توصيه به ديگران
۰
يکشنبه ۱۲ تير ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۰۵
چرا رئیسی از برخی مدیران زمان روحانی استفاده می‌کند؟
الان هم دقیقا رئیسی در چند جبهه دارد می جنگد و اگر بخواهد زیرساخت‌ها را مرمت کند و از طرفی هم همزمان بخواهد با مدیران منتصب روحانی برخورد کند خواهید دید که شوک بازار چند برابر خواهد شد. پس نباید بی گدار به آب زد.
چرا رئیسی از برخی مدیران زمان روحانی استفاده می‌کند؟
Share/Save/Bookmark
سرویس سیاسی عصر امروز؛

چرا رئیسی از برخی مدیران زمان روحانی استفاده می‌کند؟
چرا یکباره مدیران روحانی را کنار نمی زند؟
چرا حسن روحانی محاکمه نمی شود؟
خیانت هاشمی رفسنحانی
واگذاری ارکان بدست لیبرالها
بازار اقتصاد همچنان در نفوذ لیبرالها
پاکسازی میدان مین توسط جناب رئیسی
عضویت در پیمان بریکس و شانگهای و خنثی شدن تحریم های غرب
بحران انرژی و زمستان سخت برای غرب
آینده روشن اقتصاد ایران دراینده نزدیک

برای رسیدن به جواب سوالات باید مسائلی را با شما در میان بگذاریم

با دانستن این اطلاعات راحت تر موضوع رو می شود درک کرد

بعد از انقلاب ما از لحاظ اقتصادی و نظامی بسیار آسیب پذیر بودیم پس باید فکری به حال اقتصاد و امورات نظامی خودمان می کردیم.

از لحاظ نظامی با فشار هاشمی و بنی صدر، امام خمینی (ره) فرماندهی کل قوا را به بنی صدر تنفیذ فرمودند و حتما می دانید که بنی صدر در زمان جنگ چه خیانت‌های بزرگی به رزمندگان کرد.

به همین منظور بعد از رحلت امام خمینی (ره)، حضرت آقا تصمیم گرفتند که فرماندهی کل قوا را به کسی تنفیذ نکنند و خودشان فرمانده کل قوا باشند.

دوستان بدانند حضرت آقا الان تو نظام هم رهبر هستند که طبق ماده ١١٠ قانون اساسی جمهوری اسلامی وظایفی برایشان در نظر گرفته شده و هم فرمانده کل قوا هستند و در حوزه نظامی گری دارند مدیریت میدانی می‌کنند.

یعنی این همه پیشرفت در حوزه تسلیحات و فناوری های به روز دنیا در حوزه جنگ افزار به دلیل مدیریت مستقیم حضرت آقا بر کل قوای نظامی کشور می باشد.

اما قضیه اقتصاد

هاشمی رفسنجانی برای اینکه بخواهد اقتصاد کشور را به دست بگیرد در سال‌های پایانی ریاست جمهوری اش حزبی را از بدنه دولت تاسیس کرد به نام کارگزارن.

بهانه او هم این بود که باید انحصار اقتصاد از دست تاجران طاغوتی گرفته بشود و در دست عده ای باشد که از بدنه دولت هستند تا اگر اتفاقی مثل کودتا بخواهد رخ دهد، اقتصاد کشور سقوط نکند.

به این بهانه هر قسمت از اقتصاد را به دست یکی از افراد حزب کارگزاران داد این افراد به مرور در بدنه اقتصاد کشور ریشه دواندند و به قدری بزرگ شدند که به جرات می شود گفت اقتصاد پنهان کشور از مدیریت این حزب ریشه می گیرد!

عده ای وارد صنعت خودرو شدند، عده ای وارد حوزه صنایع و عده ای هم کارخانه های موثر و بزرگ را به دست گرفتند و عده ای هم قسمت های کشاورزی و....

اینها به قدری ریشه دواندند که در ظاهر شاید یکی از اینها عوض می شد ولیکن جایگزین او بلاشک نیروی ذی نفوذ حزب کارگزاران بود.

شاکله افراد این حزب غالبا افرادی غرب زده و غیر انقلابی های سوپر انقلابی اول انقلاب بودند. افرادی که اول انقلاب ادای سوپر انقلابی ها را در می آوردند و بعدها کلا از مواضعشان دور شده و به دامن غرب غش کردند.

این ریشه دوانیدن در اقتصاد به قدری عجیب و غریبه که به جرات می توان گفت اینها هر کاری بخواهند در حوزه اقتصاد انجام بدهند، به راحتی انجام می دهند از گران کردن‌ها و احتکار کردن‌ها گرفته تا کمیاب شدن برخی اقلام استراتژیک و این یعنی هرگونه در افتادن با اینها مساویست با شوک عظیم به بازار کشور!

برای همین هم که حتی با عوض شدن دولت‌ها هم نمی توان سیاست‌های دولت را در بازار اجرا کنند و اصلا نبض بازار در دست دولت نیست در دست این مدیران منتصب است!

این سلاطینی هم که گاها تو بازار "یهو" سر بلند می‌کنند هم اگر رصدشان کنید در آخر به این جماعت خواهید رسید.

خیلی از این افراد هم در مناصب میانی دولتی مانند معاونت وزارتخانه ها و مدیرکل ها هستند که با دست زدن به اینها باز هم عکس العمل آنها را در پیش خواهد داشت!

