مطرح می شود، به معنای نه گفتن به اقتصاد مقاومتی، و حمایت از کالای ایرانی است و از سویی به معنای دست نیاز به سوی دیگران دراز کردن و باز کردن دروازه واردات بر روی انواع کالاهای خارجی است.

 
وی ادامه داد: رهبری به عنوان تنها مقام صلاحیت دار دراینگونه امور وقتی اظهار نظر کردند بقیه باید تبعیت کنند مگر اینکه کارشناسان فهیم و دلسوز اگر نظری دارند باید در نشست ها و دیدارهای خصوصی دلایل منطقی و عقلائی خود را مطابق با مصالح به رهبر معظم انقلاب منتقل کنند اما اینکه وقتی رهبر انقلاب می فرمایند ما امیدی به مذاکره با آمریکا نداریم و آمریکا هیچوقت قابل اعتماد نیست و جریاناتی یا اشخاصی بگویند می شود به آمریکا اعتماد کرد آنگاه این دقیقا تقابل با رئیس امت اسلامی محسوب می شود، لذا شرعا و به مقتضای قانون و عرفا به حکم تجربه، چنین تقابلی پسندیده نیست و همه باید بگوییم آن کسی که رای او متاع نظرش حاکم است، رهبر معظم انقلاب است.

 
عضو مجلس خبرگان رهبری در پایان خطاب به کسانی که خط مستمر خود را تعامل، مذاکره و سازش با آمریکا بیان می کنند، تاکید کرد: ما همه به حکم، قانون، شرع، تجربه، حس انقلابی، مبانی و موازین انقلابی موظف هستیم، نقاطی که رهبری مطابق با مصالح و موازین ترسیم کرده است را مورد حمایت قرار بدهیم و از آنان تبعیت کنیم.
کد مطلب : 247814