توصيه به ديگران
۰
پنجشنبه ۲۷ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۴:۵۹
بازی سازش/
انقلاب اسلامی مذاکره با آمریکا را می خواهد یا منفعلان و سلبریتی های سیاسی – دولتی؟
رفتار جریان تکنوکرات و تحصیلکرده غربی در طی دوره های سازندگی ، اصلاحات و اعتدال نشان داد که ایشان هر زمان زمام امور کشور را بدست گرفتند کشور دچار چالش های جدی در عرصه های مختلف گردید
انقلاب اسلامی مذاکره با آمریکا را می خواهد یا منفعلان و سلبریتی های سیاسی – دولتی؟
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز رئیس جمهوری آمریکا در تلاش برای تأثیرگذاری بر ادامه تعطیلی دولت این کشور و چالش پیش روی خود در سال نو میلادی گفت: وضع ایران خوب نیست؛ آن ها می خواهند مذاکره کنند (1)

این خبری بود که چندی پیش در خبرگزاریهای رسمی ایران با عنوان "ادعای مضحک" دونالد ترامپ منتشر شد. کاری به درست یا غلط بودن آن نداریم که سکوتمان بیش از آنکه حاکی از بی ارزش بودن این سخنان باشد، تردیدمان از غرب گرایانی است که اینروزها تلاش دارند تا با مواضع و سخنان آمریکا پسند خود خویشتن را از گردابی بنام برجام خلاصی دهند و خطر حذف از ساختار قدرت ایران را که از هم اکنون بوی آن بدلیل سوء مدیریت های دولت حسن روحانی و حامیان اصلاح طلبش در دولتهای یازدهم و دوازدهم فضای سیاسی کشور را پر کرده و می تواند در یک استراتژی پلکانی سه مرحله ایی آنگونه که در نیمه اول دهه 1380 رخ داد صندلی های قدرت را یکی پس از دیگری از زیر پای ایشان بکشد و از صحنه قدرت دور سازد و دراین صورت قطعا "شعار از کجا آوردی " حاکمان آینده دامن حاکمان فعلی را در گستره وسیعی بیش از زمان ها و دوره های قبلی خواهد گرفت.

همانگونه که اشاره شد کاری به این موضوعات نداریم اما ترسمان از چیز دیگری است و آن استفاده ترامپ از یک واقعیت موجود بنام "عشاق اروپا و آمریکا" در داخل ایران است.

او بخوبی می داند و در برجام هم این واقعیت را فهمید که برخی جریانات سیاسی برای ادامه حیات سیاسی خود در ایران حاضرند همه گونه امتیازی را به طرف های غربی بدهند و شعار توافق به هر قیمت و یا توافق بد بهتر از "توافق نکردن" سرلوحه این جریانات می باشد:

1- بیشتر اعضای قوه مجریه و مجریان کشور تا بالاترین سطوح مدیریتی از تحصیلکردگان غربی هستند و نگاهشان به غرب نگاهی الینه شده و از خود باخته و بیگانه با فرهنگ بومی به نفع فرهنگ و سبک زندگی غربی است.

2- فرزندان مسئولان و مدیران ارشد و میانی برخی قوای ایران در این کشورها در حال تحصیل! و زندگی! و کار و تجارت! هستند و از این راه سرمایه های زیادی از ایشان هم اینک در سیستم بانکی غرب در حال گردش مالی – تجاری است.

3- رفتار جریان تکنوکرات و تحصیلکرده غربی در طی دوره های سازندگی ، اصلاحات و اعتدال نشان داد که ایشان هر زمان زمام امور کشور را بدست گرفتند کشور دچار چالش های جدی در عرصه های مختلف گردید/ در دوره سازندگی حضور سرمایه داران و نگاه به سازمان های غربی و جهانی مانند :بانک جهانی و صندوق بین المللی پول تورم های شدیدی را ببار آورد که باعث بروز شورش های اجتماعی در برخی نقاط کشور بود/ در دوره اصلاحات شدیدترین حملات به فرهنگ دینی مردم رخ داد و فتنه 1378 کوی دانشگاه و حوادث مجلس ششم ایران نقطه اوج آن بود/ دوره اعتدال نیز که حاصل جمع دوره های سازندگی و اصلاحات بود بی نصیب از شورش های اجتماعی، تورم، رکود، کاهش ارزش پول ملی، عدم ثبات در قیمت ارزاق و مایحتاج عمومی، بیکاری گسترده، تعطیلی سریالی مراکز صنعتی و تولیدی کشور و....  نیست

