توصيه به ديگران
۰
شنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۰۵
دوگانه جنگ و صلح و عبرتی که باید گرفت
اگر کسی هم می‌خواهد بترسد، اشکالی ندارد، اما از طرف ملت و به حساب مردم نترسد، زیرا ملت ایران ایستاده است.
دوگانه جنگ و صلح و عبرتی که باید گرفت
Share/Save/Bookmark
به گزارش عصر امروز، عباس حاجی‌نجاری در یادداشت روز روزنامه جوان نوشت:

 
جنگ‌نمایی و خط ایجاد ارعاب در مردم برای کسب رأی در انتخابات دوازدهم این روزها به محور اصلی گفتمانی و فضاسازی طیفی از فعالان سیاسی داخل و رسانه‌های ضد انقلاب و بیگانه تبدیل شده و آنها این عرصه را بستری یافته‌اند تا مردم ایران را تحقیر و ترسو معرفی و به تبع آن اهداف خود را برای زمینه‌سازی جهت تحمیل برجام‌های بعدی دنبال کنند. توصیه به تسلیم البته در گذشته نیز در کارنامه این طیف سیاسی ثبت شده است، زمانی که امریکایی‌ها بعد از حمله به افغانستان، به ظاهر توانسته بودند بر این کشور جنگ زده و فقیر مسلط شوند، بوش رئیس‌جمهور وقت امریکا، هدف بعدی حمله امریکایی‌ها را ایران اعلام کرده و ایران را به همراه عراق و کره شمالی محور شرارت نامیده بود که باید منتظر حملات قریب‌الوقوع نظامیان امریکا باشند، در همان زمان فعالان مرتبط با همین طیف سیاسی که در مجلس ششم اکثریت داشته ظاهراً ترس از دشمن جزو خصیصه ذاتی آنها شده است، با نوشتن نامه‌ای با ۱۲۷ امضا به مقام معظم رهبری به ایشان توصیه کرده بودند که جام زهر رابطه با امریکا را سر کشیده و در برابرش تسلیم شوند.

 
اکنون که ترامپ رئیس جمهور امریکا به شکست در افغانستان و عراق به رغم ۶هزار میلیارد دلار هزینه اعتراف و ایران را پیروز این میدان‌ها معرفی می‌کند بهتر می‌توان ثمرات ایستادگی و مقاومت ایران و عدم توجه به توصیه‌های ذلت‌آمیز در آن زمان را درک کرد. ملت ایران در طی چهاردهه بعد از پیروزی انقلاب بارها ثمرات ایستادگی و مقاومت را تجربه کرده و البته هر زمان که مسئولان وقت در برابر دشمنان کوتاه آمدند نتایج تلخ آن را چشیدند.

 
در زمینه رفتارشناسی امریکایی‌ها در تهدید کشورها مقایسه دو الگوی سوریه و کره شمالی قابل توجه است، در مورد سوریه زمانی که آنها احساس کردند که این کشور قادر به پاسخگویی به تهدیدات آنها نیست، به سمت پایگاه الشعیرات موشک‌پرانی کردند و البته در همان زمان هم تصریح کردند که هدف از این حملات ارسال پیام به برخی از کشورهای منطقه است، اما در مورد کره شمالی وقتی آمادگی این کشور را در پاسخگویی به تهدیدات امریکا احساس کردند، عقب نشستند...

 
اما در مورد ایران تأکید مکرر مقامات امریکا بر اینکه یکی از اهداف حمله به سوریه پیام به ایران است، مشخص می‌کند که از منظر آنها مسائلی نظیر هسته‌ای بهانه‌ای بیش نیست، بلکه همانطور که ترامپ تأکید کرد هدف آن است که ایران با امریکا باشد و مانند دیگر کشورهای مفلوک منطقه سلطه آنان را بپذیرد.

 
مؤید این امر نیز سخنان خانم راس لتینین رئیس کمیته روابط خارجی سنای امریکاست که ماه گذشته در جلسه استماع کمیته روابط خارجی مجلس این کشور گفته بود امریکا تحریم‌های فلج کننده را علیه ایران اعمال خواهد کرد تا همانگونه که ایران برجام هسته‌ای را پذیرفت، برجام‌ موشکی را نیز پذیرفته و روند تقویت توان موشکی خود را متوقف کرده یا دست از حمایت از نیروهای مقاومت در منطقه بردارد. اما در داخل اهداف این جنگ‌نمایی و آن هم در آستانه انتخابات را در چند بعد می‌توان فهرست کرد.

 
۱- دولت یازدهم به‌رغم وعده و وعیدها، اکنون در روزهای پایانی کار خود با یک سؤال بزرگ در مورد نتایج برجام مواجه است و این امر به شدت به پایگاه اجتماعی‌اش لطمه وارد کرده است. تهدیدنمایی نسبت به وقوع جنگ، شاید بدترین برداشت از این توافق است، که متأسفانه بر آن اصرار می‌شود.

 
۲- ناکارآمدی در دیگر عرصه‌ها و رهایی از پاسخگویی به مطالبات معیشتی و اقتصادی مردم به‌رغم فهرست بلند وعده‌هایی که در آستانه انتخابات ۹۲ داده شده بود، عامل دیگری است که مشاوران در بهره‌گیری از دوگانه «جنگ و صلح» برای جبران ناکارآمدی روی آورده‌اند.

 
۳- پیامد منفی دیگر این سناریو طمع‌ورزی دشمنان و مصمم ساختن آنها در تشدید فشارهاست، نکته‌ای که پس از تهدیدات اخیر امریکایی‌ها، آقای ظریف وزیر امور خارجه ناچار به واکنش در برابر آن شد. او ضمن تأکید مجدد بر بدعهدی امریکایی‌ها، با اشاره به اینکه ایران برای تمام سناریوهای ممکن آمادگی دارد، با اشاره به تجربه جنگ تحمیلی و مقاومت مردم ایران تصریح می‌کند که ایرانیان هرگز اجازه تکرار این تجارب تلخ و خسارات جبران‌‌ناپذیر و تحمیل جنگ ویرانگر دیگری را نخواهند داد و سامانه موشکی دفاعی جمهوری اسلامی ایران دقیقاً با همین هدف استقرار یافته و تقویت می‌شود.

 
مقام معظم رهبری در دیدار فرماندهان و کارکنان ارتش جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز ارتش، یکی از نقاط قوت مردم ایران را روحیه شجاعت و ایستادگی ملت در برابر تشرها و اخم‌های ابرقدرت‌ها دانسته و یادآور شدند که یکی از شگردهای قدرت‌های متجاوز برای ترساندن ملت‌ها و دولت‌ها وادار کردن آنها به تأمین منافع نامشروع خود، تشر زدن و از خودبزرگ‌نمایی نشان دادن است. ایشان تأکید کردند که برای یک کشور بدترین حالت آن است که مسئولان آن کشور از تشر دشمن بترسند، زیرا این کار در را به روی ورود متجاوز و تعرض او باز می‌کند.

 
رهبر انقلاب خاطر نشان کردند که در اینکه امور کشور را باید با عقل، تدبیر و حکمت انجام داد، هیچ تردیدی وجود ندارد اما این تدبیر و حکمت باید همراه با شجاعت باشد، ترسیدن و دلهره از دشمن و تحت تأثیر قرار گرفتن اول بدبختی است، اگر کسی هم می‌خواهد بترسد، اشکالی ندارد، اما از طرف ملت و به حساب مردم نترسد، زیرا ملت ایران ایستاده است.
کد مطلب : 198677