توصيه به ديگران
۰
يکشنبه ۶ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۱۷:۰۲
افراط در همه چیز از تمدید زمان ثبت نام در شوراها تا بی مانند خواندن هاشمی!!
از نمونه دم دستی! این افراط پذیرش ثبت نام از کاندیداهای شوراهای شهر و روستا می باشد که با تمدید تا ساعت 24 امشب ( 6 فرودین 96) نیز انجام می پذیرد تا خدایی نکرده کسی از قافله خدمت به مردم جا نماند!
افراط در همه چیز از تمدید زمان ثبت نام در شوراها تا بی مانند خواندن هاشمی!!
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس فرهنگ و جامعه عصر امروز یکی ازمشکلات کنونی جامعه ما افراط و تفریط های بیش از اندازه در هر چیزی می باشد که متاسفانه این نگاه از سوی متولیان امر به صورتهای گوناگون مورد ترویج قرار می گیرد!

بنا بر این گزارش از نمونه دم دستی! این افراط پذیرش ثبت نام از کاندیداهای شوراهای شهر و روستا می باشد که با تمدید تا ساعت 24 امشب ( 6 فرودین 96) نیز انجام می پذیرد تا خدایی نکرده کسی از قافله خدمت به مردم جا نماند!

به گزارش خبرنگار ما متاسفانه وقتی در این دست از موارد افراط از سوی متولیان امر ترویج پیدا می کند شما دیگر در سایر امور نمی توانید به افراد خورده بگیرید که چرا در امور خود اعتدال را رعایت نکرده و افراط و تفریط را پیشه خود می نمایند.

در بسیاری از امور دیگر هم می توان این نگاه را گسترش داد و مشاهده نمود زیرا وقتی که امیر المومنین حضرت علي(علیه السلام) حتی حدود زهد و پارسايي را هم مشخص كرده است دیگر شما در سایر امور خود باید بدانید که نباید افراط و تفریط را در پیش بگیرید.

حضرت امیر علیه السلام زهد واقعي را همان چيزي مي داند كه خداوند در سوره مبارکه حديد فرموده اند لذا در حكمت شماره 439 مي فرمايد: الزّهدُ كلّهُ بين كلمتين ِ من القرآن ِ: قال الله سبحانهُ "لكيلا تأسوا علي ما فاتكم و لا تفرحوا بما آتاكم" وَ من لم يأسَ علي الماضي و لم يفرح بالآتي، فَقَد أخذَ الزّهد بطرفيه . يعني، زهد بين دو كلمه از قرآن است كه خداوند سبحان فرموده است: « تا بر آنچه از دست شما رفته است حسرت نخوريد و بر آنچه به شما رسيده است شادمان نشويد كسيكه بر گذشته افسوس نخورد و به آينده شادمان نباشد، همه ي زهد را رعايت كرده است.»

به گزارش عصر امروز نمونه دیگر این افراط ها شخصیت سازی هایی است که از سوی کسانی که باید مبلغ اسلام و اعتدال آن باشند صورت می گیرد. به عنوان نمونه در جایی که حضرت امام روح الله(ره) می فرمایند: " نگویید من؛ بگویید مکتب من. منیت آغاز انحراف است. میان ما و سعادت همین «من» فاصله است. اینکه فردی خود را تدلیس و زیورآرایی می‌کند ناشی از ضعف شخصیت او است." اما مشاهده می نماییم که سایت جماران که باید مبلغ اندیشه های حضرتش باشد شعری را به نقل از شخصی در مدح هاشمی می گوید و او را بی مثال و بی مانند فرض می کند؟! به چند مصرع از این شعر توجه نمایید:

هیهات که روزگار آرد مثلش
افسوس که نیست دیگر او را ثانی
هر گز نرود ز خاطر پیر و جوان
اخلاص و صفای آن دل رحمانی
خوش باد سعادتش که با آن تشییع
در قرب حریم یار شد مهمانی
تاریخ وفات او چنین گشت «ندا»!
در صورت رمز و مصرعی عرفانی
برگیر سر از خاک و بگو همره خاک
«باقی بود آنکه گشت در حق فانی»



و خود حدیث مفصل بخوان از این افراط ها و تفریط ها...
کد مطلب : 194449