4- روز جمعه 14 دی ماه 1397 برخلاف سخن قبلی ترامپ درباره تمایل ایران به مذاکره و اینکه وضع ایران خوب نیست، ضمن پذیرش پیروزی ایران در سوریه اظهار داشت: من نمی خواهم آمریکا تا ابد در سوریه بماند، سوریه فقط خاک است و مرگ. ایران دارد واقعاً افرادش را از سوریه بیرون می کشد، اما صادقانه بگویم هر کاری که می خواهند می توانند در سوریه انجام دهند (2)  آدمی را به این تردید می اندازد که چگونه از یک کشور با شرایط قلدر مابانه آمریکا در فاصله کوتاهی دو موضوع و موضع متضاد عنوان می شود/ آیا نمی توان اینگونه برداشت کرد که موضع ضعف ایران برای کاربردهای داخلی ایران و تلاش برای ایجاد خطای محاسباتی توسط مسئولان نظام سیاسی جمهوری اسلامی و با اجرای غرب گرایان داخلی برای کشاندن ایران به پای میز مذاکره و ادامه سریال های واگذاری اهرم های قدرت سیاسی – نظامی کشور به غربیها طراحی شده و موضع قدرت ایران در سوریه برای کاربردهای منطقه ای آمریکا و کشاندن دیگر کشورها به موضوع سوریه می باشد.

5- غرب گرایان ایرانی نزدیک به شش سال بر طبلی کوفتند که از آن انتظار معجره آقتصادی (رفاه و معیشت)، جغرافیا(تامین آب مورد نیاز کشور)/ آزادیهای مدنی واجتماعی ( برای اقشار خاکستری که با آرایشان، دولت دوازدهم پیروز میدان شد) / آزادی گردش  مالی در جهان ( نقل و انتقال ثروت های ثروتمندان در اروپا و آمریکا، گردش مالی منابع کشور که در دیگر کشورها دپو شده است و...) و... داشتند اما پای زمینی بذر کاشتند که در آن تمام داشته هایشان را دادند اما "هیچ" درو کردند! در نتیجه مانند غریقی در حال احتضار به هر کمکی برای نجات خود چنگ می اندازند و این شاید همان تمایل به مذاکره مورد نظر ترامپ باشد.
 
در مجموع بنظر در سخنان دونالد ترامپ رگه هایی از واقعیت نیازهای سیاسی برخی جریانات داخل ایران وجود دارد که منفعلانه و با شدت در حال ارسال علائم sos سیاسی به غربیهاست تا بتواند به حیات سیاسی خود ادامه دهد لذا هم سبک زندگی و تفکر برخی مدیران ارشد و میانی، وجود گروگانهای سیاسی بنام فرزندان و سرمایه های ایشان در غرب، سوابق عملکردی غرب گرایان ایرانی، ایجاد خطای محاسباتی در مسئولان و انقلابیون و بالاخره شکست برجام در حالی که ایران پیش از موعد و اخذ تضمین های محکم به تعهداتش ساده لوحانه و با مدیریت غرب گرایان عمل نمود اما غربیها تا امروز هنوز حرکتی که بتواند حقوق و رضایت طرف ایرانی را تامین کند از خود بروز نداده اند باید بر درخواست مذاکره وادادگان و منفعلان سیاسی بیش از قدرت نمایی و مذاکره از منظر یک قدرت منطقه ای و جهانی بها داد و مقرون به واقعیت دانست.

رضا احمد زاده
 
#بازی - سازش
 
منبع :
1- ترامپ:ایران می خواهد مذاکره کند/ مهر/ 16 دی ماه 1397/ کدخبر:4505808 
2- رئیس جمهور آمریکا پیروزی ایران در سوریه را پذیرفت/ جهان نیوز/ 15 دی ماه 1397/ کد خبر : 663440
کد مطلب : 249817