توصيه به ديگران
۰
سه شنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۵:۱۹
تولید1447 تن گوشت سفید گرم در گچساران
رئیس جهاد کشاورزی گچساران گفت: از سال گذشته تاکنون یک هزار و 447 تن گوشت سفید گرم در گچساران تولید و عرضه شد.
Share/Save/Bookmark
به گزارش عصر امروز، سید عبدالوهاب پورالحسینی امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شهرستان گچساران دارای ۳۲ واحد تولیدی مرغ است که از این تعداد ۱۹ واحد مرغداری بنا به دلایل مختلفی اعم از نبود نقدینگی و بدهکاری به بانک‌ها غیرفعال هستند.

 
وی با بیان اینکه هم‌اکنون 13 واحد تولیدی مرغ در این شهرستان فعال هستند، گفت: در این تعداد واحد پرورش مرغ با ظرفیت ۲۵۰ هزار قطعه در هر دوره سه ماهه پرورش مرغ تولید شده است.

 
پورالحسینی افزود: در این تعداد مرغداری فعال ۶۷۸ هزار قطعه جوجه ریزی انجام گرفت.

 
رئیس جهادکشاورزی گچساران ادامه داد: از سال گذشته تاکنون یک هزار و 447 تن گوشت سفید گرم در واحدهای تولیدی مرغ گچساران تولید و عرضه شد.

 
پورالحسینی در ادامه با بیان اینکه امسال در واحدهای تولید مرغداری ۱۶۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی انجام گرفت، گفت: در این زمینه ۲۶۷ هزار و ۸۴۰ کیلوگرم گوشت سفید تولید و روانه بازر مصرف شد.

 
این مسوول ادامه داد: همچنین در سال گذشته ۵۱۸ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری های فعال این شهرستان انجام گرفت که در این زمینه یک هزارو ۱۸۰ تن گوشت سفید تولید شد.

 
رئیس جهادکشاورزی گچساران به تولیدتخم‌مرغ در گچساران اشاره کرد و افزود: در 2 واحد مرغداری تخم گذار در این شهرستان ماهانه به طور متوسط 140 تن تخم مرغ تولید و وارد بازار می شود.

 
پورالحسینی خاطرنشان کرد: در سال گذشته یک هزارو ۶۱۹ تن تخم مرغ در واحدهای مرغداری تخم گذار این شهرستان تولید شد.
مرجع : خبرگزاری فارس
کد مطلب : 267201