شورای انقلاب فرهنگی، به کجا چنین شتابان؟

27 تير 1401 ساعت 13:04

ظاهرا کش و قوس های برگزاری و سونامی های پی درپی نظام آموزش عالی کشور بنای تمام شدن ندارد و دانش آموزان متوسطه سال دوازدهم که چند سال است تبعات کاهش شدید بار علمی و توان یادگیری آنلاین را در آموزش و پرورش تجربه می کنند باید همچنان این پس لرزه های کرونایی را تحمل کنند و در خلاء "می شود و نمی شود" قوانین مرتبط با کنکور سرگردان بمانند.


به گزارش سرویس فرهنگ و جامعه عصر امروز ظاهرا کش و قوس های برگزاری و سونامی های پی درپی نظام آموزش عالی کشور بنای تمام شدن ندارد و دانش آموزان متوسطه سال دوازدهم که چند سال است تبعات کاهش شدید بار علمی و توان یادگیری آنلاین را در آموزش و پرورش تجربه می کنند باید همچنان این پس لرزه های کرونایی را تحمل کنند و در خلاء "می شود و نمی شود" قوانین مرتبط با کنکور سرگردان بمانند.

یک بار می گویند قانون لغو کنکور، یک بار می گویند قانون لغو دروس عمومی و تخصصی شدن کنکور، یک بار می گویند اجرایی نشدن قانون 60-40، و بالاخره امروز یکی از اعضای شورای انقلاب فرهنگی از اجرایی شدن قانون 60-40 برای  کنکور سال آینده گفتند و دوباره هجوم افکار مغشوش به اذهان دانش آموزان و والدین ایشان را باعث شدند. آقایان سخنی چند با شما داریم:

1- این کش و قوس ها کی تمام می شود؟ آیا به استحکام و اجرایی شدن مصوبه خود اطمینان دارید؟

2- شما قانونی را ابلاغ کرده اید که مجلس نیز به آن ورود کرده ( همشهری آنلاین/ 22 تیرماه سال 1401/ اختلاف نظر دو مرجع درباره تغییرات کنکور۱۴۰۲ )  و در کمیسیون آموزش مطروح رسیدگی است. اگر قوه مقننه فردا مصوبه شما که قطعا در جایگاه بالاتری از مصوبات شورا و قوه مجریه در قانونگذاری قرار دارد را ملغی و یا تغییر دهد چه خواهید کرد؟

3- کرونا سطح آموزشی دانش آموزان را بسیار پایین آورد، اما باید توجه داشت که دانش آموزان مدارس غیر انتفاعی قطعا می توانند از جهت بهرمندی از بهترین امکانات آموزشی در مدارج بالاتری نسبت به دانش آموزان مدارس دولتی قرار گیرند و مصوبه شما خواهد توانست اقشار برخوردار از توان مالی را براحتی در رتبه بندی و تراز نمرات کنکور بالاتر از اقشار ضعیف قرار دهد.

4- امروز این سئوال و ابهام بسیاری از مردم است که مصوبه شورای انقلاب فرهنگی در تسری سوابق تحصیلی – شما بخوانید نمره های دروس- در کدام سطح از اثبات ادعای حمایت از اقشار مستضعف و بقولی آسیب پذیر!! و ضعیف جامعه در شرایط اقتصادی فعلی طبقه بندی می شود؟

5- موضوع علم بهتر است یا ثروت امروز بنظر می رسد با مصوبه شورای انقلاب فرهنگی تکلیف دهها سال بلاتکلیفی خود را دانست و آن اینکه ثروت بهتر از علم است زیرا نمی توان با علم ثروت را آنگونه که دلخواه برخی هاست به چنگ آورد اما با ثروت می توان براحتی علم در تور ثروت انداخت؟

روزگاری ورود به رشته های مطرح دانشگاهی از کانال کنکور امری دور از دسترس نبود و همه اقشار با هر سطح از درآمد و جایگاه می توانستند خود را به واسطه تلاش خویش به محک کنکور عیار سنجی علمی کنند اما این مصوبه می تواند به دو قطبی شدیدی در سطوح علمی و بازار کار و فعالیت ختم شود به این معنا که از سالهای آتی باید پزشکان، مهندسین و.... را از اقشار مرفهی دانست که انتظار همراهی و همزبانی با محرومین انتظاری دور از واقعیت باشد.

گویی مرفهان و اقشار برخوردار منتی بر سر فرزندان اکثریت مستضعفان این مرزو بوم خواهند گذاشت که اجازه می دهند در نقش های نازلی از علوم دانشگاهی و به تبع آن مشاغل اجتماعی به زندگی و کار ادامه حیات دهند که این امر دور از واقعیات و آرمان های انقلاب اسلامی است.

رضا احمد زده


کد مطلب: 313319

آدرس مطلب: http://asremrooz.ir/vdchzxnxw23nzxd.tft2.html

عصر امروز
  http://asremrooz.ir