سازشکاران خط سازش در ایران به بهشت نمی روند ( بخش اول)

10 آذر 1397 ساعت 9:21

خط سازش هیچگاه به اشتباه خود اعتراف نمی کند و همچنان برای حفظ بدنه اجتماعی خود و ماندن در هرم قدرت کشور بر راه غلط رفته پافشاری می کند تا شاید روزی بتواند راه حل مناسبی برای فرافکنی و استفاده سیاسی خود در گذر زمان پیدا کند.


به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز گذشت زمان و افزوده شدن بر عمر انقلاب اسلامی جدای از مزایای تمدنی – سیاسی و اقتصادی – اجتماعی آن یک ویژگی خاص نیز دارد و آن هم تلاش بی وقفه خط سازش برای عقد توافقات و قرار دادهای محرمانه مدت دار با غرب خصوصا با آمریکا با مفادی که ملت ایران حتی با تغییر دولت های خود نمی توانند بر ساختار این قرار دادهای محرمانه به دلایل ذیل خدشه ای وارد سازند:

1- اگر بخواهند از این قراردادها خارج شوند بهانه را به رقیب خطرناکی بنام  فاشیسم دولتی داده اند که به این بهانه نوعی اجماع جهانی را علیه کشورمان بر پایه قرار دادهایی که خودمان با امضای دولتمردانی همچون دولت حسن روحانی بر آن صحه گذاشته ایم ایجاد نمایند.

2- اگر هم بخواهند به راه توافق نامه هایی مانند برجام و قرار دادهای جانبی و سریالی که دولت تدبیر و امید یکی پس از دیگری به همراهی مجلس همراه خود به روی میز مذاکرات قرار می دهد و باید مصادیق قدرت و منافع ملی خود را یا واگذار کند و یا اینکه آنان را در یکی از زیر شاخه های قدرت غرب باز تولید کند.

3- مشکل اصلی اما درباره رفتارها و مواضع غرب در برخورد با انقلاب اسلامی نیست بلکه رفتارهایی است که سرمداران خط سازش یا عناصر میدانی آنها این مهم را بر عهده گرفته و یکی پس از دیگری آنرا بر پرده نمایش جهان سیاست به نمایش در می آورند که در آخرین مورد آن سخنان شاذ و عجیب یک مقام سیاسی طراز اول جمهوری اسلامی درباره پولشویی در جمهوری اسلامی بر زبان جاری ساخته است و او کسی نیست جز محمد جواد ظریف وزیر خارجه دولت فخمیه حسن روحانی که سخنانش درباره قدرت نظامی ایران و امریکا / جزایر سه گانه/ و... هنوز در کنار اتهام پولشویی به ایران در یادها باقی مانده است.

4- در دوران انقلاب 57 تاکنون موارد مختلفی که حرکت این جریان را در مقاطع مختلف در تلاش برای شکستن مرزهای اعتقادی و فرهنگی ایران نشان داده است را شاهد بوده ایم. عناصر نفوذی دولت موقت، دو دولت میرحسین موسوی، جریان مک فارلین در سال 65، دولت های سازندگی و اصلاحات و بالاخره دولت های حسن روحانی در مجموع 32 سال از 40 سال انقلاب اسلامی را در اختیار جریان غرب گرایی نشان داده است که با شدت و ضعف به تلاش موصوف فوق الذکر اقدام کرده و می کنند و این روند همچنان ادامه دارد.

5- سربازان لشکر سازشکاران دارای مشخصاتی هستند که باید در برخورد با ایشان هم جانب دقت و هم جانب احتیاط را رعایت کرد. جانب دقت از آن جهت که بسیاری از کسانی که در ذیل این مجموعه هویت یابی می کنند ظاهری موجه و بعضا مبارزاتی هر چند در امنیت کامل و در کشورهای خارجی و خصوصا غربی داشته اند در نتیجه به اجبار انقلاب اسلامی لباس انقلابیون را بر قامتشان پوشانیده است و احتیاط از آن جهت که علیرغم نام آن مواردی که در بخش اول بیان شده هستند کسانی که با وجود تحصیلات اکادمیک غربی و حضور مستمر در کشورهای غربی لاکن در اعتقاد و رفتارهای خود در طول این سالها در میان نیروهای ارزشی و معتقد به نظام ولایی هویت یابی می شوند لذا هم دقت و هم احتیاط دو نکته مهم در برخورد با این جریان و در تحلیل ها می باشد.

6- مشخصات جریان سازشکار را می توان به شرح ذیل بیان نمود: 
- خط سازش هیچگاه به اشتباه خود اعتراف نمی کند و همچنان برای حفظ بدنه اجتماعی خود و ماندن در هرم قدرت کشور بر راه غلط رفته پافشاری می کند تا شاید روزی بتواند راه حل مناسبی برای فرافکنی و استفاده سیاسی خود در گذر زمان پیدا کند.
- هر قدر جریان انقلابی به موفقیت و پیروزی نزدیکتر می شود حملات جریان سازش به بسترها و عناصر قوام و دوام انقلاب اسلامی و حکومت منبعث از آن شدیدتر و عمیق تر می گردد آنهم در ابعاد مختلف علمی – صنعتی/ سیاسی – اجتماعی و ... 

رضا احمد زاده

#بازی - سازش


کد مطلب: 247318

آدرس مطلب: http://asremrooz.ir/vdccsmqi42bq018.ala2.html

عصر امروز
  http://asremrooz.ir