توصيه به ديگران
۰
پنجشنبه ۳ تير ۱۳۹۵ ساعت ۱۹:۲۷
نگاهی اجمالی به مدیریت بحران فتنه 88 توسط امام خامنه ای
در بحران فتنه 88 که عده ای در لباس دوست نقشه های شوم دشمن را پیگیری می کردند مدیریت حضرت آقا نشان از فرماندهی بی نظیر ایشان در این کارزار مهم داخلی می دهد.
نگاهی اجمالی به مدیریت بحران فتنه 88 توسط امام خامنه ای
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز در بحران فتنه 88 که عده ای در لباس دوست نقشه های شوم دشمن را پیگیری می کردند مدیریت حضرت آقا نشان از فرماندهی بی نظیر ایشان در این کارزار مهم داخلی می دهد.

بنا بر این گزارش بررسی هشدارهای رهبر معظم انقلاب نسبت به خطر وقوع هرج و مرج پس از انتخابات و بی توجهی عده ای که خیالات دیگر در سر می پروراندند عمق نگاه کلان و راهبردی معظم له در آن برهه حساس را برای همگان به اثبات می رساند.

با مروری بر آثار و تبعات فتنه 88 بر جمهوری اسلامی ایران و همچنین بررسی گفتمان مقام معظم رهبری در ایام فتنه که بر گرفته از قرآن کریم و نهج البلاغه می بود دستان هدایت الهی را برای اهل فن در آن حوادث آشکار ساخت.

نگاهی به بیانات مختلف ایشان در خصوص اهالی فتنه از ساکتین گرفته تا عاملین آن و همچنین وجود عمارها، در این نوشتار کمکی برای شناخت دقیق راهبرد ایشان در سال 88 می باشد.
 
نقش ساکتین فتنه

به عنوان مثال سخنان ایشان در خصوص ساکتین فتنه که خواص جامعه را در بر می گرفت و با سکوت خویش به غبارآلدگی فضا کمک می کردند بسیار آموزنده می باشد:
 
«گاهی سکوت کردن، کنار کشیدن، حرف نزدن، خودش کمک به فتنه است در فتنه همه بایستی روشنگری کنند، همه بایستی بصیرت داشته باشند. (مقام معظم رهبری: 2/7/88).

«در حوادث فتنه گون شناخت عرصه دشوار است شناخت اطراف قصه دشوار است، شناخت مهاجم و مدافع دشوار است، شناخت ظالم و مظلوم دشوار است ... بایستی گره گشایی کرد، بایستی حقیقت را باز کرد، بایستی گره های ذهنی را باز کرد و این تبیین لازم دارد یعنی کار انبیاء. (مقام معظم رهبری: 14/6/88)

نیت واقعی عاملین فتنه

نگاهی بیانات حضرت آقا در خصوص عاملین فتنه دیگر باید هر آدم عاقلی را از بیان اینکه آن دوران یک سوءتفاهم بود و باید از آن بگذریم به خود بیاورد که این نوع سخنان تنها رد گم کردن برای پوشاندن چهره واقعی کسانی است که در لباس دوست قصدشان ضربه به نظام اسلامی بوده و هدف دیگری جز این نداشته و ندارند.

ایشان در خصوص عاملین فتنه چنین می فرمایند:
 
«مهم‌ترین هدف از حوادث دوران فتنه ... این بود که بین آحاد ملت شکاف بیندازند ... امروز معلوم شده است که آن کسانی که در مقابل کار بزرگ ملت ایران در انتخابات ایستادند آن‌ها بخشی از ملت نیستند؛ افرادی هستند یا ضد انقلاب صریح یا کسانی که بر اثر جهالت خود، بر اثر لجاجت خود کار ضد انقلاب را می‌کنند ربطی به توده مردم ندارد. (مقام معظم رهبری: 19/11/88).

«این فتنه خیلی چیز مهمی بود قصدشان خیلی قصد عجیب و غریبی بود؛ در واقع می‌خواستند ایران را تسخیر کنند این‌هایی که عامل فتنه بودند ـ توی خیابان یا بعضی از سخنگویانشان ـ اغلب ندانسته وارد این میدان شده بودند، اما دست‌هایی این‌ها را هدایت می‌کرد، نفهمیدند. (مقام معظم رهبری: 13/8/89).

