توصيه به ديگران
۰
سه شنبه ۷ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۵:۰۲
روزنامه های زنجیره ای و سیاسی کاری با استانداردهای دوگانه؟!
برخی ورشکستگان سیاسی و اشرافیت مدعی اصلاح طلبی و اعتدال قصد دارند تا از این آب گل آلود ماهی گرفته، و با موج سواری سیاسی از این ماجرا، به لجن پراکنی و عقده گشایی بر علیه مجلس انقلابی مشغول شده، و دیدگاه مردم را نسبت به خدمات و کارهای مفید صورت گرفته مجلس یازدهم در این چند ماه اخیر مخدوش نمایند.
روزنامه های زنجیره ای و سیاسی کاری با استانداردهای دوگانه؟!
Share/Save/Bookmark
سرویس سیاسی عصر امروز: ۱_ این روزها در فضای مجازی و رسانه ها صحبت بر سر اینست که یک نماینده مجلس انقلابی با ورود نابجا به خط ویژه اتوبوسرانی مرتکب عمل خلاف قانون شده، و سپس به صورت مامور قانون نیز سیلی زده است. مسلما این اتهام می بایست توسط مسئولین مربوطه مورد بررسی و راستی آزمایی قرار گفته، و از پیش داوری و قضاوتهای عجولانه در این باره به شدت پرهیز شود، و در صورت اثبات حتما جای مواخذه و مجازات قاطعانه و بدون تبعیض دارد.
 
اما سخن در اینست که برخی ورشکستگان سیاسی و مدعیان اصلاح طلبی و اعتدال قصد دارند تا از این آب گل آلود ماهی گرفته، و با موج سواری سیاسی از این ماجرا، برای مامور نیروی انتظامی اشک تمساح ریخته، به لجن پراکنی و عقده گشایی بر علیه مجلس انقلابی پرداخته، و با یک عملیات روانی رسانه ای و با اغواگری و تحریف، ضرباتی آبدار تر از یک سیلی، به اندیشه و خرد مردم بنوازند. بنابراین باید این نکته مهم را متذکر ساخت که هوچیگری سیاسی به هوای انتقام گرفتن از مجلس 290 نفره، همان قدر محکوم است که حاشیه امنیت تراشیدن برای یک نماینده، در صورت ارتکاب جرم.

۲_ یکی از معانی عدالت و مساوات آنست که همه اعضای جامعه به يک چشم ديده شده و همه را در برابر قانون و مقررات برابر در نظر گرفته شوند. برقراری مساوات در جامعه به اين است که هيچ ملاحظه شخصي
برخی ورشکستگان سیاسی و مدعیان اصلاح طلبی و اعتدال قصد دارند تا از این آب گل آلود ماهی گرفته، و با موج سواری سیاسی از این ماجرا، برای مامور نیروی انتظامی اشک تمساح ریخته، به لجن پراکنی و عقده گشایی بر علیه مجلس انقلابی پرداخته، و با یک عملیات روانی رسانه ای و با اغواگری و تحریف، ضرباتی آبدار تر از یک سیلی، به اندیشه و خرد مردم بنوازند.
در کار نباشد، از نظر ملاحظات شخصي و مقامات اجتماعی ملاحظات طبقاتی و جایگاه شغلی و ...  همه علي‌السويه در برابر قانون باشند. کما اینکه پيغمبر اکرم صلی الله علیه و اله فرمود: "اَلْنّاسُ کاَسْنانِ المُشْطِ " ؛  مردم در برابر قانون باید مثل دندانه‌هاي شانه بوده، همه با هم برابر و مساوی و بدون حق برتری و امتیاز طلبی باشند. يا فرمود: "اِنَّ رَبَّکمْ وَاحِدٌ وَ اِنَّ اَباکمْ وَاحِدٌ، کلُّکمْ مِنْ آدَمَ وَ آدَمُ مِنْ تُرابٍ". مفهوم این روایت شریف آنست که هيچ ملاحظه شخصي و تبعيض و تفاوت و تقدمي در میان افراد جامعه در برابر قانون و مقررات جزایی و حقوقی نباید باشد. (رک : بیست گفتار، شهید مطهری، تفاوتهای بجا و نابجا)
با توجه به اهمیت اسلام نسبت به لزوم رعایت عدالت و مساوات همه در پیشگاه قانون، نگاشته حاضر در صدد لاپوشانی و توجیه قضیه و حاشیه امنیت ساختن برای نماینده مجلس یازدهم که متهم به ارتکاب خلاف و سیلی زدن به سرباز بوده، نیست. (مضافا اینکه هنوز اما و اگرها و تردیدهای جدی در این قضیه است) ، بلکه درخواست نگارنده آنست که با پروژه  مسموم سازی افکار مقابله شده، و از استفاده ابزاری و سوء استفاده های احتمالی و موج سواری سیاسی از این قضیه و سیاه نمایی علیه مجلس انقلابی،  ممانعت انجام گیرد.
 
