توصيه به ديگران
۰
شنبه ۵ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۳۰
چگونه به استقبال نخست وزیر دولت خبیث انگلیس رفتیم؟
متاسفانه در سال های بعد از انتخابات 88 و حوادث غمبار پس از آن، رهبر عالم انقلاب بارها انگلیس را با صفت «خبیث» توصیف کردند که نیازمند مطالعه و پژوهشی جدی در این مورد ​​است​. اما متأسفانه در این سال ها جز ایشان، کسی به طور شایسته و بایسته به این موضوع نپرداخته است و امروز شاهد دیدارهایی این چنینی هستیم.
چگونه به استقبال نخست وزیر دولت خبیث انگلیس رفتیم؟
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز در هفته های منتهی به سفر رییس جمهور به نیویورک، دولت با استفاده از عدم دقت جریان حزب الله و برخی مسایل دیگر، تمام توجهات را معطوف دیدار با رییس جمهور آمریکا و گمانه زنی ها در این خصوص نمود و سپس در میان شوک و بهت مردم و سیاسیون رییس جمهور با نخست وزیر دولت خبیث انگلیس دیدار و گفت و گو کرد.

بنا بر این گزارش متاسفانه در سال های بعد از انتخابات 88 و حوادث غمبار پس از آن، رهبر عالم انقلاب بارها انگلیس را با صفت «خبیث» توصیف کردند که نیازمند مطالعه و پژوهشی جدی در این مورد ​​است​. اما متأسفانه در این سال ها جز ایشان، کسی به طور شایسته و بایسته به این موضوع نپرداخته است و امروز شاهد دیدارهایی این چنینی هستیم.

نگاهی به فرمایشات امام خامنه ای حفظه الله نشان می دهد که دستگاه امورخارجه در این زمینه کوتاهی کرده است که امروز شاهد اهانت و توهین نخست وزیر کشوری خبیث علیه ملت بزرگوار ایران اسلامی هستیم.

خطبه هاي نماز جمعه ي تهران  1388 خرداد 29

امروز - حالا عرض خواهم كرد - ديپلماتهاي برجسته ي چند كشور غربي كه تا حالا با تعارفات ديپلماتيك با ما حرف ميزدند، نقاب از چهره  برداشتند؛ چهره ي واقعي خودشان را دارند نشان ميدهند؛ «قد بدت البغضاء من افواههم و ما تخفي صدورهم اكبر» (آل عمران: 118). دشمنيهاي  خودشان با نظام اسلامي را دارند نشان ميدهند؛ از همه هم خبيث تر دولت انگليس. 
...
اين چهار نفري كه وارد عرصه ي اين انتخابات جدي شدند، همه شان جزو عناصر نظام و متعلق به نظام بودند و هستند. يكي از اينها رئيس 
جمهور كشور ماست؛ رئيس جمهور خدوم، پركار، زحمتكش، مورد اعتماد. يكي از آنها نخستوزيرِ هشت سال در دوران رياست جمهوري خود  بنده است. يكي از آنها فرمانده ي سپاه در سالهاي متمادي و يكي از فرماندهان اصلي دوران دفاع مقدس بوده است. يكي از آنها دو دوره رئيس قوه ي مقننه ي كشور بوده است؛ رئيس مجلس شوراي اسلامي بوده است. اينها عناصر نظامند؛ اينها همه شان متعلق به نظامند. البته اختلاف نظر  دارند، اختلاف برنامه دارند، در جهت گيريهاي گوناگون سياسي با هم تفاوتهاي متعددي دارند؛ اما همه شان مال نظامند؛ چهار نفر از عناصر نظامند. 

اين رقابت درون نظام تعريف شد؛ نه رقابت بين درون نظام و بيرون نظام، كه راديوي صهيونيستي و راديوي آمريكا و راديوي انگليسِ خبيث  و ديگران هي ميخواهند اين را دامن بزنند. نخير، رقابتي بود در درون نظام و بين عناصر وابسته ي به نظام؛ متعلق به نظام، و همه شان هم با اين  سوابق. همه شان را من از نزديك مي شناسم، افكارشان را مي دانم، سلائقشان را مي دانم، خصوصيات رفتاريشان را مي دانم، با همه شان از نزديك من  كار كردم.

