توصيه به ديگران
۰
سه شنبه ۳ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۰۱
مذاکره هشتگی با مدیران فرهنگی
در جامعه متمدن هر توقعی و هر درخواستی باید با استدلال طرح بشه، اینکه بگیم هنر توقیف‌شدنی نیست ادعایی بیش نیست مگه هر محتوایی که در قالب هنر عرضه بشه ارزشمنده؟!
مذاکره هشتگی با مدیران فرهنگی
Share/Save/Bookmark
به گزارش عصر امروز، اخیراً تعدادی از هنرمندان و بازیگران با انتشار تصاویر و متن‌هایی در صفحات مجازی خود به انتقاد از برخی برخوردهایی پرداخته‌اند که از سوی مدیریت فرهنگی صورت می‌پذیرد. این پست‌ها که با هشتگ «#شأن_سینما» در حال انتشار است عموماً از تعلیق و توقیف فیلم‌های سینما انتقاد کرده و این کار را نوعی دهن‌کجی به شأن هنرمند و سینماگران توصیف کرده است. آقای جلیل سامان، کارگردان سریال تلویزیونی «نفس» با انتشار پستی در کانال شخصی خود به این هشتگ واکنش نشان داد. در متن سامان آمده است:

 
 
«دوستان اصرار دارن منم به طرفدارای هشتگ توقیف نشدن فیلم‌ها بپیوندم.. خصوصاً اینکه منم فیلم «وقت بودن‌ام» مدت‌هاست تو آرشیو تلویزیون بلاتکلیف باقی مونده. خیلی خوب می‌دونیم که توقیف فیلم‌های مختلف در سال‌های مختلف نتیجه سیاست‌های درست و غلط یا سلیقه‌های مدیران مربوطه یا غرض‌ورزی‌های غیر قابل انکاره ... اما راهکارچیست؟

 
 
من آماری از فیلم‌های توقیفی ندارم و نمی‌دونم هر کدوم به چه دلیلی توقیف هستند به نظرم این موضوعات هشتگی نیست. در جامعه متمدن هر توقعی و هر درخواستی باید با استدلال طرح بشه، اینکه بگیم هنر توقیف‌شدنی نیست ادعایی بیش نیست مگه هر محتوایی که در قالب هنر عرضه بشه ارزشمنده؟! این دوستان نه جایگاه هنر رو می‌شناسن و نه جایگاه خودشون رو به عنوان هنرمند... هنرمند هم مثل سایر اقشار جامعه ممکنه خطا کنه... وحی منزل نیست که هر اثری که تولید بشه قابل عرضه باشه... حتی آیات الهی هم شأن نزول دارن... خداوند در قرآن فرمان داده‌اند: «هر جا کافران را دیدید بکشید...» که نتیجه تفسیر غلط اون میشه داعش!

 
 
 من نه طرفدار توقیف فیلم خاصی هستم و نه طرفدار اکرانش، اگه قرار باشه نظر بدم قاعدتاً باید ببینمش! حکم کلی نمی تونم بدم...

 
 
اما می تونم بگم لطفاً فیلم منو ببینید، من اونو نساختم که آرشیو بشه.»
مرجع : صبح نو
کد مطلب : 210898