توصيه به ديگران
۰
سه شنبه ۱۹ تير ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:۰۵
دکتر مخبر سرمایه ای برای جبهه انقلاب
خاطرات افسانه گون زیادی از نحوه برخورد امام خمینی بعد از شهادت شهید شهید بهشتی ، رجایی ، باهنر یا حمله صدام به ایران نقل می کردند اما نسل ما به چشم دید وقتی خبر شهادت آقای رئیسی مطرح شد در حالیکه بهت همه مردم ایران را فرا گرفته بود ، رهبری عزیز با برخوردی آسمانی یک جمله را گفتند: خللی در مدیریت کشور بوجود نخواهد آمد.
دکتر مخبر سرمایه ای برای جبهه انقلاب
Share/Save/Bookmark
به گزارش عصر امروز، جعفر فرجی در یادداشتی نوشت: برای نسل سوم انقلاب که روزهای پرماجرای دهه 60 را از روی کتابها خوانده بود، این 45 روز شاید یک دوره فشرده جانسوز و پرگداز برای قد کشیدن و درک آن روزها بود. خاطرات افسانه گون زیادی از نحوه برخورد امام خمینی بعد از شهادت شهید شهید بهشتی ، رجایی ، باهنر یا حمله صدام به ایران نقل می کردند اما نسل ما به چشم دید وقتی خبر شهادت آقای رئیسی مطرح شد در حالیکه بهت همه مردم ایران را فرا گرفته بود ، رهبری عزیز با برخوردی آسمانی یک جمله را گفتند: خللی در مدیریت کشور بوجود نخواهد آمد.

رهبری عزیز که در ماجرای شهادت حاج قاسم سلیمانی بغض کردند و ناراحتی و حزن خود را نشان دادند، بخاطر شدت نگرانی مردم و برای آرامش بخشی به مردم در نهایت استواری با شهادت حاج آقای رئیسی برخورد کردند.

اگر بخواهیم حکمت های برخوردهای امام گونه و پر از آرامش این رهبری عزیز را از دیدار با تک تک مهمانان خارجی تا جلسات مستمر با مردم تا ...بشماریم، باید یک کتاب مطلب نوشت. نسل ما به عینه دید توکل و اتصال به قدرت لایزال الهی در میدان سیاست از خود چه توحیدی را بروز می دهد.

عرفان که به عرصه سیاست پا می‌گذارد، عقول بشری در حیرت فرو می رود.اما این یک طرف ماجرا بود که من از آن میگذرم و نیاز است اندیشمندان با دقت این بخش را تکمیل نمایند. میخواهم در طرف دیگر ماجرا از شخصیتی بنویسم که این 50 روز همه تلاش خود را به کار بست تا کلام رهبری را محقق نماید اینکه خللی در مدیریت کشور بوجود نخواهد آمد و آن شخص جناب آقای دکتر مخبر است.

دوستانی که دکتر مخبر را از نزدیک می شناسند، بهتر می دانند که ایشان چه میزان عاطفی و احساسی هستند و از رابطه عاطفی حاج آقای رئیسی و جناب آقای مخبر همگان مطلع هستند. خیلی سخت هست که بدلیل ماموریتی که رهبری عزیز اعلام نمودند تو حتی امکان لحظه ای خلوت و سوگواری نداشته باشی، بلکه ساعتهای کاری را شبانه روزی کنی و جلوی بغض خود را بگیری و چهره ای محکم تر از قبل را در پیگیری کارها نشان دهی.

با توجه به زمان کوتاه چند روزه تدفین شهید رییسی بزرگوار تا ثبت نام انتخابات، فشارهای سنگینی از سوی دوستداران و دلسوزان برای کاندیداتوری جناب آقای مخبر شکل گرفته بود. شاید اگر فرد دیگری جای ایشان بود حتما این کار را میکرد و اجماعی حول ایشان شکل میگرفت اما ایشان علی رغم همه بداخلاقی هایی که برخی در آن مقطع داشتند ، محترمانه کلیت دولت را در مسیر درست حفظ نمود.من روز قبل از اتمام مهلت ثبت نام به ایشان پیام دادم که آقای دکتر شما کاندیدا خواهید شد ؟ ایشان نوشتند حضرت آقا به من ماموریت داده که خللی در کار دولت ایجاد نشود ، من هیچ حجتی برای کاندیداتوری ندارم.

