نطامیان رژیم صهیونیستی رانندگان کامیونهایی که حامل کمکهای بشردوستانه بودند را مورد ضرب و شتم قرار دادند.
به گزارش عصر امروز، مقاومت در غزه اشکال مختلفی دارد، هر کسی از آن رزمنده عزالدین قسام تا آن مادری که فرزندانش را از این منطقه به آن منطقه میکشاند تا جانشان را حفظ کند، همه به اشکال مختلف در حال مقاومت مقابل شقیترین اشغالگران تاریخ هستند.
در این میان رانندگان کامیونهایی که با علم به خطرات موجود، تلاش دارند کمکهای بشردوستانه را به غزه برسانند نیز به نوعی در این مقاومت شریک هستند.
رانندگان عمدتا مصری که بارها مورد ضرب و شتم شهرکنشینان یا نظامیان صهیونیست قرار میگیرند، اما رساندن آب و نان و دارو برای کودکان غزه ارزش آن را دارد.«محمد عاطف» راننده مصری به وبگاه «زاویه ثالثه» گفت: «روزها پشت گذرگاه منتظر میمانیم تا بتوانیم وارد شویم، در واقع از بمباران متداوم ارتش اشغالگر اسرائیل نمیترسیم، یا کمکها را میرسانیم و سالم بر میگردیم یا مانند اهالی غزه شهید میشویم».
رانندگان باید روزهای متوالی پشت مرز مصر به انتظار بنشینند، تا کامیونهایشان مورد بازرسی شدید ارتش اسرائیل قرار گیرد، در موارد بسیاری بهانههای مختلف برای ممانعت از ورود یک کالای کاملا غیرنظامی، موجب معطلی بیشتر رانندگان میشود.در این حین که کامیونها در صف بازرسی قرار دارند، شهرکنشینان یا حتی نظامیان اسرائیلی به سمت آنها حملهور میشوند.
در جدیدترین مورد، یک روزنامه اسرائیلی از ضرب و شتم رانندگان کامیونهایی که با نهادهای بینالمللی در غزه همکاری میکنند، به دست نظامیان این رژیم خبر داد.
روزنامه هاآرتص فاش کرد که نظامیان واحد ذخیره ارتش اسرائیل ماه گذشته تعدادی از این رانندگان را به زعم اینکه از اعضای حماس هستند، از کامیونهایشان پیاده کرده و مورد ضرب و شتم قرار دادهاند.
از زمانی که گذرگاه رفح در 18 اردیبهشت به اشغال ارتش اسرائیل در آمد، تنها راه ورود کمکها به غزه گذرگاه «کرم ابوسالم» است؛ رانندگان مجبور هستند اندکی وارد خاک فلسطین اشغالی شوند و خود را به گذرگاه «کرم ابوسالم» برسانند، همین مسأله باعث میشود تا شهرکنشینانی که مقابل گذرگاه تجمع کردهاند به سمت کامیونها سنگ پرتاب کنند یا رانندگان را مورد ضرب و شتم قرار دهند.
حتی به نوشته روزنامه واشنگتن پست، شهرکنشینان گروههای در پیامرسان واتسآپ تشکیل دادهاند و در آن در خصوص زمان حرکت کامیونها از کرانه باختری به سمت غزه هماهنگ میشوند تا به آنها حمله کنند.
در مواردی حتی شهرکنشینان به شکل خودسرانه اقدام به ایجاد موانع ایست و بازرسی میکنند تا کامیونها را تفتیش کنند و رانندگان را مورد بازجویی قرار دهند و همین مسأله موجب طولانیتر شدن پروسه ورود کامیونها به غزه میشود.
به گفته منابع فلسطینی، در موارد بسیاری نیز شهرکنشینان اقدام به ربایش اقلام کمکها یا آتش زدن آنها میکنند.علاوه بر گرگاه «کرم ابوسالم» در شرق غزه، گذرگاه «بيت حانون» (ارؤ) نیز در شمال غزه وجود دارد که البته میزان ورود کمکها از این گذرگاه بسیار ناچیز است.
طبق گزارشها حدود 350 کامیون پشت مرزهای غزه در انتظار بازرسی و اجازه ورود هستند، تمامی رانندگان برای انتقال کالا به غزه داوطلب شدهاند و کاملا از خطراتی که انتظارشان را میکشد آگاه هستند؛ به خصوص که ارتش اشغالگر اسرائیل طی 11 ماه گذشته ثابت کرده است که هیچ خط قرمزی در جنایات خود ندارد، اشغالگرانی که بیمارستانها را بمباران میکنند میتوانند دست به هرجنایتی بزنند.