۳_  بعضی امور زشت و ناپسند هستند، و برخی امور زشت تر و ناپسند تر. به عنوان نمونه وارد شدن به مسیر خط ویژه اتوبوس و دست بلند کردن به روی مامور قانون (اگر بوده)، مسلما امری زشت و قبیح است، اما اگر کسی که نماینده مردم در مجلس قانونگذاری است مرتکب این رفتار مجرمانه شود، امری زشت تر و قبیح تر قلمداد خواهد شد؛ و عقلانیت حکم می کند که در توبیخ و مجازات چنین کسی نباید مجامله و معامله و امهال کرد. روایات متعدد سختگیریهای امیرالمومنین علیه السلام نسبت به کارگزاران خاطی دولتش موید اهمیت رعایت عدالت و مساوات در جامعه است .

۴_ اصولا از عوامل سعادت و خوشبختی یک جامعه آنست که عدالت بطور مساوی بر همه افراد جاری و ساری گردد، و اینگونه نباشد که قانون برای گرفتن قوی ضعیف باشد و برای
از آنجائیکه در عصری زندگی می کنیم که فریب و نیرنگ و دروغ و تصویر سازی و عملیات روانی و فضا سازیهای رسانه ای و ... در آن موج می زند، پس مهمترین وظیفه یک انسان خردمند آنست که از پیش داوری و قضاوتهای عجولانه به شدت پرهیز و احتراز نماید، چراکه قضاوت عجولانه و بدون سند همان اندازه قبیح و ناپسند است که حمایت نکردن از سرباز نیروی انتظامی.
گرفتن ضعیف قوی باشد. بنابراین کبری کلی آنست که هر مجرمی باید در برابر قانون مطیع و مسئول باشد و این یک حکم کلی عقلی است، اما صغری این قضیه نیز باید ثابت شود، تا بتوان لزوم مجازات فرد خاطی را استنتاج نمود. پس تا وقتی هنوز صغری مشکوک و ظنی و اثبات ناشده و مردد است، مطالبه برای مجازات متهم نامعقول و بلاوحه است.
به تعبیر دقیقتر قضاوت مصداقی مشروط به این است که یقین حاصل شود چنین اتفاقی رخ داده است و در مثال مورد بحث ما، اول باید یقین حاصل شود که نماینده مجلس به صورت مامور پلیس راهنمایی رانندگی سیلی نواخته است، آنگاه فریاد و مطالبه و اشک ریختن بر مامور پلیس آغاز شود.

۵_ از آنجائیکه در عصری زندگی می کنیم که فریب و نیرنگ و دروغ و تصویر سازی و عملیات روانی و فضا سازیهای رسانه ای و ... در آن موج می زند، پس مهمترین وظیفه یک انسان خردمند آنست که از پیش داوری و قضاوتهای عجولانه به شدت پرهیز و احتراز نماید، چراکه قضاوت عجولانه و بدون سند همان اندازه قبیح و ناپسند است که حمایت نکردن از سرباز نیروی انتظامی.
همچنین هوچیگری سیاسی و شارلاتان بازی رسانه ای به هوای انتقام گرفتن از مجلس 290 نفره، همان قدر محکوم است که حاشیه امنیت تراشیدن برای یک نماینده، در صورت ارتکاب جرم.

