توصيه به ديگران
۰
شنبه ۱ بهمن ۱۴۰۱ ساعت ۰۹:۲۱
ایران متمدن و ابر قدرت متولد شده است، غرب گرایان چه انکار کنند و چه تایید
تا دیروز ناتو تنها بلوک و تهدید مهمی برای کشورهای دیگر بحساب می آمد اما امروز با نزدیک شدن کشورهایی مانند: ایران، روسیه و چین به هم و برگزاری مانورهای مشترک نظامی و تبادلات فنی – تکنولوژیکی حکایت از تولد یک بلوک متشکل در برابر ناتو دارد که کشورهای عضو آن حرفهای زیادی برای گفتن دارند.
ایران متمدن و ابر قدرت متولد شده است، غرب گرایان چه انکار کنند و چه تایید
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز ولی امر مسلمین در دیدار چند روز گذشته خود به نکته ی اشاره فر مودند که از نظر این قلم بسیار حائز اهمیت بود. ایشان در این دیدار که با گروهی از مداحان در مورخه: 1401/10/22 بود درباره وقایع جامعه به نکاتی اشاره کردند و یک اصل مهم استراژیکی را بیان کردند که باید در زندگی همه ما مد نظر قرار گیرد.

در باره فتنه 1401 ضمن بازخوانی برخی وجوهات فتنه که عبارت بودند از:

1- (دشمن) خیال می کرد ملّت ایران به ‌خاطر مشکلات اقتصادی ــ که وجود دارد ــ با نقشه‌ی براندازی و تجزیه‌طلبی دشمن همراهی خواهد کرد.

2- (دشمن) خیال می کرد با فحش و بددهنی و اهانتهای گوناگون می تواند مسئولین کشور را از میدان خارج کند، منفعل کند.

3- (دشمن) خیال می کرد با وسوسه‌ها و هیاهوها می تواند مسئولان سطح بالای کشور را دچار اختلاف نظر کنند؛ یکی بگوید این کار را بکنیم، یکی بگوید نکنیم، بینشان اختلاف بیفتد.

4- (دشمن) خیال می کردند می توانند با دلارهای نفتی فلان کشور مزدور آمریکا اراده‌ی جمهوری اسلامی را تحت تأثیر قرار بدهند.

5- (دشمن) خیال می کردند با اینکه چند عنصر خودفروخته را تشویق کنند که بروند پناهنده بشوند به این کشور یا به آن کشور و علیه کشور خودشان لجن‌پراکنی کنند، این موجب می شود جوانهای ما ناامید بشوند.

6- ما هم غفلت نکنیم، غافل نشویم بگوییم خب قضایا تمام شد، از میدان عقب نرویم، در میدان باشیم.

7- به اختلافات کمک نکنیم؛ اختلافات قومی، اختلافات مذهبی، تحریک احساسات یک گروهی علیه یک گروه دیگر. هر کس در زمینه‌ی خدشه‌ی به اتّحاد ملّت حرکتی انجام بدهد برای دشمن کار کرده، در نقشه‌ی دشمن کار کرده، در زمین دشمن بازی کرده.

* اما آن نکته اصلی و استرتژیکی که ایشان اشاره کردند این بود که:

- عزیزان من! ما امروز یا مواجه با یک پیچِ تاریخیِ مهم هستیم یا در دلِ یک پیچِ تاریخیِ مهم داریم حرکت می کنیم؛ این دوّمی شاید درست‌تر باشد. دنیا دارد تغییر می کند، [آن هم] تغییرات اساسی؛ تغییرات اساسی و بزرگ را نمی شود در ظرف یک هفته و یک ماه و یک سال فهمید؛ اینها بتدریج انجام می گیرد. باید مسلّط باشید ببینید در دنیا چه دارد اتّفاق می‌افتد، در کشور چه اتّفاقی دارد می‌افتد.

1- تبادل و یا به عبارتی تهاتر تکنولوژیکی بین ایران و دومین قدرت هسته ی دنیا بنام روسیه. این کشور امروز آمادگی دارد تا نمادهای تسلیحاتی مانند: سوخو 35 خود را که از آخرین دستاوردهای تکنولوژیکی شرق برای مسابقه تسلیحاتی با غرب است را به ایران بدهد و در برابر آن از تکنولوژی ایرانی استفاده کند، یا بندر و زمین در اختیار ایران قرار دهد/ کشور چین و کشورهای دیگر نیز همین سبک و سیاق را در برخورد با ایران دارند. زیرا بخوبی در موضوع ارسال نفت ایران به قاره آمریکا و حضور ناوگان نظامی ایران در تنگه پاناما ظهور یک قدرت تمدنی را نشان داد.

2- تا دیروز ناتو تنها بلوک و تهدید مهمی برای کشورهای دیگر بحساب می آمد اما امروز با نزدیک شدن کشورهایی مانند: ایران، روسیه و چین به هم و برگزاری مانورهای مشترک نظامی و تبادلات فنی – تکنولوژیکی حکایت از تولد یک بلوک متشکل در برابر ناتو دارد که کشورهای عضو آن حرفهای زیادی برای گفتن دارند.

3- افزایش صادرات دانش بنیان، علمی، فنی و ایستادن نخبه های ایرانی در تمامی صحنه های جهانی در صدر.

مجموع این موضوعات که هریک می تواند موضوع یک مبحث گسترده باشد موید این نکته است که ما نسبت به خود در یک پیچ تاریخی تمدنی عالی و نسبت به بیگانگان در درون یک تغییرات اساسی و جایگزینی تمدنهای غربی با تمدنهای آسیایی هستیم و ما باید برای قبول مسئولیت های جدید منطقه ای و جهانی آمادگی داشته باشیم.

رضا احمد زاده
کد مطلب : 319660