توصيه به ديگران
۰
دوشنبه ۲۴ دی ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۰۳
چینی‌ها برای مذاکره واگنی به تهران می‌آیند
مشکلاتی در خصوص واگن‌های چینی ایجاد شده است؛ معاون شهردار تهران می‌گوید که هفته آینده چینی‌ها برای مذاکره به تهران می‌آیند.
Share/Save/Bookmark
به گزارش عصر امروز دولت پیش‌پرداخت واگن‌های مترو را نداد و طرف چینی گفته که به تعهدات خود عمل نمی‌کند این را رئیس کمیسیون حمل‌ونقل ترافیک شورای شهر تهران جعفر تشکری هاشمی می‌گوید.

معاون شهردار تهران محسن هرمزی امروز به فارس می‌گوید که دولت ورود کرده و هفته آینده چینی‌ها به تهران می‌آیند.

سال گذشته شهرداری تهران قرارداد 791 دستگاه واگن را با چینی‌ها بست و قرار بود اولین واگن ماه آینده وارد تهران شود اما به دلیل عدم واریز پیش‌پرداخت از سوی دولت چینی‌ها پا پس کشیدند.

رئیس کمیته حمل‌ونقل شورای شهر تهران محمد آقامیری به فارس می‌گوید که 9.5 درصد از پیش‌پرداخت را شهرداری داده و قرار است الباقی را که حدود 42 میلیون یورو می‌شود دولت پرداخت کند تا هر چه زودتر قرارداد جاری شود.
کد مطلب : 341717