۶_ فضاسازی رسانه ای و سیاسی کاری با استاندارد های دوگانه، همیشه امری محکوم و مذموم است، خواه توسط این جناح باشد یا آن جناح. اما متاسفانه به نظر می رسد که برخی ورشکستگان سیاسی و اشرافیت مدعی اصلاح طلبی و اعتدال قصد دارند تا از این آب گل آلود ماهی گرفته، و با موج سواری سیاسی از این ماجرا، به لجن پراکنی و عقده گشایی بر علیه مجلس انقلابی مشغول شده، و دیدگاه مردم را نسبت به خدمات و کارهای مفید صورت گرفته مجلس یازدهم در این چند ماه اخیر مخدوش نمایند.
از این رو ملت شریف ایران باید حافظه تاریخی خود را بازیابی و ریکاوری کرده، و به خاطر بیاورند که از مجلس ششم تا مجلس دهم، چگونه برخی مدعیان بی صداقت اصلاح طلبی، کوشیدند برای برخی منسوبین و نمایندگان هم قبیله ای خود، با وجود اثبات جرم، حاشیه امنیت بسازند و از مواخذه فراری
ملت شریف ایران باید حافظه تاریخی خود را بازیابی و ریکاوری کرده، و به خاطر بیاورند که از مجلس ششم تا مجلس دهم، چگونه برخی مدعیان بی صداقت اصلاح طلبی، کوشیدند برای برخی منسوبین و نمایندگان هم قبیله ای خود، با وجود اثبات جرم، حاشیه امنیت بسازند و از مواخذه فراری شان دهند.
شان دهند.
ملت فهیم ایران برای اینکه در دام سیاسی کاری و عملیات روانی رسانه ای روزنامه های زنجیره ای نیفتند، باید دقت کنند که جماعت اغتشاشگر و تحریک شده به وسیله سران اصلاحات، چگونه در فتنه آمریکایی اسرائیلی ۸۸، سربازان و ماموران بی گناه پلیس را مورد ضرب و شتم قرار داده، برهنه شان کردند و حتی برخی را آتش زدند، و سران اصلاح طلبی از یک عذرخواهی ساده هم دریغ کردن. اما حالا برخی از این جماعت غربگرا، اشک تمساح برای هتک حرمت مامور نیروی انتظامی می ریزند، که هنوز هم وقوع جرم ثابت نشده است.

۷_ مطمئنا سیلی زدن یک نماینده مجلس انقلابی به یک سرباز، اگر مبرهن و ثابت گردد، حتما جای مطالبه و مواخذه و مجازات و پیگیری دارد، اما در عین حال به نظر میرسد که مطالبه برخی مدعیان اصلاحات نسبت به این قضیه چندان رنگ واقعیت و صداقت نداشته، و حکایتگر اشک تمساح ریختن است.
 تاریخ ۴۰ ساله انقلاب اسلامی نشان میدهد که برخی موج سواران سیاسی این ماجرا، با سوء مدیریتها و با برجام زدگی و اعتماد بیجایشان به کدخدا، و با بی اعتنایی شان به واردات بی رویه و بی توجهی ها به ظرفیتهای عظیم داخلی، ضرباتی آبدار تر از سیلی به معیشت و جیب مردم زده اند.
جریان مدعی اعتدال و صلاح طلبی بابت این سوء مدیریتها و شرطی‌کردن اقتصاد و تمسک به طناب پوسیده مذاکره و بخاطر مخدوش کردن عزت این ملت بابت اتخاذ دیپلماسی التماسی شان، هنوز که هنوز است نه تنها از محضر‌ملت شریف ایران عذرخواهی نکرده اند، بلکه بعضا حتی موضع طلبکار و حق به جانب هم گرفته اند!

