توصيه به ديگران
۰
سه شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۱۷
چرا فرجی دانا از مجلس اصلاح طلبان رای اعتماد نگرفت؟
کارنامه فرجی دانا در یکسال گذشته در مخالفت با رویه های قانونی، نادیده گرفتن مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی بعنوان مقام بالا دستی و همچنین نادیده گرفتن توصیه های مقامات امنیتی دولت تدبیر و امید در میدان دادن به افراد خاطی به شدت سیاه می باشد.
چرا فرجی دانا از مجلس اصلاح طلبان رای اعتماد نگرفت؟
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز فردا مجلس شورای اسلامی اولین وزیر کابینه حسن روحانی را بعلت عدم توانایی در اداره وزارتخانه، نزول رتبه علمی ایران از 15 به 17 جهان در عرض یکسال گذشته، بازگرداندان افرادی که به جرم فساد اخلاقی، علمی، اقتصادی، امنیتی و... از دانشگاه اخراج شده بودند و میدان دادن به افراد کاملا حزبی و سیاسی مخصوصا فتنه گران 88 استیضاح می نماید.

بنا بر این گزارش کارنامه فرجی دانا در یکسال گذشته در مخالفت با رویه های قانونی، نادیده گرفتن مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی بعنوان مقام بالا دستی و همچنین نادیده گرفتن توصیه های مقامات امنیتی دولت تدبیر و امید در میدان دادن به افراد خاطی به شدت سیاه می باشد.

به گزارش خبرنگار ما اصولگرایان مجلس دهم در ابتدا با حمل بر صحت عمل افراد و با قولهای فرجی دانا که از سیاسی کاری و باندی کردن دانشگاهها جلوگیری می نماید تا تجربه تلخ وزارت معین در دانشگاهها تکرار نگردد و همچنین تلاش در جهت پیشرفت علمی و بالا رفتن رتبه علمی کشور وی را بر مسند وزارتخانه نشاندند.

اما متاسفانه وی نشان داد که به هیچ عنوان مستحق اعتماد نمایندگان نبوده است و الا حداقل در فرصت یکماهه به رفع دغدغه آنان پاسخ مثبت می داد تا بلکه کار به اینجا نرسد. اما متاسفانه تنگ نظری و جناحی عمل کردن وی در وزارتخانه حساس علوم باعث شد تا وی نتواند چشمان خود را بر روی حقایق باز نماید.

به گزارش عصر امروز برای اینکه به حقیقت عملکرد فرجی دانا بیشتر پی ببریم بهتر دیدیم وی را از دید دوستان و هم حزبی هایش در مجلس ششم معرفی نماییم.

فرجی دانا که پس از استعفای معین از سوی محمد خاتمی با تاکید و اصرار فراوان به رای اعتماد به وی به مجلس معرفی شده بود نتوانست نظر مجلس اصلاح طلب ششم را در رای اعتماد جلب نماید و از وزارت باز ماند.

ما بهتر دیدیم بدون هیچ توضیح و تفسیری فقط سخنان مخالفان وی در روز رای اعتماد را برای شما باز نشر دهیم تا معلوم شود که تمام دغدغه های استیضاح کنندگان فعلی در وی وجود دارد فقط مجلس ششم به وی فرصت نداد تا ثابت کند مستحق وزارت نیست ولی مجلس اصولگرای دهم این فرصت را به وی داد و وی با عملکرد خود ثابت کرد که از اول مستحق اعتماد نمایندگان نبوده است.

نیمه شهریور ۸۲ رضا فرجی‌دانا پس از استعفای مصطفی معین در اواخر کار دولت دوم محمد خاتمی، برای احراز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به مجلس معرفی شد و نتوانست از مجلس ششم برای وزارت علوم رای اعتماد بگیرد . او از مجموع ۲۲۰ رأی مأخوذه، ۸۶  رأی اعتماد، ۱۲۷ مخالف و ۷ رأی ممتنع گرفت.
 
مهمترین محور سخنان مخالفان وی بدین شرح می باشد:

نورالدین پیرموذن اولین مخالف با رای اعتماد به رضافرجی دانا به عنوان وزیر در جلسه علنی مجلس با بیان اینکه وزیر پیشنهادی باید توانایی تفوق بر فضای علمی کشور را داشته باشد، خطاب به فرجی دانا، گفت: شما چگونه بار علمی ۱۸ هزار عضو هیئت علمی دانشگاهها را که تجربه بیشتری از شما دارند برعهده خواهید گرفت.

احمد پورنجاتی نماینده مردم تهران، نیز از مخالفان رای اعتماد به فرجی دانا با بیان اینکه ما شخصیت سیاسی می خواهیم نه شخصیت حزبی افزود این انتخاب، انتخابی نیست که با انتخابات وزرای قبلی قابل مقایسه باشد.
وی با اشاره به اینکه اینجا مدرسه نیست و چالش های اخیر در دانشگاهها موید آن است، گفت کسی باید مسئولیت رابر عهده بگیرد که در مجموعه دانشگاههای کشور صلابت علمی را داشته باشد.

ناصر قوامی نماینده قزوین در مخالفت با رای اعتماد با بیان اینکه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از مهمترین وزارتخانه های کابینه است، گفت وزیر پیشنهادی باید از توان علمی برخوردار باشد.

به گزارش عصر امروز چند نکته در بیان مخالفین مشهود می باشد که برخی از آنان عبارتند از:

الف: عدم توانایی علمی و اجرایی در اداره مهمترین وزارتخانه کشور
ب: شخصیتی کاملا حزبی و گوش به فرمان احزاب داشتن و مستقل نبودن
ج: عدم توان در برخورد با چالشها و مشکلات
د: افت کیفی علمی در کشور و دانشگاهها

آنچه معلوم است فرجی دانا در وزارتخانه علوم در حال حاضر همین مشکلات را دارد که کارش به استیضاح کشیده شده است در واقع دوستان وی در مجلس ششم درست تشخیص داده بودند که وی صلاحیت وزیر شدن را ندارد.
کد مطلب : 90658