در زمان حسن روحانی قدرت‌گیری و انتصاب این افراد در بدنه مدیریتی کشور به بالاترین حد خود رسید.

حالا دولت به دست رئیسی افتاده، از طرفی زیرساخت ها از بین رفته و باید مرمت بشود، از طرف دیگر سیاست‌ خارجی ما کاملا منفعل شده و باید پویا شود، از طرف دیگر هم بازار کشور به شدت ناآرام اشت و باید آرام بشود و از همه مهمتر اصلاح قیمت‌ها باید انجام بشود تا جلوی قاچاق در کشور گرفته شود.

به جرات می توان گفت آقای رئیسی توان تقابل در تمام این جبهه ها ر ندارد و باید یکی یکی اینها را سرو سامون بدهد. یعنی تکنیک شاه عباسی باید زد!

شاه عباس وقتی به سلطنت رسید از دو جبهه به شدت تحت فشار بود از طرفی عثمانی ها به کشور حمله کرده و از طرف دیگر ازبکها تا خراسان پیش آمده بودند.

شاه عباس چون دید که توانایی جنگیدن در دو جبهه را ندارد طی یک صلحی که با عثمانی ها کرد و تبریز را به عثمانی ها داد تا خیالش از عثمانی ها راحت شد با یک حمله عظیم ازبکها را از کشور بیرون راندو پس از آرامش در بلاد خراسان، به سمت تبریز لشگر کشی کرد و تبریز را هم از چنگ عثمانی درآورد و تا بغداد پیش رفت.

الان هم دقیقا رئیسی در چند جبهه دارد می جنگد و اگر بخواهد زیرساخت‌ها را مرمت کند و از طرفی هم همزمان بخواهد با مدیران منتصب روحانی برخورد کند خواهید دید که شوک بازار چند برابر خواهد شد. پس نباید بی گدار به آب زد.

الان مهمترین اقدامات در حوزه اقتصاد احیا زیرساخت هاست. از طرفی هم داریم به یک برهه حساس جهانی نزدیک می شویم که می تواند سکوی پرتاب ایران در حوزه اقتصادی باشد.

حالا آن چی می تواند باشد خوب توجه کنید:

منابع نفت آمریکا به زیر سه درصد رسیده و این مقدار پایین‌ترین حد در طی چهل سال گذشته است.

آمریکایی ها از عربستان و امارات درخواست کردند تا تولید نفتشان را بالا ببرند
عربستان هم اعلام کرده بیشترین ظرفیتی که می تواند اضافه کند ١۵٠ هزار بشکه نفت است.

ایران هم دومین کشور دارای منابع و ذخایر عظیم نفتی دنیاست ضمن اینکه داریم به زمستان نزدیک می شویم و می دانید این یعنی چی؟ این یعنی بک بحران عظیم انرژی در دنیا که بیشترین آسیب را اروپا و آمریکایی‌ها خواهند دید.

از طرفی هم ایران دارد اتحاد ضد آمریکایی را ایجاد می کند ما در یک قدمی بریکس هستیم حالا بریکس چی است؟

بریکس (به انگلیسی: BRICS) نام گروهی به رهبری قدرت‌های اقتصادی نوظهور هست که از به هم پیوستن حروف اول نام انگلیسی کشورهای عضو برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی تشکیل شده‌ است.

بریکس یعنی نصف جمعیت دنیا و تقریبا ٢٨ درصد اقتصاد دنیا الان در دست بریکس است.

با پیوستن به این گروه و از طرفی پیوستن به معاهده شانگهای، کلیه تحریم‌های آمریکا بی اثر می شود و از طرفی هم آمریکایی‌ها و اروپایی ها در زمستان نیاز عجیبی به ما پیدا خواهند کرد برای تامین نفتشان.

الان از شرق چین تا غرب مدیترانه، از شمال روسیه تا جنوب شرق آسیا، از شمال آمریکای جنوبی تا آفریقای جنوبی توسط ایران دارد متحد می شود علیه آمریکا و این سیاست سید علی برای ازاله آمریکا از قدرت سیاسی دنیاست.

بنده فکر می کنم و احتمال می دهم که اگر ما بتوانیم تا پاییز که زمان کاشت بسیاری از محصولات زیرساختی ما مثل گندم است مدیریت بازار را انجام بدهیم و شوک جدیدی به بازار وارد نشود و دولت با توزیع یارانه های نقدی و غیرنقدی مردم را کمک کند ان شاالله از بحران اقتصادی عبور کرده و وارد دوران خوبی از اقتصاد خواهیم شد.

حالا خواهید دید که هر چه ما نزدیک به زمستان بشویم فشار آمریکا و اروپا برای مذاکره با ایران بیشتر خواهد شد و بهترین کار برای ما فرسایشی کردن مذاکرات است.

بنده فکر می کنم محاکمه روحانی هم برای زمانی است که اوضاع کنترل بشود
چون چندین کمیسیون مجلس مدارکی را جمع آوری کرده اند و به زودی اعلام شکایت رسمی از روحانی و دارو دسته اش خواهد شد.

این خواسته همه مردم است. محاکمه روحانی خیلی از ابهامات مردم را برطرف خواهد کرد و مردم متوجه خواهند شد که این شخص چه بلایی بر سر این کشور آورده است. لذا بنده بشدت به آینده خوشبین هستم و امیدوارم ان شاالله دولت بتواند از فرصت‌های پیش رو بیشترین استفاده را ببرد

به امید آن روز

حاج مهدی اسلامی
کد مطلب : 312838