توصيه به ديگران
۰
دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۴۹
کاهش ۳۳درصدی ورودی آب به سدها/ ۵۷درصد سدها خالی است
در زمان حاضر با وجود ۲۲میلیارد و ۹۰میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سدهای کشور، ۴۳درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و ۵۷درصد این ظرفیت خالی است.
Share/Save/Bookmark
به گزارش عصر امروز، در 168 روز ابتدایی سال آبی جاری (از ابتدای مهرماه 1403 تا هجدهم اسفندماه) در مجموع 8 میلیارد و 700 میلیون مترمکعب آب وارد سدهای ایران شده که نسبت به ورودی 12 میلیارد و 970 میلیون مترمکعبی آب به سدها در مدت مشابه سال آبی گذشته، کاهشی 33درصدی داشته است.

همچنین در این مدت، به‌منظور تأمین آب شرب، کشاورزی، صنعت و مباحث زیست‌محیطی، 11 میلیارد و 160 میلیون مترمکعب آب از سدهای کشور رهاسازی شده است که نسبت به خروجی 11 میلیارد و 380 میلیون مترمکعبی آب در مدت مشابه سال آبی قبل از سدها، کاهشی 2درصدی را نشان می‌دهد.

در زمان حاضر با وجود 22 میلیارد و 90 میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سدهای کشور، 43 درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و 57 درصد این ظرفیت خالی است.

به گزارش تسنیم، میزان ذخایر آبی سدها در روز هجدهم اسفندماه 1402 بالغ بر 23 میلیارد و 770 میلیون مترمکعب بود که مقایسه این رقم با حجم فعلی ذخایر آبی سدها، نشان‌دهنده افت 7درصدی است
کد مطلب : 342943