بيانات در ديدار نيروهاي مسلح منطقه ي شمال كشور و خانوادههاي آنان  1391 شهريور 28

و من اين را هم عرض بكنم كه افق، روشن است. البته از فلان تلويزيونِ مزدورِ فلان دولت مستكبر، انتظار نيست كه بيايد همين حقايق را  براي من و شما بيان كند؛ نه، آنها فضا را تاريك نشان مي دهند. آنها مي دانند كه يكي از راههاي متوقف كردن اين ملت اين است كه اميد را از آنها  بگيرند. لذا هي تاريكنمائي، هي سياه نمائي ... (خداوند شما را حفظ كند. اجازه بدهيد، اجازه بدهيد عرايضمان را عرض بكنيم.) مثلث شر و  فساد را خود شما ديگر اسم آورديد. حالا ما نگفتيم، اما شما گفتيد؛ آمريكا و صهيونيسم و انگليسِ خبيث، و واقعاً اينها اينجوريند ديگر.

بيانات در ديدار دانش آموزان و دانشجويان 1391 آبان 10

دشمن احساس شكست مي كند، احساس ناكامي مي كند؛ لذا ناراحت است. البته ژستي كه دولت مردان و دولت زنان آمريكا مي گيرند، ژست پيروز است؛ كه بله، ما چنين و چنان كرديم؛ ليكن خودشان هم مي دانند، ديگران هم مي دانند، محافل سياسي و محافل مطبوعاتي دنيا هم مي دانند كه قضيه چه خبر است؛ مي فهمند كه دولت آمريكا در اين درگيري، در اين مبارزهي كلان، در اين حوادث، شكست خورده؛ خب، ناراحتند. آنها هي دنبال اينند كه يك كاري پيدا كنند. يكي از كارهاي مهم آنها اين است كه با روشهاي موذيانه و موريانه وار، بين ما اختلاف بيندازند؛ اين جزو كارهاي رائج اينهاست، اين كار را از قديم انجام مي دادند. البته متبحر و كارشناس كامل اين كار، انگليسي هاي خبيثند؛ آنها در زمينه ي ايجاد اختلاف، از همه كارشناسترند؛ آمريكائيها پيش آنها شاگردي مي كنند، از آنها ياد مي گيرند! ايجاد اختلاف از راه هاي نفوذ، مثل موشهاي دزد، مثل موريانه، وارد شدن و نفوذ كردن؛ اينها جزو كارهاي متعارف آنهاست. ما بايد حواسمان جمع باشد. بايد اختلافات به حداقل برسد.


بيانات در اجتماع مردم بجنورد  1391 مهرماه 19

كي خيال مي كرد كه در منطقه ي مهمِ حساسِ شمال آفريقا و غرب آسيا - همين منطقه اي كه اروپائيها دوست دارند به آن «خاورميانه»  بگويند - اين حوادث مهم اتفاق بيفتد؟ اتفاق افتاده است، تمام هم نشده است. حوادثي هم كه اتفاق مي افتد، به زيان غرب و بخصوص به زيان  آمريكا و تهديد رژيم صهيونيستي است. حالا ياوه گوئي هاي مسئولان رژيم صهيونيستي كه اينقدر اهميت ندارد كه انسان بخواهد به اينها پاسخ دهد. يك مقدار آنها مي گويند، يك مقدار بعضي از غربيها مي گويند. عمده، آمريكائيها و دنباله روهاي آنهايند؛ اروپائيها خيلي انگيزه اي ندارند. 
همراهي اروپائيها با آمريكا در اين قضيه، يك همراهي عاقلانه و خردمندانه اي نيست؛ دارند خودشان را مثل پيشمرگ آمريكا، قربان آمريكا مي كنند؛ حماقت مي كنند. مردم ما از خيلي از كشورهاي اروپائي خاطره ي بدي ندارند. ما از فرانسه، از ايتاليا، از اسپانيا خاطرهي بدي نداريم. بله، از  انگليس خيلي خاطرهي بد داريم؛ انگليس را مي گوئيم «انگليس خبيث»؛ ليكن كشورهاي ديگر اروپائي نه. با اين كاري كه اينها دارند مي كنند  - همراهي با آمريكا - كه به نظر ما كاملاً غيرخردمندانه است، دشمني ملت ايران را به خود جلب مي كنند؛ خودشان را در چشم ملت ايران منفور مي كنند.

