توصيه به ديگران
۰
چهارشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۲۳:۱۳
شرمندگی اصلاح‌طلبان از شل‌کن سفت‌کن‌های آقای استعفا
استعفای زودهنگام و قابل پیش‌بینی محمد علی نجفی از شهرداری تهران، باعث شرمندگی مدعیان اصلاح‌طلبی شد.
Share/Save/Bookmark
به گزارش عصر امروز تحلیل‌گران و منابع رسانه‌ای بسیاری با توجه به سوابق مدیریتی نجفی پیش‌بینی می‌کردند که وی با توجه به سوابق مدیریتی و وضعیت جسمی، قرار نیست در شهرداری بماند و به همین دلیل سپردن مدیریت پایتخت به مدیری که نیامده می‌خواهد استعفا بدهد، خلاف مصلحت عمومی است. اما حامیان وی به لاپوشانی این واقعیت پرداخته و انتقادها را بیان کردند.

اکنون با انتشار خبر استعفای محمدعلی نجفی، سایت عصر ایران از سایت‌های اصلی اصلاح‌طلبان در مطلبی با عنوان «خسته نباشید آقای استعفا، چه آمدن و چه رفتن‌هایی!»

می‌نویسد: «خبر کوتاه بود. نجفی از شهرداری تهران استعفا داد. ابتدا این استعفا تکذیب شد اما بعد از گوشه کنار، منابع آگاه این استعفا را تأیید می‌کردند و می‌گفتند شهردار تهران دیگر حاضر به کار در پایتخت نیست. تأیید و تکذیب‌ها ادامه داشت تا اینکه به صورت رسمی این استعفا اعلام شد.

حضور نجفی در پست‌های مهم تبدیل به داستان عجیبی شده است. استعفا از ریاست میراث فرهنگی بعد از 5 ماه، استعفا از دبیر ستاد هماهنگی اقتصادی دولت بعد از 6 ماه و حالا بعد از 7 ماه استعفا از شهرداری تهران. حالا می‌شود محمد علی نجفی را «آقای استعفا» خطاب کرد.

استعفاهای او از چند پست مهم دولتی این سؤال به ذهن متبادر می‌شود که چرا نجفی این همه پست را قبول می‌کند و بعد استعفا می‌دهد؟

نجفی از معاونت رئیس جمهور و ریاست میراث فرهنگی به دلیل بیماری استعفا داد. پذیرفتن شغل‌های بعدی به ویژه شهرداری تهران شاید حکایت از آن دارد که آن بیماری آنقدرها هم جدی نبوده است و بیشتر به بهانه شبیه بوده است تا دلیل.

کسی که بیمار است قطعاً پست مهم و پرکاری چون شهرداری تهران را قبول نمی‌کند.

آقای نجفی خود بهتر از هر فرد دیگری می‌دانست که تکیه زدن به کرسی شهرداری پایتخت یعنی تحمل فشار. حالا چه شده است که با اولین فشار جدی، آقای نجفی حضور در خیابان بهشت را به لقایش بخشیده است.

اگر واقعاً آقای نجفی دارای چنین روحیه‌ لطیفی است پس چرا کاری به این بزرگی و پرفشاری را قبول کرده است؟

در آخرین روزهای سال 96، استعفا به هر دلیلی از سوی شهردار تهران پذیرفتنی نیست. آنهم در روزهایی که زمانی برای پیدا کردن جانشین برای او فراهم نیست و شورای شهر مجبور است زمان زیادی را صرف انتخاب جانشین او کند.

این در حالی است که آخرین جلسه شورای شهر در سال 96 هم برگزار شده است. تهران باید در شوک بماند تا جانشینی برای «آقای استعفا» پیدا شود.

استعفای یک سیاستمدار برای یک بار قابل پذیرش است اما وقتی این استعفاها تکرار می‌شود نشان می‌دهد که دیگر نباید به سمت او رفت. بعد از استعفا از شهرداری تهران به نظر می‌رسد فصل استراحت آقای نجفی آغاز شده است.

 
واکنش مصطفی موسوی‌لاری به یک خبر ویژه

در پی انتشار یک خبر ویژه، سیدمصطفی موسوی‌لاری (از مدیران کل شهرداری و فرزند وزیر کشور دولت اصلاحات) توضیحی ارسال کرد.

در این توضیح با تاکید بر لزوم حفظ آبروی مسلمانان آمده است:

در شماره 21865 آن روزنامه به تاریخ دوشنبه 1396/12/21، در ستون «اخبار ویژه» خبری با عنوان «ضیافت شام ژن خوب برای رفقا در سالن شهرداری، به نقل از سایت «رجانیوز» کار شد که مطالبی به اینجانب نسبت داده شده که عاری از حقیقت است. لذا طبق ماده 23 قانون مطبوعات «هرگاه در مطبوعات مطالبی مشتمل بر توهین یا افترا، یا خلاف واقع و یا انتقاد نسبت به شخص  (اعم از حقیقی یا حقوقی) مشاهده شود، ذینفع حق دارد پاسخ آن را ظرف یک ماه کتباً برای همان نشریه بفرستد و نشریه مزبور موظف است توضیحات و پاسخ‌ها را در یکی از دو شماره‌ای که پس از وصول پاسخ منتشر می‌شود، در همان صفحه و ستون و با همان حروف که اصل مطلب منتشر شده است، مجانی به چاپ برساند.»

