توصيه به ديگران
۰
چهارشنبه ۲۲ شهريور ۱۴۰۲ ساعت ۱۷:۵۲
تهدید گروهک در حال اضمحلال!
حال که دشمنان ما از استراتژی جنگ‌ هزار خنجر سخن می رانند، دشمن شناسی و تبیین مواضع ایشان برای مقابله در این میدان ضروریست اما آنچه مهمتر است خارج شدن از موضع دفاعی و گرفتن آرایش حمله است. حمله ای که تنها به عقب راندن دشمن اکتفا نمی کند و انهدام تمامی مواضع آنان را هدف می گیرد.
تهدید گروهک در حال اضمحلال!
Share/Save/Bookmark


به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز این توئیت جدید عامل سازمان منافقین سروش لشکری، مطلب غریب و جدیدی نیست.
چرا که ما هیچ تردیدی در نامرد بودن دشمنانمان نداریم و می دانیم ابزار این عداوت، مکر و نیرنگ و توطئه است.
دروغ، تهمت، ایجاد شایعه و دامن زدن به آن از روشهای معمول این دشمنی است.

♦️در جنگ پارتیزانی، خرابکاری و شبیخون از شاخصه های مهم این نوع نبرد است و ویژگی خاص دیگر آن نماندن دشمن در صحنه و ترک آن به گونه ای است که فرصت عکس العمل را از جبهه مقابل بگیرد و امکان جایگزینی با ابعاد بزرگتر را داشته باشد.

♦️حال که دشمنان ما از استراتژی جنگ‌ هزار خنجر سخن می رانند، دشمن شناسی و تبیین مواضع ایشان برای مقابله در این میدان ضروریست اما آنچه مهمتر است خارج شدن از موضع دفاعی و گرفتن آرایش حمله است.
حمله ای که تنها به عقب راندن دشمن اکتفا نمی کند و انهدام تمامی مواضع آنان را هدف می گیرد.

♦️و نهایتا آنچه موجب قوت قلب سپاه حق در این مصاف است علاوه بر لزوم مجاهدت خستگی ناپذیر، امیدواری به وعده نصرت الهی است و خنثی شدن مکر خناسان که در آیه شریفه ی «و مکروا و مکر اللَّه واللَّه خیر الماکرین» قویا مورد تأکید حضرت حق قرار گرفته است.

✍ مریم اشرفی گودرزی
کد مطلب : 329171