بيانات در حرم مطهر رضوي اول فروردين 1392

البته دشمنهاي ديگري هم هستند كه ما اينها را در درجه ي اول و در رديف اول به حساب نميآوريم: دشمن صهيونيستي هم هست، منتها رژيم صهيونيستي در قواره و اندازهاي نيست كه در صف دشمنان ملت ايران به چشم بيايد. گاهي سردمداران رژيم صهيونيستي، ما را تهديد هم مي كنند؛ تهديد به حمله ي نظامي مي كنند؛ اما به  نظرم خودشان هم مي دانند، و اگر نمي دانند، بدانند كه اگر غلطي از آنها سر بزند، جمهوري اسلامي  «تلآويو» و «حيفا» را با خاك يكسان خواهد كرد. دولت انگليسِ خبيث هم با ملت ايران دشمني مي كند؛ اين هم يكي از دشمنان سنتي و  قديمي ملت ايران است؛ منتها دولت انگليس نقش مكمل آمريكا را در اين ميدان بازي مي كند. خود دولت انگليس استقلالي ندارد كه انسان او را  يك دشمن مستقلي به حساب بياورد؛ دنباله روِ آمريكا است.

بيانات در ديدار دانشجويان  اول مرداد 1393

حالا يك عده اى خواستند با شعار «نه غزه، نه  لبنان»، عكس اين را نشان بدهند؛ نه، ملت ايران معتقد به دفاع از مظلوم [است]؛ كونوا للظالمِ خَصماً و للمظلومِ عوناً؛ اين خواست ملت ايران  است كه انشاءاالله نشان داده خواهد شد. اين يك منظر و يك نگاه به قضيه ى غزه است. لكن آنچه به نظر من از اين نگاه مهمتر است، اين 
است كه توجه كنيم كه امروز دنياى استكبار و در رأس آنها آمريكا از اين فاجعه آفرينى، از اين جنايت، از اين خشونت غير قابل توصيف حمايت مي كنند، دفاع مي كنند. به نظر من، اين يك نگاه عميقترى به مسئله است؛ اين مهم است، روى اين بايد تكيه كرد. امروز قدرتهاى سلطه گر غربى  - يعنى چند دولت بزرگ و ثروتمند و مقتدر غربى كه در رأس آنها آمريكا است، پشت سرش هم انگليس خبيث - محكم ايستاده اند براى  اينكه از اين رژيم غاصب و ظالم و سنگدل دفاع كنند؛ اين خيلى مسئله ى مهمى است. صريح دارند حمايت مي كنند. از چه حمايت مي كنند؟ از اين  فاجعه آفرينى كه هيچ انسان باانصافى، هيچ انسان متعارف و معمولى اى نمي تواند بى تفاوتى در مقابل اين جنايات را قبول بكند. يك منطقه ى  كوچك، يك وجب زمين به نام غزه، اينجور هواپيماها، موشكها، نيروى زمينى، تانكها [به آن حمله كنند]، انواع و اقسام آتشبارى نسبت به اين  مردم صورت بگيرد؛ واقعاً چيز عجيبى است.

بيانات در ديدار مردم به مناسبت عيد غدير  1388 آذر 15


ما هم بايد بفهميم؛ ما شيعيان هم بايد بفهميم؛ بدانيم سياست استكبار امروز، جدا كردن شيعه از غير شيعه است، جدا كردن گروههاي مسلمان از  يكديگر و به جان هم انداختن گروههاي مسلمان است. ما بايد كمك نكنيم به اين هدف؛ ما بايستي نگذاريم دشمن به اين هدف برسد؛ هم ما  موظفيم، هم غير شيعه؛ آن كساني كه شيعه نيستند؛ جمعيتها و مذاهب غير شيعه در اسلام. همه اين را بدانند: امروز شيعه است كه در ايران  اسلامي، اين پرچم اقتدار اسلامي و عزت اسلامي را بلند كرده است و بر روي دست گرفته و استكبار احساس عجز مي كند؛ اين يك واقعيت  است؛ اين يك واقعيت است. اين توطئه هائي كه در اين سي سال عليه نظام جمهوري اسلامي از سوي دشمنان گوناگون - البته در رأس آنها 
آمريكا و خبيثترين آنها انگليس - انجام دادند، به خاطر اين است كه اينها مرعوبند؛ از حركت اسلامي، از بيداري اسلامي، از به خود آمدن 
دنياي اسلام مي ترسند؛ مي دانند كه اگر دنياي اسلام به خود بيايد، توجه كند، احساس استقلال كند، احساس هويت كند، احساس عزت بكند، اين  منطقه ي حساس دنيا كه در اختيار مسلمانان است - كه حساسترين مناطق دنيا، همين منطقه ي مسلماننشين است - از تحت سيطره ي  استكبار بيرون خواهد رفت؛ از اين ميترسند. چون مي ترسند، توطئه مي كنند؛ ابزارهاي گوناگون را به كار مي گيرند.
کد مطلب : 92989