توصيه به ديگران
۰
چهارشنبه ۲۸ تير ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۵۲
دروغهای یک منافق و لمپن سیاسی!
فاجعه کوی دانشگاه سال 78 به واقع لکه ننگی در کارنامه اصلاح طلبان در استفاده ابزاری از دانشجویان برای مقاصد سیاسی و ضد انقلابی خود می باشد که تا تاریخ پا برجاست در کارنامه ننگین این عناصر معلوم الحال ثبت و ضبط می باشد.
دروغهای یک منافق و لمپن سیاسی!
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز فاجعه کوی دانشگاه سال 78 به واقع لکه ننگی در کارنامه اصلاح طلبان در استفاده ابزاری از دانشجویان برای مقاصد سیاسی و ضد انقلابی خود می باشد که تا تاریخ پا برجاست در کارنامه ننگین این عناصر معلوم الحال ثبت و ضبط می باشد.

بنا بر این گزارش هر ساله در سال روز این واقعه برخی از فتنه گران و منافقین سبز به بازخوانی این حوادث از دید خود و تحریف واقعه ای تلاش می کنند که اسناد خیانت این جماعت مزدور در دست داشتن آن حوادث انکار ناپذیر می باشد.

در همین خصوص تاجزاده که یکسالی است از زندان آزاد شده است طی مصاحبه ای به تحریف واقعیات حوادث 18 تیر 78 پرداخته است. ابتدا به بخشی از اظهارات وی توجه نمایید:
 
**در این سال‌ها اینقدر دروغ در مورد فاجعه حمله به کوی دانشگاه در سال ۷۸ گفته‌اند که لازم دیدم به آنها جواب بدهم. به علاوه دلواپسان بعد از سال ۸۸ می‌کوشند القا کنند که ما یک فتنه‌ی ۷۸ هم داشتیم و ۸۸ فتنه دوم است.
**در مورد ۸۸ نسل جوان خود شاهدند که چه اتفاقی افتاده است؛ عذرخواهی مرتضوی را می‌بینند و اینکه او سرانجام کهریزک را «فاجعه هولناک» و قربانیانش را به اسم واقعی خود «شهید» می‌خواند...
**اولین مساله‌ای که باید روشن شود این است که (فرمانده نیروی انتظامی تهران) به دعوت یا دستور چه مقامی و به چه دلیلی به آنجا رفت؟... دوم این که چرا به فرمانده‌ی حاضر در کوی دستور داد «دانشجویان را نگه دارید تا من برسم؟»
**الان هم بعد از ۱۸ سال اقتدارگراها نتوانسته‌اند برای اثبات مدعای خود در باره‌ی ماهیت غیردانشجویی آن اجتماع مدرکی عرضه کنند.
**(می گویند)اصلاح طلبان این تظاهرات را راه انداختند. به همین علت اخیرا می‌گویند فتنه‌ی ۷۸. ظاهرا جرم بزرگی که مرتکب شده‌اند، روی دوششان سنگینی می‌کند و می‌‌خواهند با فتنه خواندن ۱۸ تیر وجدان خویش را آرام کنند.
**دلواپسان اصلاح‌طلبان را متهم می‌کنند که در صدد کودتا بودند. می‌گوییم چه کودتایی؟ ما که انتخابات ریاست جمهوری را برده بودیم و افکار عمومی هم...
**می‌گویند تاج‌زاده به جمعیت معترض که جلوی وزارت کشور تجمع کردند گفت ما که از خودتان هستیم، چرا در وزارت کشور را می‌شکنید؟ باید در جای دیگری را بشکنید و منظورش بیت رهبری بود!... این دروغ در حالی مرتب تکرار می‌شود که...

 

به گزارش عصر امروز در خصوص سخنان تاجزاده باید گفت:

1- ماجرای داستان کوی دانشگاه و سوءاستفاده ابزاری شما از تعدادی دانشجوی مظلوم که نوعا هم شهرستانی بوده و در سیاسیت هیچ نقشی نداشته اند اظهر من الشمس است! تاجزاده فقط به همین سئوال پاسخ بدهد که امکانات ارتباطی که در ایام آن حوادث در اختیار سران آشوب کوی دانشگاه قرار گرفت توسط چه کسی صورت گرفته بود؟ و یا دستور به ایجاد آشوب که در روزنامه های آنان صادر شده بود چگونه صورت گرفته بود؟

2- اینکه هنوز از توطئه کثیف واقعه سال88 زمانی نگذشته شما چنین راحت از مسببین آن می گذرید و پای کهریزک را به میان می کشید کاملا مشخص است که برای نسلی که در 78 نبودند چنین سیاه نمایی باید نمایید. خوب است تاجزاده بگوید که اگر دروغ وی و دوستان محصور و سایر منافقین در سال 88 نبود مگر کهریزکی بوجود می آمد تا الان صورت مسئله را پاک نمایند و جای شاکی و متهم را چنین راحت عوض نمایید.

3- آقای تاجزاده که می گوید ایشان و دوستان اصلاح طلبشان هیچ نقشی در ماجرای تظاهرات کوی نداشته اند فقط به این موارد که دوستان ایشان گفته و نظام را تهدید کرده بودند توجه نمایند:
روزنامه نشاط صبح روز 17تیر، در حالی‌که تصویر موسوی خویینی‌ها را در صفحه اول خود آورده بود، نوشت: «آیا محافظه‌کاران هزینه به صحنه آوردن موسوی خویینی‌ها را محاسبه کرده اند؟»
سعید حجاریان نیز در روزنامه‌ صبح امروز، که متعلق به خودش بود نوشت: «بازی دموکراسی، اگرچه بازی نامیده می‌شود، ولی اگر قواعد آن را پذیرفتیم، دیگر بازی نیست و اگر این قاعده در مطبوعات یا انتخابات در هم شکسته شود، آن‌گاه سیاست‌ورزی به پایان می‌رسد.»
تاجزاده بگوید اگر این موارد برنامه و دستور از قبل برای حوادث کوی نیست پس چیست؟

4- خوب است وی که ژست حفظ آرامش بخشی به معترضان را در حال حاضر به خود می گرد بگوید که سخنان تحریک آمیز او که نوارش الان موجود است با کدام قاعده آرامش بخشی تناسب دارد و یا اینکه آتش زدن خودرو و تخریب اموال عمومی کجای راهپیمایی آرامی که وی از آن نام می برد جای دارد؟ همچنین وی بگوید که اگر قصدشان پایان حوادث کوی بوده پس حضور عناصر نهضت آزادی و بسیاری از تندروهای افراطی همچون فائزه هاشمی، عزت الله سحابی، ابراهیم یزدی و.... بسیاری دیگر برای تحریک دانشجویان که سخنان تندی را مطرح کرده و خواستار ادامه اقدامات ساختار شکنانه بودند با کدام قاعده آرام سازی همخوانی دارد؟

5- و در آخر به این سخن دروغین وی که می گوید ما برنده انتخابات بودیم و نیازی به کودتا نداشتیم با این جمله از حجاریان پاسخ می دهیم! سعید حجاریان شش ماه قبل یعنی در ـ17 آذر 77 ـ در مصاحبه‌ای با روزنامه ایران، از طرحی سخن می‌گوید و از آن با عنوان «فتح سنگر به سنگر تا رسیدن به فرماندهی» یاد می‌کند که نشان می دهد آنها اصلا و ابدا در فکر کودتا نبوده اند؟!
کد مطلب : 209855