توصيه به ديگران
۱
يکشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۰۰:۲۲
جایگاه حسین(ع) در نزد نبی اسلام(ص)
از رسول خدا(صی الله علیه و آله) نقل می کنند که آن حضرت فرمودند: «هر کس بخواهد به عروة الوثقی ـ که خداوند متعال در قرآن فرموده است که هرگز گسسته نمی شود ـ چنگ بزند باید علی(علیه السلام)، فاطمه(سلام الله علیه)، امام حسن(علیه السلام) و امام حسین(علیه السلام) را دوست بدارد
جایگاه حسین(ع) در نزد نبی اسلام(ص)
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس تاریخ و حماسه عصر امروز سوم شعبان المعظم مقارن است با سالروز دردانه پیامبر اکرم(صی الله علیه و آله) که هیچ چیز همانند آن در قلب پیامبر(صی الله علیه و آله) از منزلت برتر و بیشتری برخوردار نیست.

سال چهارم هجرت بود که خداوند به یگانه دردانه عالم هستی حضرت زهرا سلام الله علیها پسری عطا کرد که پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) در خصوصش به یکی از صحابه فرمودند: «ای عمران! هرچیزی در دل جایگاهی دارد، اما هیچ چیز همانند این دو جوان (امام حسن و امام حسین سلام الله علیهما) در قلب من از منزلت برتر و بیشتری برخوردار نیست.»

کنيه حضرتش را ابو عبد الله و القاب ایشان را الرشيد، الوفي، الطيب، السيد، الزکي، المبارک، التابع لمرضاة الله، الدليل علي ذات الله، و السبط، نوشته اند. اما برترین لقب حضرتش همان است که جد بزرگوارش پيامبر اکرم صلی الله علیه و آله بر او و برادرش امام حسن نهاده و فرمود: حسن و حسين دو سرور جوانان اهل بهشتند. و در جاي ديگر رسول الله صلی الله علیه و آله امام حسين علیه‌السلام را به نام سبط خواند.

و امام محمد باقر(علیه السلام) از رسول خدا(صی الله علیه و آله) نقل می کنند که آن حضرت فرمودند: «هر کس بخواهد به عروة الوثقی ـ که خداوند متعال در قرآن فرموده است که هرگز گسسته نمی شود ـ چنگ بزند باید علی(علیه السلام)، فاطمه(سلام الله علیه)، امام حسن(علیه السلام) و امام حسین(علیه السلام) را دوست بدارد؛ زیرا خداوند متعال در عرش عظمت و جلال خود آنها را دوست می دارد.»

و در خصوص زیارت قبرش نقل است که شخصی به امام صادق (علیه السلام) عرض کرد: "کمترین اثر برای زائر قبر امام حسین (علیه السلام) چیست؟ فرمود: «کمترین تأثیرش این است که خداوند متعال، او، خانواده و مالش را حفظ می‌کند تا به سوی اهل خویش برگردد، و چون روز قیامت فرا رسد، خداوند حافظ او خواهد بود"
کد مطلب : 198820