توصيه به ديگران
۰
يکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۲۸
نقدی تازه و کوتاه بر انیمیشن پاندای کونگ فوکار
بی تردید رسانه از پرطرفدارترین کالای روز است. رسانه ی الله و رسانه ی شیطان، هر دو بنا را بر تفهیم و هدایت مخاطب خود به سویی که طراحی کرده اند، گذاشتند. رسالت رسانه الله، هوشیاری و بصیرت و ماموریت رسانه شیطانی، زدودن باورهای حقیقی و ترویج ولنگاری بوده و هست.
نقدی تازه و کوتاه بر انیمیشن پاندای کونگ فوکار
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس فرهنگ و جامعه عصر امروز دنیای غرب از دیرباز بلندگوی صدای شیطان بوده و در پی وارد کردن ضربه مهلک به پیکره اسلام است. ترفند پلید غرب اینگونه است؛ با کنکاش وسیع و مطالعه دقیق، در صدد شناساییِ نقطه ضعف و وابستگی های حساس مسلمانان هستند تا میکروب وارنه، دست به اکران فیلم ها، انتشار رمانها، طراحی تصاویر و عرضه اپلی اکشین های جدید در جهت تغییر باورهای مسلمانان و واقعیت مسلمانی، بزنند و بدانید برای همه سنین نقشه کشیده اند و بطور ویژه برای کودکان.
 
کودکان و بازی سیاسی

کودکان با آن طراوت و پاک فطری خود به دور از هر نوع بازی سیاسی، مدام قربانی انیمیشن های با کیفیت فول اچ دی و جذابِ  گمراه کننده غربی ها می شوند و یکی از آن کارتون ها، پاندای کونگ فوکار است. دقیقا برای سم پاشی آموزه های ادیان و خصوصاَ اسلام وارد بازار جهانی گشت و ماجرای آن از این قرار است:
 
نقد کوتاه بر انیمیشن پاندای کونگ فو کار

نقش اول انیمیشن، پاندایی بنام (پُو) که در کنار پدر ناواقعی خود (بابا شله پز) زندگی می کرد. پُو در مسیر تبدیل شدن به جنگجوی حرفه ای با پاندایی دیگری بنام (لی) که به دنبال فرزند گمشده خود بود، آشنا می شود و بعد می فهمد لی پدر او است و دو نفری رهسپار زادگاه خود می شوند. پدر عکسی را که پو در کنار مادرش بوده نشان او می دهد و داستان کشته شدن مادر را اینگونه تعریف می کند. ناگفته نماند در ضمن شرح داستان توسط لی، کارگردان تصاویر واقعه را به نمایش می گذارد.
 
کشته شدن مادر پُو از زبان لی

طاووس های وحشی و خونخوار شهر را به آتش کشیده و پانداها را بی رحمانه به قتل می رسانند. مادر پُو که از ترس کشته شدن فرزندش، او را در جای امن پنهان کرده بود برای رد گم کردن از جلوی طاووس ها گذر می کند و در آخر کشته می شود. در اینجا سوالاتی در ذهن خطور می کند:
 
الف. کجای دنیا را سراغ دارید طاووس را نماد خشونت و تهاجم می دانند؟
ب. مگر نه این است با آوردن نام طاووس، ذهن ها به زیبایی و رنگ های متنوع موجود در دم آن می افتند؟
ت. مگر دوربین ها کار نمی گذارند و در کمین گشودن دم طاووس هستند تا آنرا ضبط کنند؟
ج. کدام طاووس را سراغ دارید که به دیگر حیوانات حمله ور شده است و آنها را دریده؟

عقل سلیم می گوید طاووس نماد زیبایی و حیوان دوست داشتنی است پس علت خشن نشان دادن طاووس چیست؟

در پاسخ باید گفت: سازنده ی انیمیشن اطلاع داشته است روایات شیعه یکی از صفات حضرت مهدی(عج) را طاووس اهل بهشت معرفی کرده اند و تشبیه به طاووس بودن برای آن است که حضرت مهدی با ظهور خود، تمامی زیبایی جهان را متبلور می کند و دنیا بر مدار امن و امان قرار می گیرد و به هیچ کس کوچک ترین تعرض و تجاوزی نمی گردد. ولی انیمیشن  پاندای کونگ فوکار دقیقا خلاف روایات شیعه، آن را به تصویر کشیده تا بگوید حضرت مهدی برای اصلاح گیتی نمی آید بلکه برای کشت و کشتار ظهور می کند. این دورغ عظیم و دشمنی عمیق با مهدی موعود را در غالبِ انیمیشنِ جذاب گنجانده اند تا در ذهن کودک معصوم مسلمان، القاء کنند حضرت مهدی(عج) مصلح و منجی عالم بشریت نیست.

حجت الاسلام تقی نوری
کد مطلب : 247393