وی در این توضیح خاطرنشان کرده است: «چندی پیش نشستی به همت جمعی از جوانان فعال سیاسی و اجتماعی، با حضور چند تن از مدیران شهرداری تهران و نیز برخی مدیران دولتی در محل سالن جلسات یکی از مناطق شهرداری تهران تشکیل شد. در این جلسه رئیس مرکز مطالعات شهرداری تهران سخنرانی فرمودند و سپس پرسش و پاسخ جوانان صورت گرفت. برخلاف عرفی که در اینگونه برنامه‌ها وجود دارد و نهاد میزبان، هزینه‌های آن را می‌پردازد، در این هم‌اندیشی‌ها عملا مدیران مهمان همه جوانان بودند. چراکه هزینه برگزاری نشست مزبور به صورت مشارکتی از سوی جوانان شرکت‌کننده تامین می‌شود. بنده با افتخار، به عنوان فرزند کوچک این سرزمین که تمام توان و تخصصم را برای خدمت به مردم شریف ایران گذاشته‌ام و خواهم گذاشت، معتقدم اینگونه جلسات موجب هم‌افزایی و تقریب ذهنی جوانان و مدیران می‌شود. بنابراین به نظر می‌رسد، این روند می‌تواند الگوی مناسبی برای ارتباط بخش‌های مدیریتی و نسل جوان محسوب شده و حتی به شناسایی جوانان توانمند برای استفاده از نیروی جوانی و خلاقیت آنها در نهادهای مختلف بینجامد به ویژه آن‌که هیچ هزینه‌ای هم برای نهادها به همراه ندارد. هماهنگی لازم برای برگزاری نشست را بنده برعهده داشته و حتی هزینه‌ نیروهای خدماتی را به صورت جداگانه و شخصی محاسبه کرده و البته انجام وظیفه کردم. بی‌شک برگزاری چنین جلساتی برای کسانی که به اسم فعالیت فرهنگی، دو میلیارد تومان از سرمایه مردم را خرج آش نذری می‌کنند، چندان خوشایند نیست و بالطبع تلاش خود را برای تخریب آن به کار می‌بندند.»

کیهان: مصطفی موسوی‌لاری بخش عمده‌ای از خبر کیهان را مسکوت گذاشته است. در این خبر آمده بود: سیدمصطفی موسوی‌لاری، همان فردی که در قصه «ژن برتر پسر عارف»، مردم و منتقدین صنف خود را «گاو» خوانده بود و بعد از این ماجرا توانسته بود علاوه بر عضویت در هیئت‌مدیره سولیران (زیرمجموعه شستا) مدیرکل هماهنگی امور مناطق شهرداری تهران هم شود، اخیرا در سالن شهرداری منطقه 2 برای دوستانش ضیافت شام ترتیب داده است!

اگرچه فرزند موسوی‌لاری به شورای شهر راه پیدا نکرد، با این حال چند ماهی می‌شود که در شهرداری تهران به عنوان مدیرکل حضور دارد. حضوری که از همان روز نخست با انتقاد مواجه شد و هنوز هم حاشیه‌های آقازاده وزیر کشور دولت اصلاحات تمامی ندارد. او اخیرا در سالن شهرداری منطقه 2 تهران برای دوستان خود ضیافت شامی ترتیب داده است. در همین خصوص یکی از حاضران در این ضیافت در صفحه اینستاگرام خود نوشته است:

«امشب دوباره دوستان نسل امید دور هم جمع شدیم، جمعی که هرماه به دعوت یکی از دوستان دور هم جمع می‌شن، دیدارها تازه میشه، کلی صحبت و درددل، امشب مهمون آقا مصطفی موسوی لاری بودیم ممنون از پذیرایی خوبش و اینکه باعث شد دوستان دور هم جمع بشن.»

نکته جالب‌تر آنجاست که یکی از کاربران اصلاح‌طلب توییتر مناسبت این مراسم را «پست جدید مصطفی موسوی‌لاری» عنوان کرده است. او درباره این مراسم می‌نویسد: «مصطفی موسوی‌لاری، نمونه بارز# ژن - خوب و رهبر جدید جوانان اصلاح‌طلب امشب به مناسبت پست جدیدش در سالن شهرداری منطقه 2 برای دوستانش ضیافت شام ترتیب داده است.»

فارغ از اینکه ضیافت برگزار شده به مناسبت پست جدید آقازاده موسوی لاری بوده باشد و یا تحت عنوان جلسه ماهیانه نسل امید، سوالی که باید به آن پاسخ داد، این است که چرا یک جلسه که هیچ آورده‌ای برای مردم تهران ندارد و تنها دوستان موسوی‌لاری و یا حداکثر اعضای یک تشکل سیاسی در آن شرکت کرده‌اند، باید در ساختمان شهرداری تهران و با استفاده از امکانات عمومی برگزار شود؟!
مرجع : کیهان
کد مطلب : 231613