توصيه به ديگران
۰
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۲۹
روایت ضرغامی از ملاقات با موسوی و کروبی
رییس سازمان صداوسیما در نشستی با دانشجویان دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، با پرسش‌هایی درباره‌ی عملکرد رادیو و تلویزیون در جریان انتخابات چهار سال قبل مواجه و یادآور شد بلافاصله پس از انتخابات ۸۸، مفصلا با موسوی و کروبی ملاقات و صحبت‌هایی در زمینه‌ی حضورشان در تلویزیون داشته است.
Share/Save/Bookmark
به گزارش عصر امروز به نقل از ایسنا، عزت الله ضرغامی که در نشست نقد سیاست‌های این رسانه در تالار ابن خلدون دانشکده علوم اجتماعی سخن می‌گفت، اظهار کرد: این‌طور نیست که اگر کسی ماهواره داشت، صد در صد شبکه‌های ماهواره‌یی را می‌بیند. نظرسنجی ما از مخاطبان نشان می‌دهد که ۹۵ درصد از مردم، تلویزیون جمهوری اسلامی ایران را تماشا می‌کنند. گزیده سخنان ضرغامی در ادامه می آید:

۸۲ درصد از مردم کشورمان اخبار خود را از طریق صدا و سیما پیگیری می‌کنند و حدود ۳۰ درصد از مردم نیز از شبکه‌های ماهواره‌یی پیگیر اخبار هستند. 

به جهت این‌ که بیشتر شهرستان‌ها تحت پوشش سیگنالی نیستند، این امر از این مساله نشأت می‌گیرد. برای برطرف کردن این مساله نیاز به بودجه‌ی بالایی داریم. 

صداوسیما در قبال این مساله هیچ مسؤولیتی ندارد و در واقع پارازیت هیچ ربطی به صدا و سیما ندارد و ماهواره‌های صدا و سیما فقط یک ابزار دریافت و ارسال شبکه‌ها هستند. 

هیچ نهاد پزشکی این مساله تاثیر پارازیت بر سلامتی را تایید نکرده است. اگر ارسال و دریافت سیگنال‌ها باعث عقیم شدن مردم شود در این صورت همه‌ی مدیران صدا و سیما باید عقیم باشند؛ به جهت این‌که در این سازمان حضور دارند و قدرت آنها ۱۰ برابر بیشتر است. 

طبق تحقیقاتی که انجام شده است، دو برنامه‌ی بسیار مبتذل، جزو پرمخاطب‌ترین برنامه‌های شبکه‌های ماهواره‌یی هستند که صدا و سیما به هیچ عنوان به سراغ چنین برنامه‌هایی نخواهد رفت. 

سیگنال شبکه‌های ماهواره‌یی ۱۷ بار شبکه‌های ما را قطع کرد و همه‌ی اینها سند رسوایی غرب را نشان می‌دهد. زمانی که آنها نمی‌توانند سه شبکه‌ی ما را تحمل کنند اینها همه به دلیل موفقیت سه شبکه‌ی پرس‌تی‌وی، العالم و هیسپان تی‌وی است و تحریم من همه به دلیل این سه شبکه است. اگر ما راجع به موفقیت برخی شبکه‌ها می‌خواهیم نگاهی علمی داشته باشیم باید نگاه همه‌جانبه و سیستماتیک را نیز در نظر بگیریم. 

شما هر فکر سیاسی که دارید برای خودتان محفوظ بماند. مبادا تعلق به یک فرد یا یک جناح یا یک حزب باعث شود که حقایق را نبینید. ما از طریق قانون اساسی این مباحث را دنبال می‌کنیم. در انتخابات ۸۸ بلافاصله پس از انتخابات، مفصلا با موسوی و کروبی صحبت‌هایی در زمینه‌ی حضورشان در تلویزیون داشتم و با آنها ملاقات کردم و به آنها گفته بودم که آراء همین است. اگر هم خیلی تغییر کرده باشد ۵۰۰ هزار رأی تغییر خواهد داشت. اما متاسفانه یک عده از این فضایی که در کشور ایجاد شد سوءاستفاده کردند و ضربه زدند. 

من خطاب به موسوی گفتم پس از ۲۰ سال کسی شما را نمی‌شناخت، شما واقعا در انتخابات ۸۸ شناخته شدید و ۱۳ میلیون رأی دارید. با تاکید بر قانون حتما می‌توانید در دوره‌های بعد کاملا متفاوت باشید. اما متاسفانه او اعلام کرد که زمانی به تلویزیون می‌آیم که تنها پشت دوربین باشم و یک‌نفره بیانیه بخوانم. 

در این مجلس ششم اقدامات و رفتارهای کروبی را ستایش می‌کنم. ایشان به شدت تلاش کردند در مجلس ششم خیلی از تنگ‌نظری‌هایی که تندروها در مجلس داشتند را صداوسیما نشان دهد اما در مجلس‌های بعدی اینگونه نبود. 

مجلس ششم خلاف قانون اساسی تحصن کرد، این در حالی است که بر اساس قانون اساسی تحصن نداریم. آنها گفته بودند یا حرف ما یا رهبری کوتاه بیاید. این در حالی است که ولایت فقیه همه جوره بن‌بست‌ها را حل کرده است. با این رویکرد آنها دیگر نمی‌توانند نماینده شوند بلکه می‌توانند تنها یک شخصیت سیاسی باشند. 

قانون اساسی میثاق ماست. بر اساس قانون اساسی فعالیت‌های تصویری و صداوسیما بر عهده‌ی مدیریت سازمان صداوسیماست. این تمرکز تصویری در صداوسیما را اصلا اصلاح‌طلبان استدلال کردند و استدلالشان هم درست بود. 

اگر در برنامه‌ای بخش‌هایی از صحبت‌های یک سخنران پخش نمی‌شود، علت آن سانسور نیست بلکه پالایش است؛ پالایشی که با موافقت خود سخنران انجام شده و صلاح دیده شده که بخشی از یک سخنرانی در فلان مراسم برای همگان پخش نشود.
کد مطلب : 50923