۱
توصيه به ديگران
۱
دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳ ساعت ۰۸:۵۳
آئین نکوداشت زن یا حمله به ارزشها⁉️
واقعا باید بحال جمهوری اسلامی و جامعه اسلامی گریست و در جائی که باید از تولد و فضائل اخلاقی و سیاسی؛ همسرداری؛ فرزند داری و خانه داری حضرت زهرا سلام الله علیها گفته شود و سجایای اخلاقی این اسوه زنان عالم برای شنوندگان تبیبن شود یک مشت اراجیف فمینیستی و تکراری که نوک پیکان آنها به ارزشها بویژه حجاب اسلامی بود شنیده می شد.
آئین نکوداشت زن یا حمله به ارزشها⁉️
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز؛ صبح روز یکشنبه به بهانه نکوداشت مقام زن، اجتماعی با حضور بانوان و تعداد محدودی آقایان مسئول دولتی در سالن اجلاس سران برگزار گردید که سخنران اصلی آن آقای پزشکیان بود.

🔺اگر چه بسیاری از بانوان محجبه و وزین و سنگین اما نا آشنا حضور داشتند اما جای خالیِ بانوان فرهیخته و بزرگ کشور کاملا خالی بوده و اثری از حضور انها دیده نمی شد اما در عوض خانمهای متصل به اصلاح طلبان و ستاد انتخاباتی پزشکیان جزء مهمانان اصلی بودند و در صف اول هم مثل همیشه معلوم است که چه کسانی باید باشند که بودند.

🔹واقعا باید بحال جمهوری اسلامی و جامعه اسلامی گریست و در جائی که باید از تولد و فضائل اخلاقی و سیاسی؛ همسرداری؛ فرزند داری و خانه داری حضرت زهرا سلام الله علیها گفته شود و سجایای اخلاقی این اسوه زنان عالم برای شنوندگان تبیبن شود یک مشت اراجیف فمینیستی و تکراری که نوک پیکان آنها به ارزشها بویژه حجاب اسلامی بود شنیده می شد. ظاهرا پخش مستقیم این برنامه جای عقده گشائی مناسبی برای اصلاح طلبان و روشنفکر نماهای غربگرا بوده است.

اما سخنرانان جلسه 👇

۱- فاطمه راکعی عضو ستاد پزشکیان و نماینده اصلاح طلب مجلس ششم و محکوم فتنه ۸۸ از گریه های رئیس جمهور برای همسرش در جلسه رسمی گذشته تجلیل کرد و بگونه ای سخن گفت که گویی زنان جامعه ما الان در حصار و زندان بسر می برند. البته اینگونه سخنرانیها پالس دادن به دشمن هم می باشد.

۲- مرضیه آذرافزا؛ مدعی بود ما خودمان حجاب داریم اما مطالبی علیه قوانین جاری مطرح کرد که مشخص بود ایشان هم برای چه چیزی دعوت شده و او هم به پراکنده گوئی سیاسی پرداخت.

۳- سُها قمریان دختر دانشجوی دکتری؛ از تبعیض ناروا در دانشگاه و اعتراض به نظارت پوشش دانشجوبان و حمله به گزینش و حراست پرداخت و مدعی بود که خانمها در خودرو و دانشگاه و اجتماع و خوابگاه دانشجویی آزاد نیستند و اشاره نادرستی از آزارهای جنسی گفت و مدعی بود هر چه مقطع تحصیل بالا می رود دانشجویان دختر محدودتر می شوند و دفاع از زندانیان سیاسی اغتشاشگر کرد.

۴- دکترمهدوی زاهد بعنوان پژوهشگر که نه انقلاب را دیده و نه جنگ را درک کرده است بعنوان حقوقدان و مدعی قانون و نظریه پردازی از جامعه متکثر گفت و اظهار داشت که حجاب نباید بعنوان قانون بشود و طرفداران حجاب را یک نگاه تحمیلی معرفی کرد و کارامدی در تکثر آزادی و تساهل و تسامح معنی می کرد. و زنان را پیشران توسعه سیاسی و تکثر جامعه دانست ‌و اظهار داشت که قانون حجاب به منازعات دامن می زند.

۵- فاطمه صالحی؛ بعنوان پژوهشگر یک ‌مشت بافته های ذهنی کور خود را که هیچ تناسبی با اسلام و قانون ندارد مطرح کرد و از جریان فیمنیستی و برتری زنان سخن گفت.

۶- معاون امور زنان رییس جمهور یک متنی را مثل همیشه از رو خواند و تمام‌.

۷- سخنران آخر هم آقای پزشکیان بود و مثل همیشه ‌زبان بدن خسته و چهره ناامید و مستاصل و مطالب تکراری بی خاصیت و فعال نمودن گسل مذاهب، قومیتها؛ جنسیت و مطالبی که ربطی به مقام حضرت زهرا(س) و بانوان دیده نمی شد و باز هم‌ از دعوا و صلح و بیایید دوست باشیم سخن می گفت و افتخار او این بوده که مثلا در کردستان استناندار کرد اهل سنت منصوب کرده و در سیستان و بلوچستان استناندار بلوچ و در خوزستان استاندار قوم عرب منصوب کرده و تلاش می کند که بانوان در دولت ایشان از پستهای مدیریتی بیشتری برخورار باشند و از این حرفهای همیشگی.

✅ این جلسه فقط یک نکته مثبت داشت و آن تجلیل از مادر ۵ شهید افراسیابی بود. و از چند بانوی پیشکسوت هم تقدیر بعمل آمد. والسلام.
جسله ای پرهزینه برای نکوداشت مقام زن اما حمله به ارزشها و هجمه به قانون حجاب و عفاف و مطالب بی خاصیت و پرحاشیه.   

۲  دی  ۱۴۰۳   فرهادنیا
کد مطلب : 341307
کیخسرو یاسین پور
Romania
۱۴۰۳-۱۰-۰۳ ۰۹:۳۴:۴۵
آقای پزشکیان دایم از حقوق قومیتها و زبان ها و تجاوز با آن سخن می گوید !
اگر تجاوز به حقوق قومیت‌ها و زبان ها درست بود ایشان به عنوان یک قومیت و گویشوری به غیر زبان رسمی ، نباید در عالی ترین جایگاه اجرایی کشور تکیه می زد .
ضمن اینکه وجود یک زبان رسمی و میانجی برای حفظ وحدت ملی و رابط میان تمام قومیت‌های متعدد و متنوع و ساخت دولت _ ملت ضروری است کاری که ترکیه هم با حدود ۲۵ درصد کرد زبان می کند .