توصيه به ديگران
۰
پنجشنبه ۵ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۶:۳۴
«عرسال»؛ صحنه شکست و سرافکندگی صهیونیست‌ها
روزنامه لبنانی الاخبار با اشاره به حمایت قاطع بخش اعظم لبنانی‌ها از حزب‌الله در نبرد عرسال و سکوت مرگبار محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی در این خصوص، نوشت که این امر بیانگر شکست راهبرد اسرائیل در تحریک علیه حزب‌الله است.
«عرسال»؛ صحنه شکست و سرافکندگی صهیونیست‌ها
Share/Save/Bookmark
به گزارش عصر امروز، روزنامه لبنانی «الاخبار» در یادداشتی به قلم «یحیی دبوق» با عنوان «شکست اسرائیل با شکست القاعده در عرسال»، تاکید کرد که سرکوب تروریست‌های جبهه النصره در مرزهای شرق لبنان با سوریه شکست دیگری را در کارنامه رژیم صهیونیستی ثبت کرد.

 
الاخبار در ابتدای این یادداشت آورد: بر خلاف رویه معمول، اسرائیل واکنش زیادی به نبرد حزب الله برای آزادسازی ارتفاعات عرسال از وجود القاعده نشان نداده است.

 
پوشش خبری رسانه‌های عبری زبان از تحولات عرسال بسیار ضعیف است و شبکه‌های تلویزیونی رژیم صهیونیستی هم هیچ پوشش خبری و تحلیلی برای آن نداشتند.

 
این شبه سکوت حاکم بر محافل صهیونیستی در حالی است که نبرد عرسال و نتایج و پیامدهای راهبردی آن محدود به عرصه لبنان نیست بلکه بر رویارویی بین اسرائیل و محور مقاومت نیز تاثیرگذار است.

 
حزب الله در مقام اولین تهدید راهبردی برای اسرائیل وارد نبرد عرسال شده و توانسته با پایان دادن به یکی از مهم‌ترین مزدوران این رژیم یعنی جبهه النصره و القاعده موجب ناامیدی تل آویو شود چرا که اشغالگران روی این گروه‌های تروریستی برای به هم ریختن اوضاع لبنان حساب باز کرده بودند.

 
صرف نظر از سکوت تلویزیون رژیم صهیونیستی و شبه سکوت رسانه‌های مکتوب این رژیم در خصوص نبرد آزادسازی عرسال، سکوت تحلیلگران نظامی و سیاسی این رژیم که به تفسیر هر خبری می‌پردازند عجیب است.

 
شاید دلیل بی تفاوتی رژیم صهیونیستی به تحولات عرسال نگرانی این رژیم از تاثیر پوشش رسانه‌ای مقاومت حزب الله در تغییر چهره سنتی است که از این حزب به عنوان یک طرف تروریستی مشابه القاعده و داعش تصویر کرده است.

 
از همین رو در گزارش‌های اندکی که در این باره از سوی رسانه‌های صهیونیستی منتشر می‌شود طرف مقابل حزب الله در ارتفاعات عرسال را گروه‌های مسلح اهل تسنن معرفی شده که در مرزهای شرقی لبنان با سوریه مستقر هستند.

 
این گزارش‌های خبری با وجود کم بودن آمار آن بر تلفات حزب الله و شمار شهدای آن تمرکز دارد.

 
با این وجود در رسانه‌های مکتوب رژیم صهیونیستی و از جمله روزنامه یدیعوت آحارونوت گزارش‌هایی درباره شلیک موشک میان برد حزب الله به پایگاه‌های النصره در عرسال را در دومین روز این نبرد منتشر کرد که قابل توجه است.

 
در این گزارش به خصوصیات این موشک و سابقه استفاده حزب الله از آن پرداخت تا آن را به جایگاه زرادخانه موشکی حزب الله مرتبط کرده و به افکار عمومی اسرائیلی‌ها القا کند که موشک‌های حزب الله  و قدرت آن همچنان یکی از ارکان تهدید اسرائیل شمرده می‌شود.

 
با این وجود بالاخره تحلیلگران اسرائیلی مجبور به بررسی نتایج نبرد عرسال خواهند شد همان گونه که در نبرد ارتش سوریه و نیروهای مقاومت برای بازپس گیری حلب این گونه بود.

 
رسانه‌های عبری زبان در ابتدای نبرد حلب سکوت پیشه کردند اما با پایان نبرد و اعلام پیروزی دشمنان اسرائیل در آن گزارش‌های عبری زبان زیادی درباره هشدار نسبت به پیامدهای راهبردی منفی بازپس‌گیری حلب و تهدیدهای بزرگ این اتفاق برای جغرافیای سوریه منتشر شد.

 
احتمال می‌رود که واکنش اسرائیل به نبرد عرسال نیز مشابه همان نبرد حلب باشد یعنی چند روز پس از اعلام پیروزی جبهه مقاومت واکنش‌ها شروع می‌شود.

 
پیروزی مقاومت در جبهه عرسال باز دیگر توانمندی رزمی حزب الله، عزم جزم آن و شایستگی مبارزان این حزب و آمادگی‌های آنها را به رخ اسرائیل خواهد کشید و قدرت حزب الله را در مدیریت نبرد در مناطق باز کوهستانی نیز ثابت می‌کند آن هم بعد از اینکه اسرائیل به قدرت آن در مناطق شهری جنگ سوریه پی برده است.

 
در همین حال رژیم صهیونیستی با حسرت و غم و اندوه شاهد از دست رفتن راهبرد دیرینه‌ای است که در مخدوش جلوه دادن حزب الله در چشم افکار عمومی در داخل و خارج لبنان بکارگرفته است.

 
این قضیه یکی از نتایج نبرد عرسال و پیامدهای منفی آن برای اسرائیل است.

 
ایستادگی بخش اعظم لبنانی‌ها در کنار حزب الله و حمایت قاطع آنها از نبرد عرسال و اهداف آن و تمجیدهای بی سابقه عموم لبنانی‌ها از حزب الله بر هیچ کس پوشیده نیست به گونه‌ای که حتی رهبرانی از طرف‌های رقیب حزب الله در داخل لبنان چاره‌ای جز پیوستن به جبهه حامیان حزب الله در نبرد عرسال نداشتند و این در واقع شکست راهبرد اسرائیل در تحریک علیه حزب الله شمرده می‌شود.
کد مطلب : 211270