توصيه به ديگران
۰
پنجشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ ساعت ۱۴:۵۲
چه کسانی به دنبال پر کردن جای خالی تاج زاده در فضای مجازی اند؟
حضور‌ در فضای مجازی و به خصوص شبکه مجازی توییتر دیگر‌ نه ابزاری برای گفت و گو بلکه به محلی برای خط کشی‌ سیاسی، جذب نیروی های افراطی و حتی برندینگ شخصی افراد تنزل پیدا کرده است
چه کسانی به دنبال پر کردن جای خالی تاج زاده در فضای مجازی اند؟
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز حضور‌ در فضای مجازی و به خصوص شبکه مجازی توییتر دیگر‌ نه ابزاری برای گفت و گو بلکه به محلی برای خط کشی‌ سیاسی، جذب نیروی های افراطی و حتی برندینگ شخصی افراد تنزل پیدا کرده است. صرفه نظر از دلایل بنیادین این ماجرا برخی از شخصیت ها به خصوص در میان اصلاح طلبان تلاش می کنند از این وضع برای ارتقای وجهه سیاسی خود کمک بگیرند، در حالی که عملا نماینده هیچ کدام از قدرت های سیاسی واقعی در جامعه محسوب نمی شوند و اساسا اثرگذاری در دنیای واقعی ندارند.

مصطفی تاج زاده یکی از همین افراد بود که تلاش می کرد تا با تکیه بر همین فضا خود را به عنوان یک نیروی جدی در فضای جامعه قالب کند. سخنان مرز شکنانه، بحث های فرسایشی بدون نتیجه خاص و البته مواضع شاذ بخشی از روش تاج زاده در فضای مجازی بود.

مسیری که البته به دستگیری او از سوی نهادهای امنیتی انحامید. در این میان به نظر می رسد برخی چهره های درجه دو تلاش می‌کنند با طی کردن همین مسیر خلا عدم حضور تاج زاده را در فضای مجازی پر کنند. از جمله این افراد می‌تواند به صادق زیبا کلام، محمود صادقی و رحمت الله بیگدلی اشاره کرد.

در این میان زیبا کلام به دلیل شکست در مناظره ای تاریخی متعدد در مقابل متخصصان عملا وجه ای در بین قشر صاحب نظر ندارد اما بیگدلی تلاش می‌کند که خود را به عنوان یک نیروی اصلاح طلب و آزادی خواه در فضای توییتر تبدیل کند.

طبیعی است که چنین مسیری حتی اگر به یک سر و صدای بزرگ در فضای مجازی تبدیل شود تاثیری در فضای واقعی سیاسی کشور نخواهد داشت اما هدف همان طور که گفته شد پر کردن جای خالی چهره ای جنجالی همچون تاج زاده است.

البته شاید بتوان گفت همین محبوبیت مجازی را بتوان به عنوان ابزاری برای معاملات سیاسی درون گروهی مطرح کرد. همان نکته ای که شاید بیگدلی و زیبا کلام با پر‌کردن جای خالی تاج زاده در شرایط فعلی به دنبال ان هستند.

سعید پورملائی هریس
کد مطلب : 314022