توصيه به ديگران
۰
پنجشنبه ۱۱ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۲۰
ارائه وام ۳۰۰ میلیونی به شرکت‌های نوپا
محمود شیخ زین‌الدین چهارشنبه شب در مراسم افتتاح تونل باد صبا مجتمع گردشگری سپاد اظهار کرد: خوشبختانه در دولت جدید توجه به شرکت‌های دانش بنیان بیشتر شده و مشکلات شرکت‌های دانش بنیان برای حضور در بازار اقتصادی به شکل قابل توجهی برطرف شده است.
Share/Save/Bookmark

به گزارش عصرامروز به نقل از فارس وی با بیان اینکه در صورت وجود شرایط لازم صندوق نوآوری شکوفایی علمی از شرکت‌های نوپا و دانش بنیان حمایت می‌کند، افزود:شرکت‌های نوپا تا ۳۰۰ میلیون تومان وام می‌توانند از صندوق نوآوری شکوفایی و شرکت‌های تولیدی ضمن امتیازاتی مانند معافیت گمرکی تا سقف ۲۰ میلیارد تومان وام دریافت می‌کنند.

شیخ زین‌الدین با تاکید بر اینکه طرح‌ها برای حمایت باید منحصر به فرد و دارای توجیه اقتصادی باشند، عنوان کرد: ایجاد ارتباط بین شرکت‌های دانش بنیان و مجموعه‌های اقتصادی از اهداف ما است و در این زمینه از تمامی شرکت‌های دارای طرح‌های فناورانه حمایت می‌شود.

معاون نوآوری و تجاری‌سازی فناوری معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور، خاطرنشان کرد: سپاد مجموعه پیشرو و با ظرفیت‌های بسیاری است که می‌تواند تمام طرح‌های فناورانه شرکت‌های دانش‌بنیان را در کنار مجتمع‌های تجاری به وجود آورد و به آورده‌های اقتصادی نیز کمک می‌کند.

شیخ زین‌الدین با بیان اینکه کشور ما همواره به نفت اتکا داشته و از دیگر حوزه‌های اقتصادی باز مانده است، گفت: گرفتاری در اقتصاد نفتی سبب وابستگی ما به واردات شده به طوری که مجبور شدیم حتی بازار سوغات مشهد را به چینی‌ها واگذار کنیم. وی افزود: مذاکرات هسته‌ای به نتیجه برسد یا نه راه رهایی از اقتصاد وابسته به نفت تکیه بر اقتصاد مقاومتی و دانش بنیان است.

معاون نوآوری و تجاری‌سازی فناوری معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه تونل هوای باد صبا از طرح‌های کلان گردشگری فناورانه است، اظهار کرد: حدود ۶۰ درصد استفاده از این تونل‌های هوا تفریحی است و حدود ۴۰ درصد استفاده نظامی و حرفه‌ای می‌شود.

شیخ زین‌الدین، خاطرنشان کرد: اقتصاد دانش بنیان از کشورهایی که پول و منابع زیرزمینی فراوان دارند تولید نمی‌شود، کشورهایی که نفت و الماس دارند نیازی به توجه به اقتصاد دانش بنیان ندارند اما کشور‌های که به تولید داخلی و دانش بومی تکیه کرده‌اند اقتصاد دنیا را در دست دارند و در کشور ما برای ارتقا دانش‌های بومی تمام ظرفیت‌ها مانند وجود نیرو متخصص و جوان و همچنین صدور آن به کشور‌های همسایه وجود دارد.

وی به اقدامات اساسی معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور در حوزه حمایت از فناوری اشاره کرد و گفت: جهت بومی سازی ساخت قطار شهری تهران با شهرداری تهران تفاهم نامه همکاری امضا کرده ایم همچنین با توجه به اهتمام ویژه دولت به تولید داخلی هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تخصیص اعتبار صندوق شکوفایی علمی است که به طرح‌هایی تعلق می‌گیرد که توجیه اقتصادی داشته باشند.

وی ادامه داد: طرح هایی که هنوز به مرحله اقتصادی نرسیده‌اند مانند طرح های فناورانه در حوزه گردشگری مورد حمایت معاونت علم و فناوری رئیس جمهور قرار دارد، همچنین بیش از ۳ هزار شرکت در مراحل بررسی برای صدور مجوز دانش بنیان هستند که در همین راستا هزار و ۵۰۰ شرکت در سال گذشته توانستند تأیید کارگروه ارزیابی معاونت علم و فناوری را دریافت کنند.
کد مطلب : 125020