برای همین کار دکتر مخبر باید در تاریخ به احترام او ایستاد و این کار بزرگ را تحسین نمود، مبنای تصمیم او ماموریت ولی خدا بود نه احساس تکلیف های شخصی که جبهه انقلاب را این روزها مستاصل کرده است.

دکتر مخبر در این مدت سعی نمود به نحو احسن هیچ خللی در مدیریت کشور در داخل و خارج احساس نشود و حتی در مسیر برگزاری انتخابات نیز تلاش نمود دولت بیطرفی کامل را حفظ نماید و آنقدر این نظام و دولت پاک و امین هست که حتی میزان مشارکت دو دهم درصدی را هم آمارسازی نکرد تا بگوید مشارکت به پنجاه درصد رسیده است.

من در این یادداشت بنا نداشتم از توان مدیریتی، علمی و اجرایی ایشان در طول سه سال معاونت اولی دولت شهید رییسی عزیز بگویم از دولتی که رشد اقتصادی منفی را به میانگین ۵.۴ درصد رساند، رشد سرمایه گذاری را از منفی ۷.۷ به مثبت ۴.۸ رساند و تورم و رشد نقدینگی را کاهش داد، پایین ترین سطح نرخ بیکاری دولت ها یعنی ۸.۱ درصد را محقق کرد، کرونا را دو ماهه مهار کرد و تنش های آبی و برقی کشور را مرتفع نمود و فروش نفت را ۵ برابر کرد، ساخت بیش از دو و نیم میلیون مسکن را عملیاتی کرد و از رشد منفی ۶.۹ در بخش مسکن به رشد مثبت ۷.۱ رساند در حالیکه تورم این بخش را با ۵۷ درصد تحویل گرفته بود آن را با تورم تک رقمی ۹.۷ درصد تحویل داد ، ۹ هزار واحد تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل را احیا کرد  و بیست مگا پروژه نظیر انتقال اب دریای عمان به اصفهان را عملیاتی نمود و ... نمیخواهم از افتتاح چند هزار پروژه بزرگ بگویم که نوشتن از اینکه شهید رییسی عزیز دولت را چگونه تحویل گرفت و با مردانی چون دکتر مخبر چگونه دولت را تحویل داد، خود جای قلم فرسایی های فراوان برای ثبت در تاریخ دارد، بلکه این نوشته اشاره کوتاهی بود به مردی که مخلصانه و بدون هیاهو سعی نمود تا در سختترین بزنگاه تاریخی کشور خود را فدا نماید تا کلام رهبری بر زمین بنشیند.

در ۴۵ روز مقدمات دو انتخابات سنگین که برای آن یکسال تمهید نیاز است را چند هفته ای فراهم آورد و تلاش نمود هیچ یک از شاخصه های اقتصادی کشور دستخوش تلاطم نشود.

امیدوارم این نوشته باعث شود از این دریچه این 45 روز از منظر رهبری، مردم و سایر عناصر موثر مورد تحلیل قرار گیرد. اما سخن پایانی اینکه ما امروز در جبهه انقلاب به این نوع نگاه شهید رییسی عزیز و دکتر مخبر بسیار نیازمندیم. این همان خط، راه و مکتب شهید رییسی است که از آن به عنوان مکتب خدمت یاد می‌شود و نیازمند تبیین و ترویج بصورت فراگیر است.

مکتبی که به جای اصالت دادن به قبض قدرت صرف، مهمترین خدمت را بسط ید ولی و تمرکز بر ماموریت ها و خدمتگذاری خستگی ناپذیر به مردم می داند.

در حالیکه جریان سیاسی مقابل شخصیت های موثر خود را ولو با عملکرد ضعیف به عنوان سرمایه های نمادین انسانی پاس داشته و از این سرمایه در بزنگاههای حساس سیاسی اجتماعی جهت هدایت افکار عمومی بهره می برد ما درجریان انقلابی در برابر چهره های درخشان شخصیت های جریان انقلابی گاها یا بی توجه یا کم لطف هستیم.

امروز در فقدان سیدالشهدای خدمت میبایست ضمن ترویج مکتب خدمت شهید رییسی از سرمایه ای نظیر دکتر مخبر نهایت استفاده را در گرد هم آمدن همه طیف های جریان های انقلابی به کار بندیم، امری که این روزها برای انسجام جریان و جلوگیری از اختلافات و تنازع های آتی بیش از پیش به آن نیازمندیم.
کد مطلب : 337468