۸_ برای اینکه میزان صداقت روزنامه های زنجیره ای و مدعیان اصلاحات در این اشک تمساح ریختن برای مامور سیلی خورده نیروی انتظامی به دست یک نماینده مجلس یازدهم مشخص گردد، و از میزان هوچی بازی رسانه ای و سیاسی کاری آنها اطلاع حاصل شود، لطفا به نمونه های زیر دقت فرمایید:
الف _ آذر 95  در اثر بی مبالاتی و تصادف دو قطار، 45 زائر حرم امام رضا (ع) جان باختند.
پرسش اصلی اینجاست که مدافعین حقوق سرباز سیلی خورده چرا از این حقوقهای نجومی و رانت خواری ها و تبعیضهای نابجا و بی عدالتی ها و عمیقتر شدن فاصله های طبقاتی و رفاه طلبی و تجملگرایی و خوی تکبر و خودبرتر بینیها و ... که در دولت موسوم به تدبیر و امید دارد انجام می گیرد، ککشان هم نمی گزد! اما به قضیه مشکوک و اثبات ناشده سیلی خوردن یک پلیس توسط نماینده مجلس یازدهم اینقدر حساس و دل نگران شده اند!!!
اما جناب آقای آخوندی (وزیر لاکچری و مدعی اصلاح طلبی در دولت تدبیر و امید) به جای عذرخواهی و ابراز شرمندگی به پیشگاه ملت، اینچنین سخن گفت: "چه آنهایی که کشته شده‌اند و چه آنهایی که مجروح هستند، زیرپوشش بیمه قرار دارند و از این جهت نگرانی خاصی وجود ندارد"!
ب _ چند سال پیش هنگامیکه اقشار مستضعف و محروم جامعه نسبت به سوء مدیریتهای دولت آقای روحانی اعتراض می کردند؛ وزیر بهداشت (مرد هزار میلیاردی دولت آقای روحانی) اینچنین پاسخ گفت: "فعلا مدیریت همین است، شما مردم رأی داده‌اید، پس بی خود اعصاب، روح و روان همدیگر را آزار ندهیم"!
ج _ چگونه میتوان اشک و آه و فریاد مطالبه برخی از سیاسیون را برای سیلی خوردن یک سرباز باور کرد، در حالیکه سکوت اختیار کرده بودند در آن موقعی که  برخی کاخ نشینان و مدیران مناطق خوش آب و هوای تهران(از ولنجک تا لواسان و ...) در دولت تدبیر و امید حقوق های نجومی میگرفتند و ادعا میکردند به خاطر شایستگی شان بوده است !!!!
جالب اینجاست که وقتی با فریاد اعتراض کوخ نشین ها و زاغه نشینان و مستضعفین مواجه شدند، دولتمردان قول دادند در اسرع وقت بساط این حقوق های نجومی را جمع کنند، اما متاسفانه بعد از گذشت چندین سال از آن ماجرا، نه تنها شفاف سازی انجام نشد و نه تنها بساط حقوقهای نجومی برچیده نگردید، بلکه اکنون دولت روحانی با بخشنامه سازمان برنامه و بودجه، سقف رسمی حقوق مدیرانش را به 52 میلیون رسانده!!!
پرسش اصلی اینجاست که مدافعین حقوق سرباز سیلی خورده چرا از این حقوقهای نجومی و رانت خواری ها و تبعیضهای نابجا و بی عدالتی ها و عمیقتر شدن فاصله های طبقاتی و رفاه طلبی و تجملگرایی و خوی تکبر و خودبرتر بینیها و ... که در دولت موسوم به تدبیر و امید دارد انجام می گیرد، ککشان هم نمی گزد! اما به قضیه مشکوک و اثبات ناشده سیلی خوردن یک پلیس توسط نماینده مجلس یازدهم اینقدر حساس و دل نگران شده اند!!!

