سرویس سیاسی عصر امروز؛🔺روایت گذشته تاریخ اما بدون قضاوت 👇
۱- درسال ۸۸ دوطیف به احمدی نژاد اقبال نشان دادند. اول: کسانیکه با انقلاب و رهبری زاویه نداشته و تکلیف مدار بودند. دوم: کسانیکه از دور اول ایشان رضایت داشتند که حاصل آن مشارکت ۴۰ میلیونی و ۸۵ درصدی بود.
۲- از سال ۸۸ تا ۹۲ غربگرایان و خواص اثر گذار بجای همراهی با رهبری و نظام و رفع کدورت پیش آمده در جامعه؛ با یارگیری از میان فتنه گران به انتقام گیری از نظام و رهبری و دوقطبی ساختن جامعه پرداختند که نتیجه اش کاهش مشارکت حدود ۸ تا ۱۰ میلیونی در سال ۹۲ بود.
۳- در سال ۹۲ نفوذیها و منافقین درجامعه شایعه کردند که جلیلی کاندیدای رهبری و قالیباف کاندیدای سپاه پاسداران می باشد و به مردم چنین القاء کردند. و در نتیجه با مهندسی هاشمی و خاتمی و بزرگان اصلاحات عارف را که اقبال بهتری داشت قربانی و از صحنه خارج کردند و آحاد جامعه را برروی روحانی متمرکز نمودند که موفق هم شدند و بعدا حسن روحانی با به کارگیری از مدیران و یاران این دونفر از خجالتشان درآمد.
۴- درسال ۹۶ علیرغم عملکرد خسارتبار دولت روحانی بویژه برجام؛ نجومی بگیری؛ حرامخوری مدیران دولتی؛ جاسوسی؛ و بهم ریختگی اقتصادی و تورم بالا و در حالیکه با برجام هم هیچ رونق اقتصادی اتفاق نیفتاده بود همین مردم با شایسته گریزی ۶ میلیون رای بیشتر از دور اول به روحانی دادند.
۵- در سال ۱۴۰۰ بخشی از مردم که از دولت روحانی خیری ندیده بودند با انتخابات قهر کرده و شرکت نکردند و عمده کسانی که معتقد به رهبری و نظام بودند پای کار آمده و شهید رئیسی با نزدیک ۱۸ میلیون رای رئیس جمهور گردید. اما طی سه سال دولت سیزدهم جماعت غربگرا و اصلاح طلب که منزوی شده بودند لحظه ای از توهین و تخریب شهید رئیسی دست بر نداشتند تا فضا را برای آینده خود مهیا نمایند.
۶- در سال ۱۴۰۳ با فضای غم آلود و حزن انگیزی که پیش آمده بود کسی فکر نمی کرد که فردی غیر از شبیه شهید رئیسی رای بیاورد. اما مجددا اصلاح طلبان و جماعت زن؛ زندگی؛ آزادی؛ و بخشی از متدینین سرخورده و انقلابی نماهای بی بصیرت و حتی کسانیکه سالها صف خود را از نظام و انتخابات جدا کرده بودند و بعضا برای اولین یا دومین بار به پای صندوق رای می آمدند با لجاجت عامدانه خود به ضعیف ترین و ناتوان ترین عضو اصلاحات رای دادند که نتیجه اش همین است که می بینیم.
🔺و حرف آخر اینکه 👈بعضی مردم به هر دلیلی حاضر بوده و هستند که اگر احساس کنند نامزدی زاویه داشته و حتی ناتوان و ضعیف هم باشد به او اقبال خواهند نمود اما به یک فرد انقلابی و کاردان که خود را تابع ولایت و نظام و خادم دلسوز ملت معرفی نماید رای ندهند. متاسفانه از سال ۹۲ تاکنون و بصورت تدریجی شاهد عدم مشارکت حداکثری مردم و چنین وضعی می باشیم.
اسفند ۱۴۰۳ فرهادنیا