«بعضی در این فتنه و در این جنجال وارد شدند، نفهمیدند اسم این براندازی است، نفهمیدند این همان فتنه است که امیر المومنین (ع) فرمود ... فتنه خرد و نابود می‌کند کسانی را که زیر دست و پای فتنه قرار بگیرند. (مقام معظم رهبری: 4/8/89)

«شما دیدید فتنه ای به وجود آمد، کارهایی شد تلاش‌هایی شد، آمریکا از فتنه گران دفاع کرد، انگلیس دفاع کرد، قدرت‌های غربی دفاع کردند، منافقین دفاع کردند، سلطنت طلب‌ها دفاع کردند؛ نتیجه چه شد؟ نتیجه این شد که در مقابل این اتحاد و اتفاق نامیمون مردم عزیز ما، ملت بزرگ ما در روز نهم دی، در روز 22 بهمن، آن چنان عظمتی از خود نشان دادند که دنیا را خیره کرد... ایرانیان امروز آن چنان وضعیتی دارند که هر توطئه را خنثی می‌کنند،... (مقام معظم رهبری: 14/3/89).

«با حرف‌های فتنه گران و فتنه انگیزان در دل شما تزلزل به وجود نیاید ... خاصیت دوران فتنه همان طور که بارها عرض کرده‌ایم غبار آلودگی است، مه آلودگی است، نخبگان گاهی دچار خطا و اشتباه می‌شوند، اینجا شاخص لازم است، شاخص همان حق و صدق و بینه ای است که در اختیار مردم قرار دارد. (مقام معظم رهبری: 5/4/89).

نقش عمارها از دید حضرت آقا در فتنه


به گزارش خبرنگار ما، اما روی دیگر فتنه حضور خواص بصیر یا همان عمارها می باشد که با حضور به موقع خود و کمک به بصیرت افزایی عامه مردم، جامعه را از لوس اشرار و معاندان پاک می نماید و اگر نباشند این افراد جامعه در هر زمانی با خطر نفوذ دشمن و از هم پاشیدگی روبرو می شود.

در این خصوص امام خامنه ای چنین می فرمایند:

«فتنه» یعنی حادثه ای غبار آلود که انسان نتواند دوست را از دشمن تشخیص دهد و دریابد که این فتنه از کجا تحریک می‌شود، فتنه‌ها را باید با روشنگری خاموش کرد زیرا هر جا روشن گری باشد دست فتنه انگیز کوتاه می‌شود ... «فتنه» مثل یک مه غلیظ است فضا را نامشخص می‌کند، چراغ مه شکن لازم است که همان بصیرت است. (مقام معظم رهبری: 2/4/89)

«جوان‌های عزیز مراقب باشند ... که هر گونه کار بی رویه ای کمک به دشمن است می‌بینیم همین طور جوان‌ها گله‌مند، ناراحت و عصبانی، گاهی هم از بنده گله می‌کنند که چرا فلانی صبر می‌کند؟ چرا فلانی ملاحظه می‌کند؟ من عرض می‌کنم در شرایطی که دشمن با همه وجود با همه امکانات خود در صدد طراحی یک فتنه است و می‌خواهد یک بازی خطرناکی را شروع کند، باید مراقبت کرد او را در این بازی کمک نکرد، خیلی باید با احتیاط و تدبیر و در وقت خودش با قاطعیت وارد شد.» (مقام معظم رهبری: 19/10/88).
 
«دو پهلو حرف زدن، کمک کردن به غبار آلودگی فضاست؛ این کمک به رفع فتنه نیست، این کمک به شفاف سازی نیست، شفاف سازی، دشمنِ دشمن است، مانع دشمن است. غبار آلودگی کمک به دشمن است. این، خودش شد یک شاخص. این یک شاخص است: کی به شفاف سازی کمک می‌کند و کی به غبار آلودگی کمک می‌کند ... این یک معیار است. (مقام معظم رهبری: 29/10/88).

به گزارش عصر امروز البته اینها فقط نمونه ای از راهبردهای حضرت آقا در جریان جنگ 8 ماهه فتنه گران در کشور بود که قطعا اگر حضور چنین فرمانده بصیر و موقع شناسی نبود کشور با چالشهای ویرانگری مواجه می شد.

هر چند باید در این زمینه نقش خواص مرعوبی همچون خاتمی بررسی شود که برخلاف اطلاع از ساختار انتخاباتی کشور و آگاهی از سلامت انتخابات در نظام جمهوری اسلامی هشدارهای رهبر معظم انقلاب را نشنیده گرفت و با کمک به فتنه گران آب به آسیاب دشمنان نظام اسلامی ریخت.
کد مطلب : 163939