۱
توصيه به ديگران
۱
دوشنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۲ ساعت ۰۸:۳۸
رقابت توقف ناپذیری برای هر چه زیباتر به نظر آمدن!
یکی از مهمترین عوارض بی حجابی و ولنگاری در جامعه، بالارفتن حد توقع افراد خصوصا مردان نسبت به زیباییهای ظاهری و تقویت حس خود کم بینی در بانوان است.
رقابت توقف ناپذیری برای هر چه زیباتر به نظر آمدن!
Share/Save/Bookmark
سرویس فرهنگ و جامعه عصر امروز؛ در هنگامه "وَإِذَا ٱلصُّحُفُ نُشِرَتۡ" چه بسا اعمالی را در پرونده خود ببینیم که هیچ گاه تصور ارتکاب آنها را نداشته ایم.
مثلا ممکن است نوشته باشند: مشارکت در قتل!!!

♦️یکی از مهمترین عوارض بی حجابی و ولنگاری در جامعه، بالارفتن حد توقع افراد خصوصا مردان نسبت به زیباییهای ظاهری و تقویت حس خود کم بینی در بانوان است.

♦️رقابت توقف ناپذیری که برای هر چه زیباتر به نظر آمدن بطور مخصوص در بانوان شکل می گیرد موجب می شود که به تلاش و تقلا برای اقناع این حس کاذب در خود بپردازند در حالیکه رضایت از آنچه هستند به سرابی تبدیل می گردد که واقعیت را دست نیافتنی می سازد.

❌ قطعا کلینیک های زیبایی و شرکتهای سازنده لوازم آرایشی و آرایشگاهها، منتفع ترینهای نظامِ استحاله شده و مغروق در این منجلابِ روبه تباهی خواهند بود؛

♦️و گرچه فروپاشیِ کانون خانواده ها از آسیبهای بزرگ این خواهشهای باطل نفسانیست اما کم نیستند کسانی که حتی ممکن است با مرگ در این راه پرخطر تاوان ارضاء طماعان و سودجویان را بپردازند.

⁉️حال چه کسی می تواند با اطمینان بگوید چنانچه در برابر رواج بی بند و باری در جامعه به وظیفه خود عمل ننموده و یا خدای ناکرده مشوق و مؤید آن نیز باشد، در نامه اعمالش مشارکت در قتل قربانیان این سقوط انسانی و اخلاقی درج نمی گردد؟
و البته این قربانیان، خود نیز در قتل خودشان شریکند.

✍ مریم اشرفی گودرزی
کد مطلب : 331441
ابوالفضل چمروشیان نژاد
۱۴۰۲-۰۸-۲۳ ۱۲:۰۸:۲۷
هر چه شهرها بزرگتر می شوند رقابت برای زیبایی هم در آنها بیشتر می شود . چون اساسا مهمترین نیروی جنبانده انسان « اراده رقابت با دیگری برای تشخص شاکله خود » است . بنابراین اگر می خواهیم فساد کم شود باید به مهاجرت معکوس به روستاها توجه شود و نیز مراقب بود شهرهای بزرگ ، دیگر بزرگتر نشوند چون اراده رقابت با دیگری در شهرهای بزرگ بسیار بیشتر از شهرهای کوچک و روستاهاست و در نتیجه فساد در شهرهای بزرگ بیشتر از شهرهای کوچک و روستاهاست و همچنین باید از حضور غیر ضروری بانوان در جامعه کاست . آنهم با ایجاد " دور کاری "
و نیز گسترش " مشاغل خانگی " و نیز شغل به حساب آوردن خانه داری و " پرداخت حقوق به بانوان خانه دار "
و ... با این کارها ضمن تضمین حقوق مالی و مادی برای بانوان می توان به حفظ کانون خانواده و نیز تربیت فرزندان همت گمارد ( گر چه می دانم اراده ای برای تحقق این حرفها نیست و ما بیهوده خود را خسته می کنیم ).