توصيه به ديگران
۰
جمعه ۲۹ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۳:۴۰
انکار مدیران دو تابعیتی و اختلاس 100 میلیاردی در وزارت نفت
وزیر اطلاعات باید توضیح دهد که اگر به تعبیر ایشان مدیر دو تابعیتی نداریم، چگونه خزانه‌دار مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت 100 میلیارد تومان را غارت کند و از کشور بگریزد؟!
Share/Save/Bookmark
به گزارش عصر امروز روزنامه جوان در یادداشتی نوشت: وقتي مجلس تأكيد بسياري بر تعيين تكليف مديران دوتابعيتي داشت، وزير اطلاعات به ميان آمد و گفت با بررسي‌هاي انجام شده و بركناري مديران دوتابعيتي، ديگر مديران دوتابعيتي نداريم.

 وقتي دادستان كل كشور نسبت به اين گفته وزیر واكنش نشان داد باز هم وزير اطلاعات از نبود مديران دوتابعيتي گفت، حتي كار به آنجا كشيد كه علوي در حاشيه يكي از نشست‌هاي هيئت دولت عنوان كرد: اگر مدير دوتابعيتي سراغ داريد به وزارت اطلاعات معرفي كنيد.

فارغ از اينكه رسانه‌ها مسئول شناسايي مديران دوتابعيتي با محدوديت‌هاي حاكم بر آنها نيستند، پرسش اصلي اين است كه آيا واقعاً مدير دوتابعيتي نداريم؟ مديراني كه اغلب كانادا را انتخاب كرده و مانند آن فرد مشهور- خاوري- راه را به خوبي

پيدا كرده‌اند.

بيش از 100ميليارد تومان از منابع شركت ملي نفت ايران توسط خزانه‌دار مديريت اكتشاف شركت ملي نفت به يغما رفته و آقاي خزانه‌دار با خيالي راحت راهي كانادا شده است. بر اساس گفته‌هاي دادستان تهران و اطلاعات موجود، اين فرد از سال گذشته اختلاس را آغاز كرده است و توانسته در اين مدت چنين پولي را به خارج از كشور منتقل كند. آيا ناپسند نيست كه يك مدير مياني بتواند دست به چنين فساد بزرگي بزند و به راحتي از كشور خارج شود؟ واكنش مردم چيست؟ حتماً مردم مي‌گويند فرد مفسد تنها نبوده و در يك سيستم خودماني توانسته از اداره‌اي بيش از 100ميليارد تومان اختلاس كند كه بودجه‌اش محدود است.

ماجرا بسيار ساده است، وقتي نهادهاي نظارتي و اطلاعاتي نتوانند به وظايف ذاتي خود عمل کنند و با وجود آنكه مشخص است كه مديران دوتابعيتي در بدنه مديريت كشور و به ويژه نفت رسوخ كرده‌اند، همه چيز را انكار مي‌كنند وضعيت هميني است كه مي‌بينيم. همين امروز مديران دوتابعيتي بسياري در وزارت نفت و شركت‌هاي زيرمجموعه صندوق بازنشستگي صنعت نفت وجود دارند كه نمي‌خواهيم بگوييم آنها متهم هستند يا خواهند شد بلكه اصل ماجرا اين است كه وقتي از يك نقطه و بزنگاهي بارها ضربه خورده‌ايم باز هم نسبت به آن بي‌تفاوت باشيم.

 توجه كنيد بيش از 100ميليارد تومان طي دو سال از بيت المال خارج شده است و وزارت نفت زماني پي به اين مسئله مي‌برد كه متهم از كشور فرار كرده و براي ارائه آدرس غلط، مي‌گويد اين فساد از سال 88 آغاز شده است.

حراست وزارت نفت و شركت ملي نفت و حسابرس داخلي براي چه حقوق مي‌گيرند؟ حراست وزارت نفت چرا هيچ تحقيقي درباره سوابق افراد و تابعيت آنها انجام نداده و در اتاق شيشه‌اي خود به گذر ايام مشغول است؟

مسئله دوتابعيتي‌ها در نفت چيز چندان عجيبي نيست، كم نيستند از اين جنس مديران ولي به بهانه‌هاي مختلف هنوز بر مسند كار هستند؛ مديراني كه خانواده‌شان در دانمارك، هلند، سوئيس، كانادا و... زندگي مي‌كنند بدون ترديد هيچ علاقه‌اي به ايران ندارند كه اگر داشتند حداقل خانواده‌شان در كشور زندگي مي‌كردند. مديري كه ايران را براي زندگي خانواده‌اش انتخاب نكرده و در تهران به تنهایي زندگي مي‌كند، آيا حاضر است براي منافع ملي ريسك كند؟
مرجع : کیهان
کد مطلب : 227690