اصلاح طلبان حامی پزشکیان را با این سه نگاه بشناسید
13 تير 1403 ساعت 15:12
نگاه قرارگاهی یا نگاه از بالا به پایین دیگر در کشور جواب نمی دهد. این نگاه که در دوره دولت روحانی به کاملترین شکل در حال اجرا بود موجب بوجود آمدن طبقات اجتماعی خاص و مرفه گردید که مردم در آن بیشتر نقش تسهیل کننده این جریان در رسیدن و استمرار پایه های قدرت سیاسی و اقتصادی را دارند.
به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز؛ انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در موعد مقرر و با نظم و انظباط مثال زدنی برگزار شد و هیچکدام از کاندیداها نتوانستند اکثریت مطلق آرای مردم را برای ورود به پاستور کسب کنند و در نهایت دو نفر از ایشان راهی مرحله دوم انتخابات شدند.
این انتخابات جدای از هر نظر و تحلیلی که درباره آن در رسانه های داخلی و خارجی منتشر می شود چند نکته را به اثبات رسانید که کاندیدای پیروز مرحله دوم باید در برنامه های خود برای کسب موفقیت و مقبولیت در افکار عمومی که ذیلا به آن اشاره می شود لحاظ نمایند:
1- نگاه قرارگاهی یا نگاه از بالا به پایین دیگر در کشور جواب نمی دهد. این نگاه که در دوره دولت روحانی به کاملترین شکل در حال اجرا بود موجب بوجود آمدن طبقات اجتماعی خاص و مرفه گردید که مردم در آن بیشتر نقش تسهیل کننده این جریان در رسیدن و استمرار پایه های قدرت سیاسی و اقتصادی را دارند.
2- نگاه گعده ای ویژگی دیگر این جریان است. واگذاری امور به جریان متبوع خود و کسانی که بیشتر دوست دارند تصمیمات مهم را در محافل خصوصی و میز صبحانه های سیاسی و.... بگیرند. قانون نیز همانگونه که درباره نقش مردم در این جریان اشاره شد بیشتر نقش مشروعیت بخشیدن به کارهایشان را دارد.
3- نگاه بده بستانی سومین نگاه این جریان در موضوعات سیاسی است حال یا به مذاکره و ملاطفت و دوستی یا بنا به ملاحظات سیاسی یا به تخریب حریف با روش های رسانه ای- تبلیغی. البته بده بستانی هم که با غرب و آمریکا در نظر دارند با این امر متفاوت است که در بند بعدی به آن اشاره خواهیم کرد.
4- نگاه بده بستانی ملتمسانه و ذلیلانه با غرب و خصوصا آمریکا. ایشان اگر با دیدن رقیب داخلی دندان قروچه می کنند و چشم ها را می درند به زعم خودشان در بده بستان با غرب حاضرند تمام داشته های خود بنام تعامل با دنیا بدهند و راه ارتباط با خارج را باز کنند. البته این باز شدن هم بیشتر شامل اقوام و خویشان و فرزندان و خودشان برای زندگی، تحصیل و گذران اوقات فراغت در غرب می شود وگرنه مردم عادی بدلیل تورم و فشارهای اقتصادی و بی برنامگی این جماعت اصولا قدرت فکر کردن برای رفتن به خارج را ندارند. مصادیق آن هم بر عهده خواننده گرامی که براحتی می تواند با رصد رسانه ای به آن دست یابد.
5- نگاه فشار به درون، کسب رضایت بیرون. در این نگاه همانطور که کاندیدای اصلاح طلبان نیز اشاره کرد برای ایجاد تعامل با دنیا به مجلس و به شکل اولی تر مردم در میدان فشار قرار خواهند گرفت تا رضایت کشور را برای دادن امتیازات بیشتر و رها سازی کشور برای پیوستن به دهکده جهانی غرب تحقق بخشند.
رضا احمد زاده
کد مطلب: 337268
آدرس مطلب: http://asremrooz.ir/vdcg3u9w7ak9wx4.rpra.html