د _ روزنامه های زنجیره ای که اکنون برای سیلی خوردن مامور قانون اشک تمساح می ریزند، کجا بودند وقتی برادر رئیس جمهور محترم در پوشش دستیار، مرتکب انواع زد و بند ها با مفسدین اقتصادی شد، و با اتکا به جایگاه برادرش مدیران بانکی را عزل و نصب می کرد؟!
سیاسی کاران و موج سواران مدعی
سیاسی کاران امروز کجا بودند وقتی آقای آخوندی (مرد کاخ نشین و چند هزار میلیاردی در کسوت وزیر مسکن و راه و شهرسازی)، پروژه بسیار مفید و اشتغالزای مسکن مهر را که سر پناه بالغ بر 10 میلیون نفر شده بود، طرحی مزخرف خواندند!!! و هنگامی خداحافظی از وزارت، با گستاخی هر چه تمامتر اعلام کرد: افتخارم اینست و خوب کاری کردم که حتی یک مسکن هم نساختم!
اصلاح طلبی کجا بودند آن هنگام که برای برادر رئیس جمهور بازخواست قضایی صادر شد، رئیس دولت نه تنها از این رسوایی بوجود آمده پوزش نطلبید، بلکه به جای عذرخواهی، دستگاه قضایی را تهدید کرد که برادرش خط قرمز اوست! و اگر برای دستگیری اش به او نزدیک شوید اعلام جنگ میکنم! (نقل به مضمون)
ه _ سیاسی کاران امروز کجا بودند وقتی آقای آخوندی (مرد کاخ نشین و چند هزار میلیاردی در کسوت وزیر مسکن و راه و شهرسازی)، پروژه بسیار مفید و اشتغالزای مسکن مهر را که سر پناه بالغ بر 10 میلیون نفر شده بود، طرحی مزخرف خواندند!!! و هنگامی خداحافظی از وزارت، با گستاخی هر چه تمامتر اعلام کرد: افتخارم اینست و خوب کاری کردم که حتی یک مسکن هم نساختم! (نقل به مضمون)

و_ هوچی بازان و از آب گل آلود ماهی گیران امروز کجا بودند وقتی شهردار منتخبشان در تهران (جناب آقای نجفی) که سال 92 عضو هیئت هفت نفره تعیین روحانی به عنوان نامزد ائتلاف اصلاحات و اعتدال بود، با پنج گلوله همسر دومش را کشت؛ اما برخی از همین موج سواران سیاسی گفتند: کُشت که کُشت، دیه اش را می دهد. خوب کرد که کشت، اصلا مقتول یک پرستو بوده و لذا حقش همین بوده است! (نقل به مضمون)

ز_ روزنامه های زنجیره ای که امروز بخاطر سیلی خوردن سرباز پلیس زانوی غم بغل کرده اند، کجا بودند وقتی مدیران پشت میز نشین و نالایق دولت قیمت اقلام مختلف را ظرف هفت سال، شش تا نه برابر افزایش داده، و سفره مردم را به اندازه یک ششم سال 92 کوچک کردند؟!!!
سیاسی کاران امروز کجا بودند وقتی بعد از این همه نابسامانی اقتصادی خودساخته و افزایش فقر و فحشا و بیکاری و سوء مدیریت و بی تدبیری و ....  رئیس دفتر آقای روحانی، با اعتماد به نفس هر چه تمامتر (که سنگ پای قزوین را در جیب خود جای می دهد)  گفت: "اگر هر زمانی یک دلیلی وجود داشته باشد و‌ اشتباهی در کار دولت رخ دهد، حتما از مردم عذرخواهی می‌ کنند".! و مفهوم جمله اش این بود که هنوز که هنوز است با این همه گرانی و تورم افسار گسیخته و بیکاری و کوچک شدن سفره مردم و .... دولتمردان تدبیر و امید دلیلی و لزومی برای عذرخواهی از پیشگاه ملت ایران نمی بینند،! و الا یک عذرخواهی ساده که قابلی نداشت و حتما می نمودند!

تهیه و تنظیم: رسول رضایی ، پژوهشگر حوزه علمیه اصفهان
کد مطلب : 293142