۳
توصيه به ديگران
۰
چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۱۶:۴۲
روحانی: درس کربلا 'تعامل سازنده و مذاکره' بود/ نظر شما چیست؟
دومین نکته قابل تامل در سخنان دکتر روحانی، برداشت او از پیام قیام کربلا و عاشورای سرخ حسینی است؛ اینکه به زعم رئیس جمهور پیام ایستادگی اباعبدالله(ع) و یارانش در مقابل یزد خونخوار و شهادت در این مسیر، "مذاکره و تعامل" بوده است.
روحانی: درس کربلا
Share/Save/Bookmark
به گزارش عصر امروز، پایگاه اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور نوشت:

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی در اجتماع پرشور مردم زنجان در ورزشگاه کارگران اظهار داشت: نباید بگذاریم در جامعه تفرقه، اختلاف و شکاف ایجاد شود. گویا زندگی یک عده تنها در شکاف و تفرقه بین مردم و دولت، مردم با مردم و بین جناح‌های مختلف در کشور است.

رییس جمهوری گفت: اگر اشکال و گناهی بوده به تفرقه دامن نزنیم و از آن بگذریم، چرا که ما تابع همان حسینی هستیم که توبه حر را هم قبول کرد. من در جامعه کسی را نمی‌شناسم که گناهی بالاتر از گناه حر و عظیم‌الشأنی را در تاریخ بعد از پیامبر(ص) و امام علی(ع) جز ابا عبدالله الحسین(ع) نمی‌شناسم که در برابر سری که حر در برابرش خم کرد، گذشت کرده و او را در آغوش کشید.

*تعامل سازنده و مذاکره درس کربلا بود

دکتر روحانی تصریح کرد: درس و پیام امام حسین(ع) درس برادری، وحدت، گذشت و قبول توبه از یکدیگر است و درس کربلا هم درس تعامل سازنده و مذاکره در چارچوب منطق و موازین می‌باشد.

متن کامل سخنان رئیس جمهور در جمع مردم زنجان

به گزارش جهان، اظهارات رئیس جمهور درباره توبه حر بن ریاحی از نظر برخی ناظران سیاسی، نوعی مشابهت سازی با وضعیت کنونی سران فتنه و زمینه سازی برای عفو آنان است؛ با یک تفاوت مهم و اساسی که -عمدا یا سهوا- از نظر رئیس جمهور دور مانده است و آن شرط "توبه" است. یعنی برائت از گذشته و اقدامات اشتباه خود که حر با جان و دل انجام داد و به اثبات رساند. همان چیزی که درباره سران فتنه هم مطرح شده اما تاکنون جوابی نگرفته است.

البته برخی دیگر از ناظران سیاسی معتقدند آقای روحانی در واقع سران فتنه ۸۸ را به الگوگیری از حر و توبه از اشتباهات بزرگ خود دعوت کرده و در عین حال دلسوزان و بزرگان نظام را به پذیرش این توبه و رافت و فراموشی گذشته فراخوانده است.

دومین نکته قابل تامل در سخنان دکتر روحانی، برداشت او از پیام قیام کربلا و عاشورای سرخ حسینی است؛ اینکه به زعم رئیس جمهور پیام ایستادگی اباعبدالله(ع) و یارانش در مقابل یزید خونخوار و شهادت در این مسیر، "مذاکره و تعامل" بوده است.

مخاطبان محترم می توانند نظرات خود را درباره این دو موضوع مهم که نوع برداشت از آنها در تعیین مسیر آینده دولت اثرگذار است، در بخش کامنت‌ها بیان کنند تا ابهامات آن را روشن سازند.
مرجع : جهان نیوز
کد مطلب : 94381
کریمی
۱۳۹۳-۰۷-۳۰ ۲۰:۴۸:۱۱
بسم رب الشهدائ والصدیقین...بقول امام راحل انهای که خواب امریکا می بینند خدا بیدار شان کند.امام حسین ع ذلت را نپذیرفت و با مقاومت خود واهل بیت خود را فدای دین وحقانیت کرد.احساس می کنم جناب رئیس جمهور توهین می کنند.نمی دانم تا کجا خواهند پیش رفت
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۱ ۲۱:۴۷:۳۹
به نظر م آقای روحانی واسطه ی یکطرفه است که از آغاز دولتش طی مراسمات وبرخی جلسات حتی در حضور رهبر عزیز موضوع عفو وبخشش ،رفع حصر وحالا توبه پذیری را مطرح می کندودر قالب یک سناریوی طراحی شده برای کم رنگ کردن اصل وحقیقت فتنه وتبرئه نمودن عاملان فتنه موضوع را پیگیری می نمایند
 
نورانی
۱۳۹۳-۰۸-۰۱ ۲۲:۰۱:۴۴
جای تعجب است : اینکه از چهارده معصوم سه نفرشان شانشان عظیم شناخته شده است جهی تاسف است اینکه بیان هدف از قیام ودعوت دشمن مقابل به ترک حرام وخونریزی وتعصبات جاهلانه وارائه مستندات حقانیت از علی اکبر گرفته تا علی اصغر تعامل ومذاکره تلقی شده