توصيه به ديگران
۰
جمعه ۲ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۲۲
نگاهی به مذاکرات کارشناسی انجام شده در وین
بحث رفع کامل تحریمها که از دغدغه های اصلی رهبری می باشد نیز یکی از موانع در این دوره از مذاکرات بوده است که در این خصوص باید تأکید نماییم که تعلیق (و نه لغو) تحریمها توسط دولت آمریکا ناپایدارترین نوع توافق ممکن است چرا که هم به سرعت برگشت پذیر است و هم با تغییر سیاست یا شخص رئیس جمهور آمریکا می تواند دیگر تداوم پیدا نکند.
نگاهی به مذاکرات کارشناسی انجام شده در وین
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز با پایان دوره جدید مذاکرات کارشناسان ایران و 5+ا در وین آنچه از شواهد امر پیداست این است که دولت آمریکا در ظاهر تمام تلاش خود را انجام می دهد تا در صورت امکان، قبل از 24 نوامبر به توافق برسد.

بنا بر این گزارش آمریکا در این مسیر از ابزارهای مختلفی نیز برای فشار به مکانیسم تصمیم گیری راهبردی ایران استفاده می کند که از آن جمله می توان به فشار مالی به ایران از طریق تداوم پایین نگاه داشتن قیمت نفت و هدف قرار دادن سیاست های راهگشای شخص مقام معظم رهبری جهت تجدید نظر در محاسبات راهبردی ایشان اشاره نمود.

به گزارش خبرنگار ما انتظار می رود که با نزدیک شدن به پایان دوره تمدید، این گفتمان جهت فشار به سیاست های راهبردی رهبری برای مقابله با زورگویی های آمریکا در داخل تقویت شود و مقاله دیوید سانگر به عنوان مقاله ای که مبتنی بر اخبار داخلی کاخ سفید است و از واقعیت سیاست و امتیازهای توخالی آمریکا برای ایران در پی توافق جامع، که اخبار آن به بیرون درز کرد به خوبی این واقعیت را آشکار می سازد.

همچنین هفته گذاشته مجله تایم در یک مقاله مفصل بدون در نظر گرفتن واقعیات اصلی کشور و خواست مردم و همه مسئولان در یک دروغ آشکار نوشت: " اینک، ده ماه پس از آغاز گفتوگوهای هسته ای کاملا مشخص است که  آیت الله خامنه ای مشکل اصلی آمریکا در این راه است. اما تاکنون  مذاکرات دو طرف برای حل جامع و نهایی مساله هسته ای ایران به  نتیجه نرسیده است. مهلت این مذاکرات نوامبر سال جاری به  پایان می رسد. "

و اما واقعیت امر که این مجله و سایر رسانه های غربی از بیان آن هراس دارند و فرار می نمایند این است که تلاش مقام معظم رهبری در صورت حصول توافق بر این است که ایشان مخالف توافق بد می باشند و خواستار انجام معامله ای هستند که در پی آن منافع واقعی ایران بخصوص در حوزه رفع واقعی و نه صوری تحریمها تحقق یابد لذا آمریکا به این سبب سعی دارد تا مواضع ایشان را در جهت مخالفت با اصل توافق القاء نماید!

همچنین بحث رفع کامل تحریمها که از دغدغه های اصلی رهبری می باشد نیز یکی از موانع در این دوره از مذاکرات بوده است که در این خصوص باید تأکید نماییم که تعلیق (و نه لغو) تحریمها توسط دولت آمریکا ناپایدارترین نوع توافق ممکن است چرا که هم به سرعت برگشت پذیر است و هم با تغییر سیاست یا شخص رئیس جمهور آمریکا می تواند دیگر تداوم پیدا نکند.
کد مطلب : 94498