توصيه به ديگران
۰
چهارشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۱۱
«طرح پایتخت کتاب ایران» چه خبر؟
ناشر نمونه کشور در سال های 94 و 95 گفت: طرح پایتخت کتاب ایران، ابعاد فرهنگی را در یک شهر تقویت کرده و به نحوی کتاب را به خانه های مردم می برد.
«طرح پایتخت کتاب ایران» چه خبر؟
Share/Save/Bookmark
به گزارش عصر امروز، سید عباس حسینی نیک گفت: اهمیت تبلیغی و معنوی طرح پایتخت کتاب ایران بیش از مسایل مادی آن است و در واقع در تمامی کشورها چنین طرحی در بخش های مختلف اجرا شده و موفقیت آمیز بوده است.

 
وی با بیان اینکه طرح پایتخت کتاب ایران رونق بخش صنعت نشر است، اظهار کرد: این طرح که از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عملیاتی و حمایت می شود،

 
بودجه هایی را برای ساخت کتابخانه ها و ارائه تسهیلات به کتابفروشی ها و دسترسی آسان مردم به کتاب اختصاص می دهد.

 
مدیرعامل انتشارات مجد تصریح کرد: شهرهایی که به عنوان پایتخت کتاب ایران انتخاب می شوند، زمینه های اجتماعی نیز در آنها وجود دارد و قطب کتاب محسوب می شوند.

 
به گفته حسینی نیک، با این اقدام مردم در قالب سازمان های مدنی برای حمایت از کتاب تشکیل شده و در واقع با تبلیغات به نحوی کتاب را به خانه های مردم می برند و باعث می شود جنبه های فرهنگی در یک شهر تقویت شود.

 
وی، کتاب را مظهر دانش و فرهنگ دانست و اظهار کرد: با انتخاب سالانه یک شهر به عنوان پایتخت کتاب ایران حمایت ویژه ای از ناشران و کتابفروشی ها می شود و می توان بودجه های هنگفتی را که بی هدف برای برگزاری نمایشگاه های فصلی اختصاص می یابد، برای ساخت فروشگاههای دائمی کتاب هزینه کرد.

 
مدیر عامل انتشارات مجد تاکید کرد: امسال بوشهر به عنوان سومین شهر پایتخت کتاب ایران انتخاب شد و بهتر است در این شهر فروشگاه های بزرگ چند منظور کتاب که دارای سالن های سینما، تئاتر مرتبط با حوزه فرهنگ هستند، ساخته شود.

 
بوشهر به عنوان سومین شهر پایتخت کتاب ایران روز دوشنبه هفته جاری در مراسمی با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از مسوولان انتخاب شد.

 
بوشهر از میان ۱۰۳ شهر به ‌دلیل «برنامه‌های نوآورانه، مشارکت‌جویانه و منسجم و استفاده از ظرفیت‌های صنعتی، فرهنگی و هنری در تدوین برنامه‌های ویژه پایتخت کتاب ایران و همچنین حمایت از طرح‌های ترویج کتابخوانی» به‌عنوان سومین پایتخت کتاب ایران معرفی شد.
کد مطلب : 190947