۲
توصيه به ديگران
۰
سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۳۱
دنیا بسوی تکریم بانوان دولتیان به دنبال القاء کلید واژه تفکیک جنسیتی!
اینکه القاء کلیدواژه «تفکیک جنسیتی» از سوی رسانه‌های بیگانه برای عفت زدایی و موجه جلوه دادن اعمال خلاف شرع مطرح شد و اکنون تکرار آن از سوی برخی مقامات دولتی و اصلاح‌طلبان دنبال می شود خیلی عجیب به نظر می رسد.
دنیا بسوی تکریم بانوان دولتیان به دنبال القاء کلید واژه تفکیک جنسیتی!
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس فرهنگ و جامعه عصر امروز در چند روز گذشته مقامات دولتی از رییس‌جمهور گرفته تا وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاون رئیس‌جمهور ایران در امور زنان و خانواده اظهارات گوناگونی در مخالفت با طرح تکریم زنان شهرداری تحت عنوان مخالفت با «تفکیک جنسیتی» کرده اند.

در این زمینه برخی عناوین انتشار یافته به نقل از مقامات ارشد چنین بوده است:
رییس‌جمهور هم به صف مخالفان تفکیک جنسیتی پیوست!
وزیر ارشاد: تفکیک جنسیتی خانواده را حذف می کند
معاون امور زنان رییس‌جمهور: با تفکیک جنسیتی مخالفیم

بنا بر این گزارش آنچه در این اظهارات مشترک است القاء کلیدواژه «تفکیک جنسیتی» به مخاطبان است که در آغاز از سوی رسانه‌های بیگانه برجسته شد و هم‌اکنون متاسفانه در تریبون‌های داخلی تکرار می‌شود! اقدامی که به شدت از سوی مراجع عظام تقلید مورد نکوهش قرار گرفته است.

اینکه القاء کلیدواژه «تفکیک جنسیتی» از سوی رسانه‌های بیگانه برای عفت زدایی و موجه جلوه دادن اعمال خلاف شرع مطرح شد و اکنون تکرار آن از سوی برخی مقامات دولتی و اصلاح‌طلبان دنبال می شود خیلی عجیب به نظر می رسد.

به گزارش عصر امروز تحریک زنان برای مقابله با این طرح با به تصویر کشیدن نوعی فضای تبعیض و ظلم به زنان و استفاده از این تصویر برای اهداف دیگر، شائبه اهداف سیاسی و انتخاباتی پشت پرده این اقدام را حداقل از سوی اصلاح طلبان قوت داده است.

دوست ظریفی به طنز می گفت " با توجه با تبعیض‌آمیز بودن و ظالمانه بودن تفکیک جنسیتی پیشنهاد می‌شود برای مقابله به مثل طرح تلفیق جنسیتی در همه محیط‌هایی که در آن زنان و مردان از هم جداشده‌اند در دستور کار قرار گیرد، در مدارس، در استخرها، در ورزشگاه‌ها و ...!!"

اما آنچه که هم اکنون بر خلاف وزارت تعاون و کار که دنبال به ثمر رساند کنوانسیون جهانی در جهت اختلاط است مطرح می باشد این است که در کشورهای مختلف جهان افزایش تمایل به جداسازی دختران و پسران در مدارس و یا سایر مراکز عمومی به عنوان قدم اول مطرح می باشد.

در این زمینه گزارش‌های متعددی در رسانه های داخلی از گسترش جداسازی و تفکیک مدارس دخترانه و پسرانه آمده است که برخی از عناوین آن بدین شرح می باشد:
گسترش جداسازی مدارس دخترانه و پسرانه در روسیه
طرح جداسازی پسران از دختران در مدارس کانادا
طرح جداسازی مدارس دختران و پسران در آلمان
جداسازی مدارس دانش‌آموزان دختر و پسر ترکیـــه
جداسازی دختران و پسران در مدارس انگلیس

یا به‌ عنوان‌ مثال خبری که اخیراً درباره اختصاص واگن‌هایی به زنان در متروهای تایلند منتشرشده است همه نشان می دهد که دنیا تازه به ارزش اسلام برای زن و تکریم آن پی برده است که متاسفانه برخی در داخل تازه می خواهند به عقب گردش نمایند!
کد مطلب : 89963
۱۳۹۳-۰۵-۲۱ ۱۳:۴۶:۳۵
اینهای خودشان مشکل دارند و میخواهند با بی عفت نمدن خود را پنهان کنند
 
ناشناس
۱۳۹۳-۰۵-۲۳ ۱۶:۰۶:۲۲
lخوب حرفی زدید با مقایسه مدرسه با محیط کار نشان داده اید که چگونه در مورد زنان فکرمی کنید و این باعث تاسف است