توصيه به ديگران
۰
شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۸:۲۳
پدرش به فدایش باد!
رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم)، به کرات مقام فاطمه (علیها السلام) را ستود و از او تجلیل نمود. حضرتش در وصف یگانه دخترش می‌فرمود: "پدرش به فدایش باد".
پدرش به فدایش باد!
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس تاریخ و حماسه عصر امروز حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها در روز 20 جمادی الثانی سال پنجم پس از بعثت در مکه مکرمه به دنیا آمد. چون حضرتش به دنیا آمدند، به اذن الهی لب به سخن گشود و فرمودند: "شهادت می‌دهم که جز خدا، الهی نیست و پدرم رسول خدا و آقای پیامبران است و شوهرم سرور اوصیاء و فرزندانم (دو فرزندم) سرور نوادگان می‌باشند."

رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم)، به کرات مقام فاطمه (علیها السلام) را ستود و از او تجلیل نمود. حضرتش در وصف یگانه دخترش می‌فرمود: "پدرش به فدایش باد". به هنگام سفر از آخرین کسی که خداحافظی می‌نمود، از خانه فاطمه سلام الله علیها بود و به هنگام بازگشت به اولین محلی که وارد می‌شد، خانه دخترش بود.
 
همه محدثین و بالاخص اهل تسنن، این کلام را نقل نموده‌اند که حضرت رسول می‌فرمود: "فاطمه پاره تن من است هر کس او را بیازارد مرا آزرده است." همچنان که قرآن کریم پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) را از هر سخن هوای نفسانی باشد، بدور دانسته و صراحتاً بیان می‌دارد که هر چه پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) می‌فرماید، سخن وحی است. پس می‌توان دریافت که این همه تجلیل و ستایش از حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، علتی ماورای روابط عاطفی مابین پدر و فرزند دارد.

حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها از نظر همسر و اولاد صالح نیز، فوق العاده است. شوهری چون امیرالمومنین دارد که بیش از سیصد آیه از قرآن شریف درباره او نازل شده که از نظر تاریخ، قطعی است که اسلام مرهون او است. شوهری که عمر بیش از هفتاد مرتبه در مواقع مختلفه گفته: لولا علی لهلک عمر.
 
فرزندانی چون حسن، حسین، زینب و کلثوم دارد که اگر نبودند، قطعا اسلام نبود و به گفته امام حسین و (علی الاسلام السلام). و زهرا اطهر سلام الله علیها از نظر فرزند، ام الائمه و سر مستودع و مادر عصاره عالم خلقت، حضرت بقیة الله العظم عجل الله تعالی فرجه الشریف می باشد.

مقام حضرت زهرا سلام الله علیها از لسان اهل تسنن
*حاکم نیشابوری صاحب کتاب مستدرك به سند خود از عايشه روايت كرده كه به فاطمه گفت: آيا تو را بشارت دهم كه از رسول خدا ـ صلي الله عليه و آله ـ شنيدم كه مي گفت: سروران زنان اهل بهشت چهار تن هستند: مريم دختر عمران، فاطمه دختر محمد،‌خديجه دختر خويلد و آسيه دختر مزاحم»
 
*از ابن عباس نقل شده، كه گفت: رسول خدا ـ صلي الله عليه و آله ـ فرمودند: «دخترم فاطمه، حوري است، آدمي، كه حيض و نفاس ندارد و اينكه فاطمه ناميده شده، از آن جهت است كه خداوند او و دوستدارانش را از آتش دور ساخته است.»
 
*احمد بن حنبل در مسند خود آورده است كه رسول خدا ـ صلي الله عليه و آله ـ هر گاه به مسافرت مي رفت، آخرين ديدارش را با فاطمه ـ سلام الله عليها ـ قرار مي داد و هرگاه مراجعت مي كرد، اولين كسي كه به ديدارش مي رفت، فاطمه بود.
 
*ترمذي در صحيح خود از عايشه نقل كرده كه گفت: «كسي را نديدم كه به صورت و دليل و هدايت، از فاطمه به رسول خدا ـ صلي الله عليه و آله ـ شبيه تر باشد، گفت: وي هر گاه بر پيامبر وارد مي شد، به سوي او بر مي خاست و او را مي بوسيد و در جاي خود مي نشاند.»
 
* باز حاكم نیشابوری در مستدرك خود آورده است كه پيامبر ـ صلي الله عليه و آله ـ فرمود: «هنگامي كه روز قيامت فرا رسد، منادي از درون عرش ندا سر مي دهد: اي حاضران جمع شويد، سر به زير انداخته، چشمان خويش را فرو بنديد تا فاطمه دختر محمد ـ صلي الله عليه و آله ـ بر صراط بگذرد، پس او همراه با هفتاد هزار كنيز از حورالعين همچون برق مي گذرد.
کد مطلب : 193753